42

Анонимен

преди 1 година

Омразата която ти и политиците създадохте няма как да мине и векове напред.Направихте нещо подобно като Путин с Украинците.Няма да има Украинец,който да не мрязи Русия.Съшото и ти направи с Македония.

41

Анонимен

преди 1 година

Та Слави ти си виновника да се мразят Македонци и Българи.Колко годин оравиш пропаганда за омраза?Кой се подиграва с Македонците в твоето шоу всеки път.Кой изгради фалшивиямобраз за Македонец в България.Да не говорим, какви неща говори за Македонците в периода след ветото.Добре,че са запали този "културен център".Това си беше само провокация за Македония.В Битоля има 50 човека Българи.А това е третия Български институт в Македония.

40

Анонимен

преди 1 година

Първото Ви искане за Македония беше едно,поале второ,трето и сега се сетихте за правата.В Македония Българите имат еднакви права с всички други.В България не е така.Българите имат повече права пред всички други.България има много повече проблеми с правата на хората.Македоците ще впишат Българите в конституцията,просто им дайте писмено доказателство,че това е последното искане.Това Ви го казват от месеци.Че досега направиха десетки неща.

39

до Славчо плевенски

преди 1 година

Съединението прави силата.славчо това не го разбра Предател

38

Анонимен

преди 1 година

СлавитУ е дестабилизиращ елемент,неразбиращ от политика,заради него се дадоха едни двеста милиона,в следащия парламент без има такав народ,но дано ДА НЯМА такава партия

37

ГЕРБ

преди 1 година

Бойко завърни се. Всичко ти е простено.

36

Ясен

преди 1 година

На всички, които мислят, че севмакетата не искат да са българи, защото тротоарите и улиците ни не са гладки като в Австрия искам да кажа че безродниците нищо добро не ги чака.България не е бедна. Доказателството е на Капитан Андреево. Ако се краде само от митниците по милиард на месец, представете си цялата картинка. Отделно не се интересуваме от качеството на обществените строежи. Макетата да си гледат *** и да не се занимават с България.

35

Hoho_Boho

преди 1 година

Ти си позор! На кого му пука за Македония? Ние си имаме достатъчно проблеми..

34

Ясен

преди 1 година

Трифонов, ти си позор за България. Рядко може някой да ме ядоса така. Като не ти се занимава с политика изчезни, защото заради твоето високомерие вече една година нямаме стабилно правителство.А на хората, които гласуват за подобни нещастници - мислете като гласувате. Наистина ли искате да излезем от Нато и ЕС, както иска един "възрожденец". Кво правим ако Турция и Сърбия(и двете диктатури) ни нападнат без НАТО. Без ЕС щяхме да сме малко по-добре от Албания с 500 лв заплата и 250 пенсия...

33

Анонимен

преди 1 година

Тоя учиндолски селянин пък голям македонец се извъди. Като Шкембето от Русе.

32

Анонимен

преди 1 година

А правата и проблемите на българите в България не са ли по- важни ,???

31

Анонимен

преди 1 година

Правата на българите човекът със министър за ромите!

30

Алекс

преди 1 година

Постовете на Славчо се пишат в Сараите.Жалък клоун.

29

Национализмът

преди 1 година

Последно убежище на негодника.Като този,русенският македонец,Белата Златка

28

Анонимен

преди 1 година

Слави оправи България и сега се е загрижил за Българите в МакедонияСтига с тая МакедонияКойто се чувства Българин да дойде в България и да се преключи

27

ПроСоТо

преди 1 година

тоя сакат манекен на Преизподнята са чуди как да привлече "общественото внимание"...Ега ти агонията !..Все открива топлата вода...Неее щастник!

26

Славчооо

преди 1 година

Оправи народа български,загрижи се са макето.айде къща от кораба.много си отслабнал, капитан Андреева митница май ти спря доставките .ще живееш като кукувица.

25

Факт

преди 1 година

При последното преоброяване в РСМ като българи се самоопределиха около 3500 души.

24

Анонимен

преди 1 година

Македония е подвеждащата тема поставена от все по турцизираната ни политическа класа,учени и медии.Истинската тема е ТУРЦИЗАЦИЯТА на държавата,обществото,медиите и БПЦ.Това е темата,но там не се говори,избиват се комплекси за няколко хил българи в РСМ.А милионите българи тук?Турция готви окупация на България..

23

Анонимен

преди 1 година

Чалгар по-добре млъквай! Искаш да си втори Путин ама ти го вкараха отзад!