42

999

преди 1 година

ВОЙНАТА Е ЗА ЕНЕРГИЙНИТЕ РЕСУРСИ НА РУСИЯ - ГАЗ И ПЕТРОЛ, ОСЪЩЕСТВЕНА ПРЕЗ ГЛ.УП.АВИ.Я ЗЕЛЕНСКИ И ПРЕЗ ЕС!!! ПЕЧЕЛИ САМО САЩ! И ИНДИРЕКТНО КИТАЙ.

41

Анонимен

преди 1 година

Чакаха урките, чекаха да нападнат Киев и накрая източна Украйна е превзета, пълни аматьори :)))

40

западен модел

преди 1 година

"50-годишният мъж има украински корени, но притежава руски паспорт и е живял по-голямата част от живота си в Москва, където става вицепрезидент на "Газпромбанк" - БЪРКАЛ Е В КАЦАТА с медеца, били са го през ръчичките. Явно е смо тан защото не е предвидил курса долар-рубла 1:1. После ще се сополиви - не исках, не мислех, простете! Занем ги опортюнистите - и тука има бол!

39

Анонимен

преди 1 година

Те требваше още в началото на войната да се организират, да съберат армия и да ги ударят така, че да не могат да се съвземат рашките, ама те не могат да съберат армия и да се организират :))) Изпуснаха момента в който рашките са най-уаязвими, сега ще гонят дивото :))

38

Реалист

преди 1 година

Украйна е била и ще бъде Русия. Точка.

37

Пропагандната

преди 1 година

Помия не сработва.

36

пак криви сметки

преди 1 година

До Анонимен: "партизанско движение в големи мащаби" - то досега да го има, ама не! Объркал си се в желанията и реалността!

35

нормално

преди 1 година

Нормално е, като видят че украинците са с 10 пъти по-висок стандарт на живот от тях, руснаците да се усетят че в края на краищата са си останали крепостници и само ги стрижат. Все пак 75% от руснаците още карат на външна тoалeтнa, в Украйна за пръв път виждат тoaлетнa чиния някои от войниците пратени там.

34

Глупости

преди 1 година

На колела

33

Анонимен

преди 1 година

На мен името Волобуев не ми говори почти нищо, но си спомням един клип как свършват началниците на РОА. Конкретно си спомням смъртта на генерал лейтенант Власов. Заради Путин да убиваш руски войници не е подвиг. Можеш да се обявиш в чуждата преса срещу войната между руснаци и украинци. Можеш да изразиш в медиите своето мнение за войната между славяни. Но да стреляш срещу руснаци не го възприемам.

32

Анонимен

преди 1 година

Тукашните платени комунотъпчовци даже и не могат да обяснят, че ако Путин хвърли още 100000 жертвени овце и изхарчи поне 50% от бюджета на държавата, може и да завладее някой ден Украйна, но няма да знае какво ще прави на следващия ден. 30 млн кръвни врагове, партизанско движение в големи мащаби и повсеместни атентати , плюс 100000 окупационна армия която струва много пари и няма да има никакво желание да мре.

31

до 31

преди 1 година

По-добре една сълза за себе си да пуснеш, защото за Путин са му приготвили топло приемане, безплатни нощувки и кетъринг в Холандия, в Хага, в ареста на съда. Също има безплатни пижами и т.н. Четката и пастата за зъби ще трябва сам да си ги осигури!

30

Анонимен

преди 1 година

Нали не вярвате че онова милионерче е на фронта аз гледах рекламата с него как гърми на един полигон и там много украйинци говорят на руски лесно може да се скалъпи нешо такова

29

100%

преди 1 година

украйна свърши......

28

ВИЦ

преди 1 година

Всички Директори на Банки и Депутати в Украйна се бият в Киев ?Не сме *** - Русия не напада Киев .

27

Анонимен

преди 1 година

Стига сте ни заливали с платена помия. Русия ще спечели войната, ако ще и 100 статии на ден да пишете за това колко е зле. А цяла Европа ще духа супата и ще плаща високите цени, защото лиже американски задни части. Нещата винаги са цинично елементарни.

26

Анонимен

преди 1 година

Елементарни предатели и чуждо поклонници

25

Анонимен

преди 1 година

Чекай да пусна една сълза за урките, такава сърцераздирателна драма не се пропуска........хахахахахаха :)))

24

Факт

преди 1 година

Още двама наемника граждани на сащ са пленени в Донбас,били се скрили в външната тоалетна на един дом,после ги мили с маркуча.ДНР съобщава че ги чака смъртна присъда .

23

Анонимен

преди 1 година

Това променя ли факта ,че мелезите гризат дръвцето където ги подпукат братушките и ,че палячото реве всяка вечер в обръщенията си и моли за още и още бой.