17

Красен

преди 1 година

Екомафията у нас с поредна победа срещу българското черноморие! Тома Белев и WWF си направиха частен плаж!

16

ДО15

преди 1 година

Не, този Бойчи искаше да го укрепи с подпорна стена.

15

Анонимен

преди 1 година

Този ли плаж Кирчо искаше да си направи личен и никой да не му пречи на почивката

14

Анонимен

преди 1 година

На Бойко възлюбената банкерка,мис Пампоровска рунтава шишарка,може да направи със съдействието на гбс една десетина етажна къщичка за птици. Ей тъй ,да си гнездят пернатите.

13

Анонимен

преди 1 година

Не чухме името на новият строителен предприемач! Нещо по въпроса да кажете?

12

Анонимен

преди 1 година

Всичко над 50 децибела вече e забранено на Корал, даже и сърфовете влизат в забраната. Лаборатория ли ще се прави там, че толкова забрани? С тайно заседание се случва грабежът на морска територия. Изгонили журналистите.Това ли е прозрачното управление на харвардската шайka?

11

Анонимен

преди 1 година

Нещо не вярвам. Преди 20 години си беше нормален чист плаж. Имаше ученическа база и къмпинг "Юг". В горичката беше много удобно на сянка да си сложиш палатка и ползваш душовете и тоалетните на къмпинга. И една уникална кръчма с най-прясната риба и миди. Сега... честно казано ме е страх да ида там, че ще се ядосам и ще си разваля хубавите спомени. Не мога да ги разбера мутропитеците. Имаш вече изградена инфраструктура - със стол, бунгала и всичко. Дай да излеем тука бетон за още един хотел.

10

Anonimen

преди 1 година

Какво стана с плаж Росенец?? Нещо нещата се забулиха с мъгла??

9

Анонимен

преди 1 година

100 лайка za 100тинка. Взимате 1айна от себе си и се опитвате очерните Петков, но зад Петков е народът. Нещастници!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Точно над плажа тясната пътечка води до имотите на Киро. Всичко е заградено с ограда. Пиле не може да прехвръкне. Яхтата на Киро е на плажа. Защитено, а? За врабчета ни вземаха. Не кълвем лъжи. Това е схема подготвяна с години. Маските паднаха. Разбързаха се да грабят в фадромата пари и имоти, ама да посегнат на морето е светотатство.

7

Анонимен

преди 1 година

Обявяват красивия плаж "Корал" за защитена морска територия с ново име плаж "Кики".

6

Анонимен

преди 1 година

Престъпни намерения. Приключиха Промяната. Започват крадене на територии.

5

Анонимен

преди 1 година

Същото Прокопи има и голям пръст във балона с цените на имотите в *** БГ дето с африканска инфраструктура и контрол по качеството не съществува, същия сега надува и цените на всичко останало та да сме като цени Швейцария като държава последни в Африка.

4

Анонимен

преди 1 година

То и Буджака така беше, ама една министърка на Костов в последните дни на управлението си го премахна това и хоп цъфнаха неговите хора там начело с Прокопито.

3

Анонимен

преди 1 година

Доган пробва да отмени решението Ращков да е шеф на КНКОМПИ. Затва беше забавянето. Иначе ГРОБ щеше да заяви вота още в понеделник. Не е късно ДПС да се извъртят на 180 , зависи от кукловодите на Кире. Има време ще видим другата седмица.

2

Анонимен

преди 1 година

Корал е частен плаж на сем. Петкови. Кирил и Петко Петков са го избрали на стратегическо място удобно да акостират кораби. Хората знаят от години. Но народа го е страх от тези мошеници. Те са биячи. Пребиват хората. Петко е побойник, Киро е побойник. Чичото на Киро отец Георги разказва какви хубавци са. Заплашват го, че ще му счупят главата. За това в България нищо няма да се оправи. Престъпници управляват България.

1

Анонимен

преди 1 година

Разбрахме. Киро и баща му Петко искат да откраднат морето, за да не може никой да ги безпокои докато карат сърф. Бързат докато не е паднало правителството. Киро става тези дни ерген. Ще влиза в новия сезон на Ергенът. А Ергенът ще се снима на Корал. Защитено.Да не го снимат журналистите как пипа парапета. Кражбари са Петкови. Това е незаконна кражба на морето..