10

До 11 пост

преди 1 година

А зададе ли този въпрос и на джипко, който профука незнайно къде и как едни други милиарди? Зададе ли му въпроса защо и докога ще имаме изтребители ама само на хартия, при това платени предварително? Зададе ли му и въпросите кой и как разпределяше обществените поръчки, по негово време, с тогава нямаше ни война, ни икономическа криза вследствие на тази война?

9

Анонимен

преди 1 година

Променят бюджета през три месеца, ама тръгнали да правят план за влизане в еврозоната след по малко от две години.

8

Анонимен

преди 1 година

Защо нова актуализация на бюджета? Първо обяснете къде изпапахте 9 милиарда лева през декември от хазната! За какво ги дадохте? За България това са страшно много пари! Видяха много пари - дай сега да ги пилеем. Пладнешки разбойници с главатари Кирчо и Кокорчо.

7

Хах

преди 1 година

Някогашният социален министър с точковата система се показал и почнал да ръси и той мозък. Що все такива провалени ги каните да коментират бре? Нали сме ги видели всичките какво са сътворили когато са били на властови позиции?!

6

Анонимен

преди 1 година

Румен Гечев на едно парламентарно заседание каза , че ГЕРБ за 11 години са взели 19 млрд. заеми , а тези за половин година опукаха 32 млрд. заеми. Тия, които ги подкрепяте замисляли ли сте се на къде ни водят? Това е все едно едно семейство с 2 деца и доход 2000 лв. да тегли заем от 150000 лв. Как се връща такава сума и кой ще ги връща? Хора осъзнайте се , на тия изобщо не им пука за нас!

5

L.

преди 1 година

Откога "инфлация" е в мъжки род? Или и род трябва да обяснявам на журналисти какво е?

4

Анонимен

преди 1 година

Разбира се , че държавата е пред фалит , фалит ,подготвян цели 12 години , че и преди това ...

3

Анонимен

преди 1 година

Не съществува никакъв риск за бюджета. Имате си бюджет и ще си карате по стария бюджет. Защо лъжете хората? С министерски постановления могат да се попълват липси от бюджета и да си носи отговорност Асен Василев за действията. Къде се е чуло и видяло бюджет през 3 месеца? Това го няма никъде. Вие заложихте капан в бюджета като решихте да го актуализирате през 3 месеца. Това е бюджетна бомба или бомба в бюджета по-точно. Събирайте си партакешиmе и чупка! 32млрд.изтеглихте за 6 месеца. КЪДЕ СА ПАРИТЕ?

2

Така ли?

преди 1 година

Щот европейските борси се сриват в момента...България явно не е в Европа, щом при нас всичко си е супер.... или някой пак не е в час

1

Абе, Иване, бе!

преди 1 година

Абе, Иване, бе! Не се излагай, моУа те се. Скъсай си дипломата, вземи си пуканки, пусни си телевизия и гледай. Кризата тепърва започва. Това е демо само. Биткой, Етериум, Дау, СаП500, Никкей - всичко рухна.