11

Анонимен

преди 1 година

Сега ще има вой на корумпета. КАТериците ще бранят КАТеричарника като украинец Азовстал. Това вероятно е първа стъпка към разтуряне на свърталището им,но ще го съобщят като им съберат оръжията.

10

Анонимен

преди 1 година

КАТ отдавна трябваше да се изнесе на по широко място. Когато е построен имаше 1000 москвича в София. Сега като отидете да свършите някава работа няма къде да паркирате. Толкова ли е трудмо да се премести в оклностите на София където да има място за паркиране.

9

Весел

преди 1 година

А кога ще премахнат и тези така наречени регистратори? За 200-250 лв. бъзро преминаване през гишетата за документи и да няма проблем с дебелите чичковци на каналите..кога питам? Тези пари се отчитат по йерархичен ред в КАТ...после борим корупцията...борим я...ама само преди избори...на думи.

8

Един с Една

преди 1 година

Да махнат и самия КАТ и той доста загрозява, а и мисля, че без КАТ всички бихме били идея по-щастливи !

7

ан те такааа

преди 1 година

Чудесно!И сега да ги изместят, поне в полето между Враждебна и Левски Г........

6

Рамбооо

преди 1 година

Това бяха касички за частни фирми//както стана с КПП Катитан Андреево/ ЕКО такси за незнайни хора, застраховки за незнайни хора и роми извършващи услуги за прехвърляне на МПС. Хранилка за престъпни елементи.Браво на Бойко Рашков браво.......

5

Анонимен

преди 1 година

Тия битаци одавна бяха за махане.

4

СС

преди 1 година

С такива бараки са обсадени всички КАТ ,застраховки предимно ,и се играе с комисионните.

3

Анонимен

преди 1 година

10г държавата бездейства. 10 години са това!!!

2

Анонимен

преди 1 година

'всички 11 обекта са без валидно разрешение за поставяне и одобрени схеми' ---- то и парламента е така. кой му е дал разрешение да бъде там? да се събори!

1

bravo

преди 1 година

Браво!