29

И.Б.

преди 1 година

Германия е първенец в машиностроенето и автомобилостроенето, но и в корупцията. Много германци знаят за това, но не го разпространяват, а и техните медии не го повтарят така често както го правят повечето българи.

28

Morski

преди 1 година

"Поздравяваме България за стабилността на държавните финанси. Можем само да се учим от българския опит-Само това е достатъчно да се докаже малоумието и кретенизма завладял високите етажи на ЕС! Затова, за жалост ПуЙкин си прави каквото си иска, а леберастите не смеят да се противопоставят!

27

Анонимен

преди 1 година

Подобни четки не са на добро.

26

Анонимен

преди 1 година

Утре след вота могат да си вземат Асенчо да им оправи икономиката

25

Анонимен

преди 1 година

Тошковци..балабановци..герберасти..дупесари..копейкини..рубладжии - КАК ЩЕ КОМЕТИРАТЕ ТОВА..Буци..имаш ли ток?

24

Георги

преди 1 година

Най-голямото постижение на България е, че всяка година имаме прайд и все повече млади мъже откриват жената в себе си.

23

Йосарян

преди 1 година

Постижението на България е, че за 33 години демокрация ромите у нас станаха от 30 хил., 1 милион.

22

Отвратен

преди 1 година

Боже, прости им подигравките!

21

До Азимов

преди 1 година

Вие техен представител ли сте?

20

Азимов

преди 1 година

Какви постижения, бе, хахахха!? 30 години производство на ритарди.

19

Анонимен

преди 1 година

Няма какво да се учите, животът ще ви научи. И в Германия като обеднее като България и там ще има финансова дисциплина, ограничения и яко взимане на кредити. В момента Германия има 11 пъти повече външен дълг на глава от населението от България, взимат 10 пъти повече кредити, но и произвеждат. А производството спира, Путин врътне ли кранчето и с Германия е свършено, сега купуват на 200$ газта, а ако Путин каже - на борсата по 2000$, и Германоия рухва и тогава ще има финансова дисциплина.

18

Анонимен

преди 1 година

Това е съвсем обичайното политкоректно държание и изказ. Пък те си знаят, какво става под масата. За съжаление свръх лицемерието е станало, световен спорт - тежка категория.

17

Анонимен

преди 1 година

Само русофилите не искат голяма и силна България, защото те мразят България.

16

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме прайдовете, нямат никаква заслуга за добрите финанси на България даже за няколко месеца ги влошиха.

15

Анонимен

преди 1 година

Само оплаквачи писали, но неработеща държава и държавна администрация е примерно Гвинея или Хайти или Того в Африка. Там няма социални помощи, да ти плащат тока или да ти носят кюфтета в кутия, защото си мързелив. Няма и от какво да се оплакват, защото не знаят, че може и така. Няма фирми за изкупуване на зем земи, защото всичко е на двама феодали. Няма значение кое колко струва, защото пари имат 5% от родата на феодалите. Това е неработеща държава в 2022г

14

Анонимен

преди 1 година

Надявам се, че обединена Европа започва да осъзнава, че единствения път към европейска и стабилна Югоизточна Европа минава през голяма и обединена България. Вижда се, че сърбите и македонците не са надеждни партньори. Вижда се, че гърците са хитреци, а общата им граница с Турция в Тракия носи рискове от кървава война. По-добре е Македония и източна Сърбия(до Белград) да бъдат присъединени към България, както и цяла Тракия(да бъде буфер между Гърция и Турция).

13

Анонимен

преди 1 година

Бил е впечатлен от това как се харчат 9 милиарда за 9 дни и как се краде безнаказано.

12

SWAN

преди 1 година

Впечатлен е просветения, защото знае, че тези постижения в глада и мизерията, ще трябва да ги достигнат много скоро всички мaймуни ... :)))))))))))))))))))))))

11

Един от многото

преди 1 година

Човекът си направил майтап, те пък взели че му повярвали, че даже и статия написали.

10

3ти

преди 1 година

Боли ме оная работа за Русия, ЕС, САЩ, АФРИКА, АВСТРАЛИЯ, НОВА ЗЕНЛАНДИ, СЕВЕРНИЯТ ПОЛЮС, ЧЖНИЯТ ПОЛЮС, ЛУНАТА, МАРС И НАЙ ВЕЧЕ ЗА ТАКИВА ДЕТО ГЛЕДАТ САЙТА НА ЕС ДВИЖА СЕ ПО БЪЛГАРСКИТЕ МАГИСТРАЛИ, ОБИКАЛЕЯМ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ГРАДОВЕ, ЯМ В БЪЛГАРСКИ ЗАВЕНИЯ, ПАЗАРУВАМ ОТ БЪЛГАРСКИ МАГАЗИНИ И ВСЕКИ ДЕН СЕ СБЛЪСКВАМ С БЪЛГАРСКИЯТ МАНТАЛИТЕТ. А ТИ В КОЯ КАЛАКТИКА ЖИВЕЕШ?