41

Кирил Петков

преди 1 година

Щом толкова ги хвалите, че били умни, имали технологии, разработват, произвеждат... огледайте се у вас, вкъщи. Имате ли изобщо нещо руско или нямате нито едно. Произвеждали ми били...

40

рибока

преди 1 година

Е, ще правят ремонти за три милиарда евро.Немска им работа

39

Анонимен

преди 1 година

Тук се пишат големи небивалици за "великия запад" с малки букви. Западът не може без Русия по простата причина, че една част от ресурсите вече ги няма. Пазарната цена вече е нарушена. Все едно ние в БГ да спрем износа на злато и да определяме собствена цена. Същото се отнася и за другите, които няма да имат достъп до нашите златни залежи. Със сигурност по тоя начин печеливши може да бъдем само ние :)

38

Анонимен

преди 1 година

То ако става въпрос LG правят мо итори и тв екрани почти за всички производители ама... Да тръгваме сега да разбиваме монопола ли?

37

до 42 от славянин

преди 1 година

Този мит, че ''Русия няма технологии'' и че ''не може без технологиите и парите на запада'' го слушаме много отдавна! Искаш ли да се хванем на бас, че вие ще останете разочаровани от псевдовеличието на запада!? Външния дълг на колективния запад е в пъти по-голям от БВП-то му и никакви технологии и пари няма да го спасят от неизбежното!

36

Joe

преди 1 година

Много се кефите на Русия, но ще останете разочаровани от псевдо величието на тази държава от 19 век. Много скоро ще разберете ,че Западът може без Раша,но Раша е кръгла нула без технологиите и парите на Запада. Така е било и така ще бъде.За съжаление в РФ няма иновации!

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39 Терористите губят гражданските си права в момента в който започнат да извършват тероризъм.

34

Анонимен

преди 1 година

Мачкай руските нацисти!

33

Анонимен

преди 1 година

Национализират неприкосновената частна собственост, отнемат бизнес, репресират кулаците и техните деца. Къде е Боко да се оплаче от Германия?

32

НОВО!

преди 1 година

Германия поема контрола над "Газпром" -но ще поеме и доставките през Северен поток! :) Още една SIEMENS турбина я броят за ремонт. Доставките са отишли на 67 млн м3 което е 40% от потока преди два дни.

31

Вижте

преди 1 година

БЛИЗКИТЕ СЪСЕДИ ВИНАГИ СА ПО- ВАЖНИ ОТ ДАЛЕЧНИТЕ " ПРИЯТЕЛИ"! МИСЛЕТЕ С ГЛАВАТА СИ. ГОРНАТА!

30

555

преди 1 година

Ами Русия просто трябва да спре ВСИЧКИЯ газ на Германия и те са Дотук. Частично може да имат зареждане оттук оттам. Но ние отиваме в 17та глуха!!! А ЕС - надолу с много. Китай ще приеме всичкия излишен руски газ. С радост.

29

Анонимен

преди 1 година

Газпром Германия" беше най-големият доставчик на газ за Германия с три подземни хранилища. След като германците го национализираха, Русия наложи контрасанкции и забрани продажбата на газ на дружеството. Затова сега Германия го кредитира с няколко млрд и сменя името на нещо като"Енергийна сигурност на Европа".Впрочем заради санкциите Канада не връщат ремонтираните компресорни агрегати на СП и Газпром намали подаването на газ по СП с почти 60%.

28

Ще осигуряват

преди 1 година

Руски газ за Европа.

27

Анонимен

преди 1 година

Като спре газчицата, ще "го поемат" наистина

26

Анонимен

преди 1 година

До Anon - и що трябва да вярваме повече на твоя "анализ", че някакви си свързващо звено се скъсало и псевдодемокрацията била победила? Всъщност изобщо правиш ли разлика между твърдение и аргументация? Защото в това, което си написал аз аргументация не виждам, само твърдения.

25

Анонимен

преди 1 година

С Русия - евтино, а с Урсула - скъпо. Факт.

24

Анонимен

преди 1 година

Германия поема контрола над Газпром-Германия,Италия обмисля да национализира Лукойл,А наш Простьо Кироо"наказва "Русия ама Бургаската рафинерия я заобикаля като дявол тамян!

23

Anon

преди 1 година

Големи разбирачи тука ей пак го извъртяхте, че по някаква схема Русия печели от това а всъщност каквото се случи е още едно звено от веригата свързваща Русия с Европа се скъса. Което е една добра новина за демокрацията и просперитета на континента.

22

Анонимен

преди 1 година

Германия знае, какво да прави за разлика от кремълския пcиxoпат...