9

Глупости

преди 1 година

До ХахВиж статистиката, достатъчно убити има и от Тончо и Пенчо.

8

Анонимен

преди 1 година

А какво стана с другото изчезнало ИТ

7

Хах

преди 1 година

Защо всяка, приемаща се за модерна градска жена се хвърля на 1 срещат *** от чужд произход. Ако Алина Щерк, (Бог да я прости) се беше хванала с Тончо, Пенчо и *** по имаше шанс да не свърши така. Но не, стереотипът е чужденец фрийлансър, иначе не сме в тренда.

6

Анонимен

преди 1 година

Ай Ти е вече синоним на мошеник. Всеки втори твърди, че е Ай Ти, а не знаят откъде се включва компютъра. Написали някакъв елементарен код и се помислили за Бил Гейтс. Куцо, кьораво и сакато като ги питам какво работят - викат Ай Ти. Ай Ти означава Ай Ти да ми свършил работата, щото като се опре до истинска работа, идват истинските специалисти.

5

зоопарка

преди 1 година

До Анонимен 3 То в тая държава всеки втори се зове IT специалист. Оня ден взех такси до Втори терминал и се падна някакъв от малцинството. Скъса се да лъже как сиът му програмирал за някакви японци, луда пара падала.

4

Анонимен

преди 1 година

Като чуя БГ IT специалисти и веднага правя асоцияция с модерни крадци. Сигурно му е гепила биткойните и Спига е действал според каноните на честа.

3

Анонимен

преди 1 година

защо постоянно се натяква, че жертвата е 'IT специалистка', така се насочва вниманието, че това има връзка с убийството, а доколкото разбирам няма нищо общо.

2

Анонимен

преди 1 година

е тоя няма ли снимка че все тая я давате?

1

Анонимен

преди 1 година

Не е ли по-редно органите на реда да го ''чакат'' на летището?