122

Дачо

преди 2 години

Ами да ходят хората.Тук ни взеха за две бири и една цаца 18лв.Това даже не е и основно ястие, хората за 70-80лв си обядват и вечерят,а тук за едно мезе 20 така . После защо нямали оборот и сезона бил слаб!!!

121

НЕ МИ

преди 2 години

ХВАЛЕТЕ КОМПЛЕСАРИ

120

Анонимен

преди 2 години

И тая година ще си топкам топките в Гърция . Супер е ! Навсякъде е чисто , добро обслужване и евтино !

119

Анонимен

преди 2 години

Нещо лъжеш 2 евро за фрапе на плажа в Гърция няма от 15 години. Да ме говорим, че това фрапе не става за пиене и го изливаш. На повечето места си пише: минимална консумация 20е и получаваш чадър и шезлонг.

118

Анонимен

преди 2 години

Миналата седмица бяхме приспаднато с бензина пак е без пари сравнено с онова което искат кривоносото Алибеговци и Хасанбеговци и прочие хателиерь.В Гърция на плажа Фрапе,Сок,Лимонада или кафе с 3 вида мляко и мед и бисквитки с канела всички са по 2 евро и с тях върви безплатен чадър и шезлонг за цял ден. в заведение 6,50 500гр малата 7,8 евро калмари октоподи миди и тн....В магазина без пари зехтин ,*** с зехтин и билки гръцка стока като качество нищо общо с от па дъка който пазаруваме тук

117

Гошо от почивка

преди 2 години

От 6 години съм на Халкидики, няма Турция, няма България,къв ол инклузив(евтини салами)да не съм там на угояване, Гърция е ТОП, прясна риба.

116

Кико

преди 2 години

Няма държавата да решава, НЕ ходете! Самозабрави ли се Мутри съсипаха бранша!

115

Анонимен

преди 2 години

По олинклузив турците няма кой да ги бие.Гърците пък имат доста тихи селца и острови и там е друг тип почивка,не са силни в олинклузива.Кафявоморието у нас ставаше ама преди над 20 години,застрои се,замутри се и вече не се почива там,не става.

114

Само да уточня:

преди 2 години

Няма страшно за морския туризъм! Кокорчо рече руските туристи да ходят на май** та си и трябва да сме неземно щастливи,че на морето ще има бандеровски укри! Сега да не хленчат хотелиерите и туроператорите,ами да се протегнат на празните шезлонги и да чакат михаля! БЪЛГАРИТЕ си имаме предпочитани местенца навън,където ни уважават,посрещат ни добре и се чувстваме чудесно! Не сме подложени на чудовищна дискриминация,както в родната ни БЪЛГАРИЯ! Укрите ги окумваха за 40лв.,а от БЪЛГАРИТЕ искат 140!!

113

345

преди 2 години

Разбира се, по-добри плажове, спокойствие и по-добро обслужване. За храната да не споменавам!

112

Щирлиц

преди 2 години

И така до края на света...

111

вет.д-р Г.Заров

преди 2 години

Ха, открихте топлата вода ! Нашият частник НИКОГА НЯМАДА СЕ НАЯДЕ ! За високите цени у нас той е причината , независимо в кой сектор е ! После- виновни били войната ,правителството , световния заговор и инопланетяните ...

110

Анонимен

преди 2 години

Беше хубаво за 20 лв карта закуска обяд следобедна закуска и вечеря 14дена Тошово време 80година

109

Спокоен

преди 2 години

Черна Гора. Къща в планината на 6 минути път с колата до плажа в Будва. Две семейства сме с по две деца. Общия наем е 80 евро. По етаж на семейство си имаме. Отделни бани, спални за децата и нас, тоалетни, кухни си имаме на етажа. Обща механа. В цената е включен тока и пропана. Плажът е абсолютно безплатен! Цените в магазините им са с 30% надолу. Единствено пътя до Черна гора е повечко.

108

Анонимен

преди 2 години

Битката за Северодонецк е решаваща!!! Ако загуби Украйна, тогава не гръцко, не турско, не българско, и македонско море няма да видите тунеядци пpoклети!!! Впрочем, украинците съобщиха вече за загиналинтуристи, нагазили в морето и попаднали на мина. На руска мина!!!

107

Е...

преди 2 години

Накрая да напишете нещата, така като са си..

106

българин

преди 2 години

Ако националният предател Станислав Трифонов успее в пъкленото си дело, а именно да свали законното правителство на Кирил Петков, ще настане анархия. Проекта за индексации на бизнеса кой ще го приеме? Никой? Тогава фирмите в строителния бизнес ще фалират, ние които сме в тях ще станем безработни, и аз няма да имам пари от София до Ботунец да отида, камо ли на море, хеле па на гръцко! Тъй че ми е все тая!!! Да се пържи в Ада С. Трифонов!!!

105

Анонимен

преди 2 години

*** човек. Знаете ли че, Черно море е ужасно мръсно ? Знаете ли че, повечето хотели и заведения по брега на Черно море изхвърлят отпадните си води на 50 метра навътре в морето ?Учени медици измислиха "Стоперан" заради "резултатите" - разтройството след потапяне в "***".

104

Бг черномотие

преди 2 години

Цена на един брой палачинка- 8лв. Заповядайте!

103

Болен Лидеров

преди 2 години

Ние с Костадин Костилков ше ходиме на Варадеро, за сметка на Газпромбанк, да сваляме кубинки под звуците на салса кубана за сметка на "лошия български материал", о йеее!!!