84

крум

преди 2 години

"Министър-председателят продължава да звъни, да се моли, да предлага, да заплашва"То щото Слави и Тошко Африкански не са пипнали телефон

83

Анонимен

преди 2 години

Кирчоооо колко е газа от САЩ Кирчоооо,май е 10,5 повече от руския?

82

Кико

преди 2 години

Сметката така излиза на Кирчо, няма да хвърлят пари на вятъра

81

Анонимен

преди 2 години

Накрая ще останете 2-3ма от ИТН, но това си заслужава Дългия чалгар :))) Никакъв патриот не е, един самозванец който само брои парите :))) Може ли само да мислиш за мразещите ни макета, а за българите нищо, пълен лунатик е Славчо :)))

80

Анонимен

преди 2 години

Никой не ги е убеждавал. бягат от вас!!

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.100 Като не умеете да си пазите депутатите, това се случва. Приличате на някоя девица, която направила онова нещо за първи път, крещи та се къса: Олеле, ха ме! Друг път няма да крещите, а ще се държите с депутатите си с необходимото уважение, а не като с прислужници! Разбра ли, Тошко? Впрочем, друг път няма да има. Отивайте си в 7/8 и си гледайте чалгата.Всяка жаба да си знае гьола! Три пъти ни излъгахте, сега си ближете раните и знайте, че НС не е за всеки, а за който има ум и г

78

Анонимен

преди 2 години

Слави, Тошко, убедихте ли се, че без депутати партията ви ще напусне НС и ще се влее в редиците на тези,които безславно излязоха от парламента без изгледи да се върнат. И че от чалгаджии политици НЕ СТАВАТ! Ще повикате, ще покрещите и сетне марш в 7/8! Гледай ги, моля ти се, видяла жабата, че хора от партии стават депутати, и тя вдигнала крак! Оказа се, че е партия-еднодневка!

77

Анонимен

преди 2 години

Защо ни занимавате с глупости? Държавицата ни е запецнала в 18-ти век и се гордеем с носии и шевици, ама евроинтегрирани с гей паради.

76

МУТРИ ВЪН

преди 2 години

МУТРИ ВЪН- СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА- НАЙ ВИСОКА ИНФЛАЦИЯ В ЕВРОПА И НАЙ МНОГО ЛЪЖИ И ОБЕЩАНИЯ А ЗАД ТЯХ КРАЖБИ И ОБИРИ НА ДЪРЖАВАТА В СЛУЖБА НА КРЕМЪЛ А СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА Е ЕВРАЗИЯ- ВСИЧКИ МУТРИ РОДЕНИ ПОД ЮМРУКА НА КРЕМЪЛ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА...

75

Петю

преди 2 години

За Следващият Парламент Слави да си намери най-правият от всички най-криви Макарони. Ако не знае какво е това да попита--НДСВ,Воля,Атака,,ВМРО ,НФСБ-ТЕ горките не можаха да намерят Правият Макарон.

74

Hoho_Boho

преди 2 години

Защо е необходимо да бъдат убеждавани? ТЕ, ако имат капчица морал, сами ще напуснат.

73

Бияч

преди 2 години

Тва *** Петков, ако ми прай такива въртели и ми тормози депутатите и министрите, с два скока ще го набарам некъде по коридорите на НС или ще си уговора среща и ще го украса по най-новата дамска мода, фиешън ша го напраа, толкова фиешън, че като го види Лена и ще заплаче;)))

72

добре

преди 2 години

Мерси за инфото. А те защо не са се съгласили, след като утре ГЕРБ застава до тях? Нали щяхте да сваляте ГЕРБ, а?

71

Анонимен

преди 2 години

Това трябва да е незаконно. Тези са избрани като част от парламентарна група, която, поне по дефиниция, трябва да има определена програма. Щом те вече не са съгласни с въпросната програма и политики на партията, с която са избрани, то те трбва да напуснат парламента, а не да ходят, като свободен електрон и да кацат от *** на *** за пари.

70

Анонимен

преди 2 години

коруППция

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен ПП Е ВЕЧЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП. КИРО СИ ГО ЗАСЛУЖИ С ЛЪЖИТЕ СИ И КОРУПЦИЯТА. ПП СА КОРУПЦИОННА МАФИЯ ОТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ *** И БЕЗБОЖНИЦИ, КИРИЛ ПЕТКОВ Е УМСТВЕНО ОСАКАТЕН ИЗВРАТЕНЯК ИНФИЛТРИРАН В КАНАДА ЗА ДА ДЕСТАБИЛИЗИРА ЗАПАДА, ЕКСТРЕМИСТ И СЕКТАНТ, АНТИБЪЛГАРИН И АНТИЕВРОПЕЕЦ. ПРОДАДЕН НА РУСИЯ РЕНЕГАТ.

68

Анонимен

преди 2 години

КИРИЛ ПЕТКОВ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП НА КОМУНИСТИЧЕСКИ ДИКТАТОР.

67

Анонимен

преди 2 години

Я, баце ше ви каам, оти оно големи серсеми излезнаате. Дека тетка вика уточка, они големи айдуци излезнаа! А уке вика, е па они млого си накривиа капата.

66

Бройка

преди 2 години

Та тоя Радулов сега какво е?

65

Анонимен

преди 2 години

Дори да напуснат и вота да не мине, след няколко месеца народа ще изхвърли просто Киро и кокорчо от власта . Одължават си агонията и от това печели само герб и възраждане