8

Анонимен

преди 1 година

румен гечев вече това с пансионерите го е правил, в резултат не получаваха по 3 долара на месец, явно искат да се повтори

7

B2B

преди 1 година

Днес предложението на Румен Гечев за увеличаване с 20 млн. Лв на парите за университетите срещу атестиране на преподавателите дали ще се гласува? Защото ако трябва и той да се атестира няма да мине- горкият няма нищо написано , никъде за последните 15 години.

6

Реалността

преди 1 година

До 6: Точно това е целта да си мислят пенсиите, че мислят за тях!!! Вдигат цените с 200 а им замазват очите с 50!!!! И ДА ТЕ ПИТАМ САМО ПЕНСИОНЕРИ ЛИ ИМА У БГ-ТО??? КОЙ ЩЕ ГИ ВРЪЩА ТИЯ ПАРИ??? КАКВО ПРАВЯТ ЗА НАС??? ЕДНО ГОЛЯМО НИЩООО

5

Анонимен

преди 1 година

Актуализацията е жизнЕно важна за крадливата и лъжлива коалиция. Нови милиарди за корнелия, бойкикев и киро да сплотят редиците на престъпниците.

4

Анонимен

преди 1 година

Пенсионерите да не забравят да благодарят на любимеца си Славиту, че няма да имат увеличение на пенсиите си от 1 юли

3

Баьо гЪнйо

преди 1 година

Не, бюджетът няма да мине, бъдещите поколения няма да финансират и без това богатите пенсионери, които не спряха да замерят телефонните измамници със злато и пачки от балконите си!

2

Анонимен

преди 1 година

Честит Видовден! Днес е 15 юни. На 15 юни се отбелязва Видовден. Празникът се свързва с възмездието и наказанието за всеки, който ги е заслужил с делата си. Ден, в който ще се направи равносметка и ще се потърси отговорност, разплата.

1

Анонимен

преди 1 година

Кирлето си заминава! Жалко само, че ще се прибере в Санада с милионите, а не в затвора