20

факт

преди 1 година

ако от неграмотното и некадърно икономическо управление на държавата не беше допусната галопираща инфлация може би нямаше да има нужда от индексация на пенсиите със заеми, червен , дървени чутури

19

А

преди 1 година

Тая само лъже заради нея хората не гласувт за БСП и сега не иска да пусне кокъла

18

Избори 2022:

преди 1 година

ГЕРП - 25 %; ПП - 17 %; Рубльов - 12 %; ДПС - 10 %; БСП - 9 %; ДБ - 4,1 %; ИТН - 2 %. Изводи: Вероятността Буци да се върне е по-голяма от сегашната ситуация, освен ако народа не се опомни и не се юрне да гласува масово, което не очаквам! ГЕРП и ДПС са си тандем от години насам, не е тайна за никой. Ако това искаме - избори! Хубавото е, че ще има президентски кабинет, който обикновено е приемлив за хората и добре подбран!

17

Ако няма

преди 1 година

Това ще е края на граб, итн, заграждане, а и за фес мафията ще има големи загуби. На идващите избори тия просто ще са занулени от двата млн изнемогващи избиратели.

16

айде не на нас

преди 1 година

Какви ви пенсии? Сребърният фонд отдавна финишера. Пенсии се плащат само след взет нов дълг, а както изглежда никой няма доверие на тия да дават заеми. Когато застрахователите почнат да не изплащат обещетения, по телевизията се въртят 2-3 реклами нон-стоп за лотарии и комар, то значи че ножът е опрял в кокъла.

15

Анонимен

преди 1 година

Значи над 2 милиона пенсионери няма да гласуват за тези, които им спират увеличението на пенсиите - ГЕРБ, ДПС, ИТН и "Възраждане".

14

Анонимен

преди 1 година

Нинова, ти погреба една стогодишна партия. Добра или лоша, партията ти беше устояли на какво ли не, само на лакомията ти не успя.

13

П.К.

преди 1 година

Най-безотговорно и вредно за България и за българските граждани е именно твоето вестяване пред нас. Такива крадли и некадърници да се заключват в клетки със стоманени решеткки и с три катинара. Да не могат да мърдат наникаде.

12

Анонимен

преди 1 година

др.Импексова напоследък взе да познава,дните ви са преброени радвай се още малко,този стол ще го видиш вече на 36.03 незнам и на изборите дали ще влезнете!Но поздравление за едно-успя да съсипеш БСП

11

случаен минувач

преди 1 година

кака Корни направи едно нещо в това правителство - все пак публично се прочухме, че не снабдяваме украйнините на Русия с оръжие, както искаха хамериканците и както бяха накарали оня невменяемия кулеба да дреме тук 3 дни да се пречупим. Добре че беше кака Корни, иначе Киро си сваля гащите и без да види кой е отзад

10

Анонимен

преди 1 година

За 10 години Боко нищо не направи в социалната политика!Само гешефти!

9

буци

преди 1 година

голем праз пенсиите - те тези с ниски пенсии измряха покрай ковида. Новите са добри - над 700 лева пенсия е добра. Много млади хора живеят с такива суми с по 2 -3 деца даже.

8

Анонимен

преди 1 година

Въпреки всичко Нинова води социална политика,да разлика от крадливия и стиснатия Боко!

7

Анонимен

преди 1 година

С пенсиите искат да купят мнението на народа и да се задържат на власт.Те докато гласуват пенсиите ще откраднат още милиарди.По-добре още сега да се махат докато не са изтеглили още заеми.

6

реалист

преди 1 година

Заглавие от по-долу:"НСИ: Годишната инфлация за май прескочи 15%.Най-много са поскъпнали ток, вода, парно, храни и транспорт"...Време е за ОСТАВКА некадърници и родоотстъпници

5

Анонимен

преди 1 година

Бюджета може да се гласува в часта си за пенсии и социални и това ще го гласуват на второ четене.

4

Анонимен

преди 1 година

Мафията Боко,Доган никога не са водили социална политика!В грабенето е тяхната сила!

3

Анонимен

преди 1 година

Може да няма нинова- в смисъл може да не е тя министър, но повишение на пенсиите ще има! Дет се вика: И без петел ще съмне!

2

Радньо

преди 1 година

Партизаните изпаднаха в паника, кокала се изплъзва. Ех, биволице толкова си можете. В един следващ парламент едва ще минете 4%.

1

Анонимен

преди 1 година

Що мa?