15

Тошо

преди 1 година

С такива екземпляри като Панев в политиката е цало чудо, че я докарахме изобщо до тук

14

Петър

преди 2 години

Съдбата на заплатите на ДБ е заложена на карта, а тях само това ги интересува!

13

Мел

преди 2 години

Панев и той започна да върти заучени реплики ахаххаха поне малко да променят думите, за да не личи, че са им спуснати отгоре ... хахха

12

Галина

преди 2 години

Все имам надежда, че Слави ще повлече и други вредители след себе си, голяма част от които именно от парията на Панев

11

Обективно

преди 2 години

ПЪРВО ЕВРОПА ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЕ ТЯХНАТА ИСТОРИЧЕСКА ГРЕШКА ДА ОТДЕЛИ МАКЕДОНИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ - ВСЕ ЕДНО ДА ОТДЕЛИ БАВАРИЯ ОТ ГЕРМАНИЯ И ДА КАЖЕ, ЧЕ БАВАРЦИТЕ СА ОТДЕЛЕН НАРОД! ИСТОРИЯТА НА МАКЕДОНИЯ ЗАПОЧВА ОТ 1945 ГОД И ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

10

Taню

преди 2 години

Срамно и безумно е, каквото правят руските пoдл0ги в момента. Протестите са на ход!

9

Анонимен

преди 2 години

Разбира се , че РСМ не е причината за предателството на Славчу , тя е един от поводите ! Естественое , че когато някой търси за какво да се заяде ,(пардон да се откупи) винаги ще намери за какво , като Славчу , който говори с аутокю , а аутокюто е написано от доганя ...

8

Шаши

преди 2 години

До момента, инфлацията е 350 процента. А са в началото на мандата. Колко ще стане, ако управляват още 1 година? Газ няма. Житото ще излезе на актуализирани цени. Тока трябва да е държавен, но той е частен.

7

баба мара

преди 2 години

всички вън от нс събрали се от кол и въже захапали кокала и не пускатняма нищо страшно отиваме на нови избори засега никои не получава довериеняма партии няма идеологии клуб по интереси след тези избори следват следващитенищо не е фатално докато случим на хора

6

анонимен

преди 2 години

Заложихте съдбата на България на карта с некадърното си управление. Шест месеца ни водите към пропаст. Ще се спасим на ръба. Дано да падне правителството.

5

Анонимен

преди 2 години

Колко е платил тоя гений на текезесарската мисъл за да говори по телевизията как трябва "да живее международното положение, другарки и другари"!

4

Програмист

преди 2 години

даааааа........ не съм фен не Слави, ама се кефя на всеки дето е способен да издърпа килима изпод краката на умно-красивите ***.

3

Българин

преди 2 години

За съжаление за тея бастуни гласувах и даже накарах и родата. Никога повече! Нищо не направиха добро, само глупости и за малко да ни вкарат във война даже

2

Анонимен

преди 2 години

Всички които знаят, че при нови избори няма да ги огрее са на амбразурата и ревът, че без тях ще настъпи краят на света.

1

факт

преди 2 години

дб и бсп сте против щото знаете че излитате от управлението !