105

Анонимен

преди 1 година

"Ти ако псуваш учителките (ама само зад гърба им) и ги биеш (ама само в мечтите си)"Смятай какъв трябва да си за да измислиш тази сентенция. Значи според този австралопитек, ако псуваш в очите една жена, която и се плаща да те обучава и ако я биеш си някаква велика батка - приятел, ти си олицетворението на хората за които говоря в предния си пост, IQ със стайна температура. Не знаете какво е учителски авторитет, изобщо авторитет, защото сте мамини гаменчета. Ще ви научи живота и то мн. скоро

104

Анонимен

преди 1 година

Ужас.

103

Анонимен

преди 1 година

Какво необичайно има. Промивали са им съзнанието до безсъзнателност и няма как някогашните съветски хора да се нормализират. Веднъж съветопитек, цял живот съветопитек.

102

АК-47

преди 1 година

До КмСпокойно. Смелата баба и съпругът й след време, когато събитието е стигнало до Москва, и е имало възможност са изведени от зоната на военните действия. Но за това нашите проукраински медии нищо не споменават, а публикуват само фейкове.

101

Поредната Безвкусна

преди 1 година

Пропаганда...А истината е,че никаква "Бабушка Z" няма да помогне на руснаците в тази гнусна война.Това не е Отечествената война и тя в никакъв случай не е "Родина мать завьот"....Би помогнала по-скоро на Украинците.Те поне имат МОРАЛЕН мотив да се бият до смърт...И ще го направят,сигурен съм в това.Козаки - не се пречупват лесно!

100

Км

преди 1 година

Това е фейк.Тази жена не е истинската баба.След първото показване на клипа( истинския) се усетиха,че това работи срещу украинците и решиха да направят постановка с подставено лице.Не се знае къде е истинската бабка и дали е жива.

99

Петров

преди 1 година

Всички псевдожурналисти от днеса искат да са американци, а бабата си е рускиня и е за Съветския съюз, а червеното знаме е знамето на победата. Рано или късно то ще се развее над Киев, независимо от всички пропагандни писания, платени с долари.

98

До Трябва

преди 1 година

. След това е Дошла Руската Армия е ИЗБИЛА всичките Нацисти и Фашисти .Има ИСТОРИЯ "____________^Да, и междувременно е избила половината си интелигенция в лагери, поради несъгласие с режима. Ако това не е фашизъм от най-примитивен вид, не знам какво е... Или в Русия гледат на интелигенцията като "нацисти" и фашисти?.

97

анонимен

преди 1 година

Гледаш на снимката и си мислиш,че жената е на 80,а тя е 10 години по-млада. Така е по селата в постсъветското пространство (няма значение дали е в Русия,Украйна и Беларус),мизерия,тежък труд и състаряване.

96

Анонимен

преди 1 година

Всяка една пропаганда е е долнопробна и идиотска. Това е идеята и докато вярваш на едната или другата попадаш в графата на ***. Няма значени, какво мислиш за себе.

95

Кирилов

преди 1 година

Руската пропаганда е долнопробна и идиотcка. Днеска говорят едно, утре друго според ситуацията. А относно руските бабушки - за деня на русия са получили помощ гранясала храна и мухлясали лимони, а на видни руски пропагандисти са раздадени премии по 2 млн рубли. Ето това е идеала на нашите тавариши.

94

Дявол

преди 1 година

Невиждани загуби търпят украинските кучета, а всички американофили и педерастки същества и помии, дано из..*** от ХОЛЕРА, кучета долни и пом,,иярски

93

Щирлиц

преди 1 година

Няма ли да ни осведомите как върви насилственото раздаване на руски паспорти на "украинците"?Понеже се редят на опашка,и всички са едни такива с посинени лица,куцат?Не сте забелязали такова нещо?Ами няма да видите такова нещо,колкото и да ви се иска,защото те не искат и да чуят за нацисткия режим,така любим на западните ...осведомители.

92

Тъши

преди 1 година

"Тук около нас има 65-,68-,69-годишни съседки - нафукани, издокарани"Колкото и да си нафукан, ценностната ти система като произвежда само гаменчета, които плюят и бият учителки и ги псуват, пак ще си просто една ***. Тази женица има нещо нареченно ценностна система, нещо което светлата демокрация в България просто унищожи. Иначе да пием пърцуца и да се тупаме в гърдите какви сме патриоти това най-добре го можем, докато геменчетата ти вилнеят в училищата като маймуни в зоологическа градина

91

141

преди 1 година

аве льо хмани вие се сетихте да пишете за тая женица след 2 месеца много сте зле. Велик е руския дух! Кое не разбрахте

90

бай Даньо

преди 1 година

Добре де разбрахме бабата се объркала, но за да стане тая обърквация на какъв език са говорили "украинските" войници !? Сбъркана държава е Украйна по сбъркана от нашата измислена Македония ...

89

Провала на Путин

преди 1 година

Руснаците използват като символ на войната си бабушка зет, на която са бомбардирали къщата. :)))))

88

Стамат

преди 1 година

Американофилите пишкат газ след коментарите под безплодните им пасквили.Кирляк Киро сигурно от нея ще внася да се топли зимата.Z

87

Анонимен

преди 1 година

Ахахаха, руснаците решили да правят пропаганда с "бабушка Зет", а то се оказало, че тя била срещу войната им. :)))))

86

Хехе

преди 1 година

Като стана дума за Z и V,след като се изясни, че не ДеНацификацията е най-важната цел на Путин, а грабежа на Донбас и богатствата на украинската земя,лъсна най-сетне какво означават и сакралните 2 букви по танкове, самолети и къде ли още не.Това са инициалите на камионите с украинско жито, изнасяни от крадливата руска войска - ZерноVозьi.После прочетете как Русия имала рекорден добив тази година от пшеница :-)))