43

Наблюдател

преди 1 година

Не разбирам за бъдеще колко млади хора ще работят тук след като по-вечето бягат в зап.Европа.Шефовете какво ще правят?Ще има ли работници,които да ги гонят от работа?

42

Мразя ГЕРБ

преди 1 година

Последното идване на Боко в Кюстендилския театър беше придружено със заплахи на конкретна фирма да присъстват на речта му инак няма заплата и работа

41

toti

преди 1 година

Това е знак,че алчността за едни е безхаберие за други,бедноста на едни е наказание за други !!1

40

Алекс

преди 1 година

Ще отидат за ракия,няма да останат необрани.

39

Развигор

преди 1 година

До не се заблуждавай,,приватизация''. Научи се да пишеш преди да коментираш.

38

не се заблуждавай

преди 1 година

Така наречените преватизатори си туриха бая парички в джоба /мръсни обирджии/, и затриха България.

37

Анонимен

преди 1 година

всеки трябва да си има земя и *** и колкото произведе на местно ниво да се търгува, така международно създаваме цели райони във финансови пустини,по плана на gerogia guidestones

36

Анонимен

преди 1 година

Някой по-долу предложи, който иска сам да си набере ядоди. Аз мисля, че това пак няма да е решение, защото цената няма да е 1-2 лева. В Германия ние ходихме така да си берем ягоди - 1кг за 5 евро. Ако са вече набрани, цената е двойна. Ако искаш. В магазина не е по-евтино, и в момента който ги купиш, се развалят. Навсякъде има недостиг на работна ръка. В Германия ставаше дума за аспержи и ягоди. Вече нищо няма да бъде евтино, и качествената храна, а не ГМО, няма да е по джоба на всеки.

35

уместен въпрос

преди 1 година

До Анонимен 11 Вероятно защото нищо не могат да правят и след като са се научили да говорят и знаят азбуката са сметнали, че това им е достатъчно в живота. Иначе наистина е пълно с *** мнения.

34

до 47

преди 1 година

Ами някои цъфтим, други, които са с твоя манталитет...

33

Д-р Исня

преди 1 година

До 44...Робският труд на комсомолци, пионери, войници се казва задружно и дисциплинирано общество. Когато индивидът е ангажиран отрано в социална дейност, после пейките и спирките са му по-мили, за да ги изкърти. В Турция как е? Фъстъците мъкнат бутилки с минерлна вода в 3 часа сутринта в джамията. Нема спи ми се, мързи ме, бегай от тук! Трудиш се с обществото и за 30 години ни минаха с векове. Ние тук понеже всички сме шефове и цъфтим!

32

Д-р Исня

преди 1 година

Не ни трябва родно поризводство - ние си внасяме. Защо са ни български череши, след като има гръцки, испански, холандски? Всичко трябва да се внася, само малоумитето си остава родно производство. Така са изчислили господарите отвън.

31

Анонимен

преди 1 година

За последно черешите бяха евтини и реколтата се обираше, когато ползваха робския безплатен труд на пионери, комсомолци и наборни войници.

30

Пешо

преди 1 година

доган и путин я докараха до тук. направиха България пустиня.

29

Анонимен

преди 1 година

Преди 10г. си купих половин декар земя за 350лв. и вече череши, ябълки, круши, сливи, праскови, кайсии, орехи, касис и малини не пазарувам. Бонус имам и диви ягоди. Нито грам тор и нито капка пръскане. Един път в годината го кося, за да мога да влизам...

28

Анонимен

преди 1 година

Пак реване като всяка година. Розите ореваха, черешите ореваха, сега остава да ореват чушките и зелето....Така е, защото вече никой не иска да работи. Иска да е на басейна и да щрака яко снимки за фейса.

27

До 37

преди 1 година

Да бате. Ей сега от Варна ще се грабна до Кюстендил да си набера 10 кила череши, да ми излезе по-евтино! Абе къде ви развъждат бе? Сигурно в родилния дом е имало табела "избери си сам" и пакет памперси.

26

Анонимен

преди 1 година

Какви 6лв бе? Цената е 3-3,5лв в магазини,не във всички.Като ги изхвърлиш половината и 2лв ще е добре.Дерзайте ТАРИКАТИ!

25

Анонимен

преди 1 година

Всичко е така. Никой не иска да произведе и да продаде и да спечели в нормални граници. Всичко иска да търгува. Досега тези необрани череши са обработвани, с препарати, торове, правени са разходи по тях. Но сега е евтина изкупната цена и не могат да си покрият разходите. А минавало ли е наум, че поне трябва да намалите загубите, ако ще да излезете на нула или на минус. Просто всеки иска някой да му покрива загубите, а той само да печели.

24

Анонимен

преди 1 година

Много лесно се решава всичко. Просто слага една табела - "наберете си сами" на входа на имота. После раздава на желаещите по една стълба и кофа, а каквото си наберат го претегля на изхода при нормални цени.