41

Кирил

преди 1 година

През цялото време на военните действия западният свят и САЩ се надпреварваха да задръстват Украйна с оръжие , а Русия го правеше на скрап ,докато украинските фашисти унищожават хората и всичко останало!

40

Анонимен

преди 1 година

Давайки още пушкала на клоуна безродник,отваряте само работа на руснаците!

39

Анонимен

преди 1 година

урките с граничното колче стигнаха ли до Москва?

38

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТОМай не разбра, че джавалите са привършили. И се притесняват, че Китай като захапе Тайван няма да има с какво да ги подпрат. НАТО го видяхме в Либия. След няколко рейда на холандски и германски самолета им свършиха бомбите и ракетите.

37

Анонимен

преди 1 година

А колко от доставеното оръжие от запада се препродава в Близкия Изток? Направо бомба със зкъснител. И колко пачки остават в некорумпиращите украински далавераджии, дето веднага трябва да приемем в ЕС? За това колко от това оръжие руснаците унищожават още в складовете няма да питам. Нито с колко от това оръжие хохолте могат да боравят или поддържат.

36

Анонимен

преди 1 година

Шорошките кучета лаят но краят за украина е близо да се готвят полша и българия

35

Анонимен

преди 1 година

Та, шестима ранени от поразена руска ракета от украинското ПВО, която е летяла към военен обект. Отново руснаците са виновни. Тези ранени къде ще отнесете в статистиката?

34

Баце

преди 1 година

САЩ и НАТО са решили тотално да унищожат Укрйна.

33

Истината

преди 1 година

До Сата НАТО- Ама ти наистина ли се молиш за намесване на НАТО в така скъпата за сърцата ни корумпирана Украйна? И започване на Световна Война? Полудяхте ли бе? Можеш ли да познаеш какви ще са резултатите от това и къде ще е бойното поле? Пък дори и накрая, тогава да изгонят Русия от Украйна. Такива като теб и Зеленски трябва да ви вържат и да ви спрат дрогата.

32

Анонимен

преди 1 година

Всичките тия Джавелини, западни пушки и автомати, Стингъри ще отидат по-късно в Хизбула, ислямски терористи и подобни. След време в Берлин или Лондон някой изперкал няма да гази хора с лека кола, а направо ще стреля с оръжието дадено на Украйна. Толкова слаби политици, които не могат да мислят с два хода напред, Европа и САЩ никога не са имали.

31

Сата НАТО

преди 1 година

Да не говорим, че НАТО сега го дьрви, придвижват войски на изток. Към края на лятото ще почнат леко да плескат коленичилата Просия по челцето...

30

Столтенберг

преди 1 година

Да подписва капитулацията на НАТО. Още няма година от разгрома в Афганистан и следва втори.

29

Сата НАТО

преди 1 година

Колкото и да унищожават, на цялото НАТО не могат да насмогнат, пътници са.

28

Анонимен

преди 1 година

Абе нали ЦарПутин беше почнал да внася старо съветско оръжие от иран, защото руското свършило ? Сигурно преди няма и месец я пуснахте тази статя, а сега излиза, че Велика Русия имала 100 пъти повече от хитлеристите

27

Говедо

преди 1 година

До Анонимен 25Ха,ако албанската мафия достави на РСМ-то две батареи гаубици и ни подпукат заради ветото.....

26

Опс

преди 1 година

В тези складове 90 процента са макети от стиропор. Унищожили трънки.

25

Анонимен

преди 1 година

Абе таз война да не някаква взаимно-уговорена схема на Украйна и Русия за източане на натовските оръжия и банкрутиране на Европейският Съюз?

24

Анонимен

преди 1 година

Чакайте,според британското разузнаване,НАТО и военни експерти,ракетите и снарядите на руснаците трябваше да свършат през март,в началото на април Путин трябваше да е свален с преврат а в средата на месеца да умре от рак.Зеленски заби стъл на руската граница и войната трябваше да приключи с разгром на Русия.Още ли воюва и с кой Зеленски?

23

Анонимен

преди 1 година

Не е верно, че руснаците са унищожили всички оръжия. От няколко дена по сайтовете на укрите се появиха обяви за продажба на западно оръжие. Очаквайте в близките месеци и години това раздадено на нацистите оръжие да се появи в терористични групи действащи в западна Европа, САЩ и т.н. Дано България да мине покрай капките. И това отново заради недалновидната политика на запада.

22

ZZ Top

преди 1 година

Като няма вече складове с ненатовски оръжия,ще думкат натовските!