32

Анонимен

преди 1 година

Какво означава напълно ваксиниран?

31

Маргарет Тачър

преди 1 година

Безплатно е само сиренето в капана за мишки!

30

Разум и логика

преди 1 година

Децата трябва да се ползват за всякакви клинични проучвания и тестове, за да са в полза на цялото общество и човешка цивилизация. Винаги където има едно или две деца не пречи при необходимост да се направят още нови. Само така ще има прогрес и напредък.

29

Правилно така трябва

преди 1 година

Само се бавят и моткат. Също така всички нови лекарства и препарати трябва задължително да се тестват върху бебета и деца преди да се пускат масово за всички останали възрастни хора.

28

Не е достатъчно

преди 1 година

Какви 6 месечни деца. Трябва да ваксинират веднага щом се родят. Другото е доказан факт детските градини и самите деца са най-големите супер разпространители на всякакви инфекции, паразитииии, бактерии и вируси.

27

Анонимен

преди 1 година

В скандинавските държави употребяват само модерна и файзер. 90% от населението над 5 години е ваксинирано. И просперират! За разлика от нашите умници. В интензивните с ковид имат х 2-3 неваксинирани и то от месеци. Дълбай дъното, антиваксъре!

26

Анонимен

преди 1 година

Ха ха! Обитателите на гетата били по-умни от останалите? Ако бяха по-умни, нямаше да са в гета.

25

Анонимен

преди 1 година

Ами да боледуват, бе! Не щат ваксина, нека си боледуват. От постковид директно в реинфекция и пак, и така докато ........

24

prut

преди 1 година

Питам се дали антиваксите са се сблъскали с ковида до сега или просто са минали между капките

23

Анонимен

преди 1 година

Докато има евроатлантически овце ще има яко стригане, бустериране и колене на блеещия ***! Но затова пък ще го направят цивилизовано, а вие не забравяйте да блеете евроатлантически!

22

Читател

преди 1 година

Трябва да се поддържа парата, защото след толкова игли, бройките са си горе-долу същите.Все пак, са засекретили документите на препарата наречен ваксина за 75 години напред - докато не остане жив свидетел...

21

Анонимен

преди 1 година

"Афроамериканците от гетата, също като нашите римляни, не се ваксинират." - Явно афроамериканците и нашите римляни са по-умни от около 30% от българите и 80% от западняците.

20

Анонимен

преди 1 година

"Логично е. Развитите икономики са така. Целта е ясна- прочистване на *** с ниска добавена стойност от света (неваксинираните бачкатори)." - За прочистването на света си прав, но ще го прочистят от зомб_итата. Роботите ще вършат същата работа - ще слушат и изпълняват командите. Бъдещето се нуждае от критично мислещи хора. Само те могат да развиват науката и техноилогиите. Зомб_итата нямат такъв капацитет. Ковид е тест за интелигентност. Горд съм, че над 65% от българите го преминаха успешно...

19

Анонимен

преди 1 година

"Най-сетне! Вече и малките ще бъдат защитени. Китай, Саудитска Арабия, ОАЕ отдавна ваксинираха децата над 3 години. А Бг проруски конспиратор получи нова дъвка за дъвчене." - Я у лево. Аз не съм русофил, нито русофоб, българофил съм и НЕ, няма да се ваксинирам, колкото и да им се иска на промитите мозъци като теб. Бии си ваксата ако искаш по 3 пъти на ден. Твоя работа. Мен не ме засяга. Ако обичаш не се интересувай от моето здраве. То си е мой проблем. Защитавай си се там с буламача и толкова...

18

Анонимен

преди 1 година

Даже направо да ваксинират сперматозоидите и яйцеклетките хахаха

17

Анонимен

преди 1 година

И като ги ваксинираха в арабските страни, да не да имат вечен имунитет? Например за есен/зима '22? Нетраен имунитет, с установени вреди за здравето на младите и ниска заболеваемост на съответните групи. Плюс свободен избор и и достъп до ваксини. Който иска защото мисли че защитават да си бие. Но да въвеждате сертификати и други ограничения особено за работа. Да не говорим за тези с имунитет от преболедуване. Израелците не откриха ли че се уврежда общия имунитет от 3 месечното "подсилване" ?

16

Анонимен

преди 1 година

Най-сетне! Вече и малките ще бъдат защитени. Китай, Саудитска Арабия, ОАЕ отдавна ваксинираха децата над 3 години. А Бг проруски конспиратор получи нова дъвка за дъвчене.

15

Анонимен

преди 1 година

Унищожават бъдещото поколение за да удължат живота на хронично болните-затлъстяване и други съвременни болести поради застоял живот и лоши хранителни навици. В 21 век.

14

Анонимен

преди 1 година

Пси-хо-па-ти! Идва трибунал.

13

Пракиката показа:

преди 1 година

Без ваксина - 14 дни. Със ваксина -2 седмици!