8

Анонимен

преди 1 година

А къде беше вашия морал до сега? Сетихте се,че трябва да има морал сега,когато виждате,че сте най-мразеното и позорно правителство! Сега,когато всички лъжи ви се изчерпаха,а не искате да изпуснете мазния (все още)кокал! Сега се сетихте,че народа е обеднял и гладен! Безрамници!

7

Taню

преди 1 година

Срамно и безумно е, каквото правят руските пoдл0ги в момента. Протестите са на ход!

6

додо

преди 1 година

В тая смешна харварска партия пъ пъ пъ пъ са само педерассти, олигоффрени, селендури и просттитутки.....

5

Анонимен

преди 1 година

Промяната Приключи Пълна Парлама правят всичко възможно да останат на власт, понеже са поели ангажименти към олигарси клиенти на прокуратурата и чакат още милиарди от комисионните за газ и оръжие. Точка.

4

Анонимен

преди 1 година

Какво трябва да се случи, за да се сетят просто Киро и кокорчо, че приключват?! Небето да падне върху Земята ли?! Какво е това вкопчване във властта. ОСТАВКА

3

Анонимен

преди 1 година

В парламата може да срещнете на причудливите фамилии.Като тази Българска фамилия Гвоздейков. На 50 години съм и си мислех че нищо неможе да ме учуди и всичко съм видял но този сеяндур ме изненада. За пръв път от 50 години чувам за такава фамилия а колко още има такива никой незнае. Пиронкова гвоздейков свинаров овчаров говедаров все фамилии от парламента.

2

баба мара

преди 1 година

за какъв морал говориш на киро и лена ли те не знаят че господ наказва такивахора много жестоко хаиде махаите се и повече да не сме ви видяли

1

Ха-ха-ха

преди 1 година

Кики Прелюбодееца, който си разкарва любовницата на държавна сметка, щял да търси хора с "висок" морал ? Или Обратният Кокорчо? И кой ще търси диалог с останалите партии, Дамаджаната ли, който ги гонеше като диверсанти по изборите? П.П. Перверзията Продължава!