52

Аз промяната

преди 2 години

Хахав гербер съм аз, в на Боко ръцете пластелин, за 20 лева душата продавам, за още 20 и други неща правя. За магистралите на Боко рева, че зор нямам къде да застана, като вожда на *** аз да се предложа, магистрално цвете съм аз. Липсват ми годините на спокойствие, когато вожда възхвалявах, на конгреси да ходя, като парче месо да ме продават и песен да пея. Ей герберски времена, изпълнени с подкупи и вечери прекарани в чужди легла.

51

Анонимен

преди 2 години

Хартиената блюлетина, ГРОБ знаят как да фалшифицират! За това им е зор да махнат машините!

50

Аз промяната

преди 2 години

ДА се махат тези пъпъ и *** около тях Оставка Избори Оставка НЕКА дойдат отговорни политици които с действията си да помогнат на България да се измъкне от тресавището в което ни бутна пъпъ и *** около тях стари Мутри божковисти платени съсипаджии на страната ни Стига толкова Кражби разруха потъване невиждана инфлация а те си крадат и драпат със зъби и нокти за кокал

49

NoirFire

преди 2 години

Разтуряйте панаиро на Киро .

48

Радослав

преди 2 години

Целия свят се дигитализира и върви напред, само комунистите от герб си искат хартиената бюлетина за да може рома, да измери с ръката си къде трябва да сложи Х за да си получи парите от партията. За това е целия рев! Бюлетините трябва да са разбъркани и без номера до името на партията! Машините са проблем само за политоцо които разчитат на купен вот от махалите!

47

Анонимен

преди 2 години

Радвайте се .Ще има коалиция: ГЕРБ,ИТН,Възраждане и ДПС.Възраждане срещу ваксините,а ГЕРБ за ваксините.ГЕРБ за прием на Македония,а ИТН и Възраждане срещу Македония.ГЕРБ,ДПС за ЕС и НАТО,Възраждане срещу НАТО и ЕС.ГЕРБ и ДПС за Украина,Възраждане срещу Украина.Още много неща,но като имат обща цел КРАДЕНЕ,няма да е проблем за коалиция.Всичко в интереса на "народа".Смешници

46

Ококорен педераст

преди 2 години

Бутайте и правителство и парламент и всичко само моят Спецов в НАП не пипайте.....

45

Така е ..

преди 2 години

Явно Нинова най после се е усетила, как Радев ги измами с машинките Мадуров.Тогава трябваше да протестира, като знае що за лекторат имат.Сега е късно. Превратаджиите няма да се откажат.

44

Анонимен

преди 2 години

Спъват работата на парламента и правителството.

43

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ в момента не иска да управлява.Прави същото което прави ИТН.Апват работтата на правителството.Идеята е да ги злепоставят оред народа.Както високите цени така и лошите пътища са причинени от ГЕРБ и ВМРО(ДПС).

42

уточнение

преди 2 години

До АнонименМарш в Дулово и Банки!

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен42-Защо за другите Европ.старани Русия не е спряла газа едностранно! Само нашите умници ни предадоха и ни карат да плащаме в пъти по-висока цена! Егото им е по-важно от оцеляването на тези,които разчитаха на тях и мислеха,че ще се случи нещо много по-добро ! ПОЗОР ! ГРЯХ С/У НАРОДА !

40

Анонимен

преди 2 години

Мачакйте Кировци и Кокорчовци, айде на село или за Канада.

39

СССР

преди 2 години

Арести искам да виждам ,факти за ограбили държавата гербери колкото щеш ,бой до дупка.

38

Анонимен

преди 2 години

До 33 газът беше спрян едностранно от Газпром на 27 март. Оттук нататък няма правилен и грешен ход по отношение на газа. Суровина за изнудване на зависими държави като нашата. Защо Б.Б. построи ударно газопровод които обслужва интересите на Русия, загубихме транзитните такси по старата тръба, а не построи приоритетно връзката с Гърция, за да имаме възможност и други доставки?

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26-- ОТ ТАКИВА БЕЗДУШНИ"ОБРАЗОВАНИ ОТВОРКОВЦИ"КАТО ТЕБ СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 - Ами да. И затова вече няма да видят власт. Хората им писна!

35

Анонимен

преди 2 години

Не искаме машинно гласуване, защото видиш ли - 98 годишният ми братовчед, дето е с деменция от 17 години, не можеш да борави с голям екран и да прочете върху кое трбява да се натиска!

34

Анонимен

преди 2 години

АЛО, МУТРИ, ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА МИНЕ ВОТА,Ч Е ЩЕ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВАТЕ В ТАЯ КРИЗА..

33

Анонимен

преди 2 години

Нагли и безочливи крадци! Не заспиват, за да мислят денонощно как да се завърнат и да продържат бруталните кражби...!