38

Анонимен

преди 1 година

Асене къде са 8 милиард??!

37

Аз промяната

преди 1 година

Асене Какво стана с 8 милиарда течове КЪДЕ СА АСЕНЕ ТИЧАШЕ ПО ТВ СТУДИАТА И ЛЪЖЕШЕ МАЖЕШЕ ШАРАНИТЕ КЪЛВЯХА А СЕГА АСЕНЕ КАКВА СТАНА ЛЪСНАХА ВСИЧКИТЕ ТИ ЛЪЖИ ОСТАВКА РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД ЗАТВОР ФАЛИРАХТЕ БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО КАКВОТО ИМАШЕ Е ПОД НИВОТО НА МАРИАНСКАТА ПАДИНА И ТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПЪПЪ НАЗАЧЕНИТЕ ПРЕВРАТАДЖИИ КУПУВАТ ГЛАСОВЕ СЕГА НАЙ НАГЛО 12 КЛОЗЕТА ДЕЙСТВАЙ

36

Всички

преди 1 година

Да си ходят, кики предлагал Гела за министър на вътрешните работи. Тоталн щета.

35

Кънчо

преди 1 година

Добре го вижте...тоя днендър ще си тръгне милионер, а киряка милярдер от баламите дето гласуваха и настояваха за промяната, така че и да го нареждате...боли го фара, пък вие си го нареждайте и пак да гласувате за тия

34

Случаен минувач

преди 1 година

Виж сега, това не е толкова важно. Алън Тюринг е бил гениален математик, разгадал кодовете на германците през ВСВ, но тогава са действали други закони. И през 1954 той се самоубил на 43 години, защото го разкрили, че е пасивен. Но той ще остане в историята! Както и Хувър ще остане в историята, защото е създал ФБР. Няма значение, че е бил активен. А наш Асен с какво ще остане в историята? Съдили го в Лондон, той станал министър тук.

33

Асенка Василева

преди 1 година

Вярвам че в българския парламент има още съединители!

32

Случаен минувач

преди 1 година

Да, пасивен е.

31

имам питане:

преди 1 година

КОКОРЧО МЕКА КИТКА ЛИ Е?????

30

Анонимен

преди 1 година

Кокорчо как може да го слушате не е задължително да си ходил на училище да разбереш че тоя няма представа какво работи

29

та така

преди 1 година

има отговорни депутати ама вие промянаджиите не сте от тях ! за това трябва да бъдете уволнени .

28

Анонимен

преди 1 година

Няма вече България - това ни казва кокорчо. Има ЕС и РСМ. Който разбрал, разбрал. Чисто, завършено предателство!

27

До Кокорчо

преди 1 година

Крадец!Липсват поне 500 милиона!Да ги връщаш...ако не ги върнеш ръчичките ще ти изсъхнат!От бедни хора си ги взел и ще връщаш.я

26

от село

преди 1 година

Некадърници и предатели затриват държавата ,преди се съобразявахме с Русия ,сега с Европейската позиция .Всичко това което се случва между нас и РСМ касае българската история и идентичност ,но явно кико и кокорчо не са я научили ,учили са финанси и креди и цап царап.

25

Анонимен

преди 1 година

Разбира се че има срещу определена сума, които (не)подкупните купуват депутати.

24

Анонимен

преди 1 година

Отговорни няма ,всеки гледа кокъла ,а ПП са най отговорни ))

23

Анонимен

преди 1 година

Трябваше да се разберете с Киро да си подаде оставката ощепреди 2 седмици. Щяхте да си спестите доста неприятности - и за себе си, и за партията си. Много емоционално действа, смята че е властелинът на Европа и не се съобразява в някои случаи със законодателството на държавата. Оказва се големият проблем на властта.

22

Анонимен

преди 1 година

а дали ще си понесат отговорността..

21

Анонимен

преди 1 година

Я, Кокорчо изпълзя!?

20

Татул

преди 1 година

България, не може да има европейска позиция спрямо Република Северна Македония. Отношенията ни касаят нас и никой друг. Касаят нашата история и култура, която е много по древна от на някои европейски страни, да не кажа всичките. Що се касае до това тя не може да бъде разделяна. Ние сме един народ. А нашите македонци малко преиграват, ама това е нормално нали във вените им тече бай Ганьовска кръв.

19

анонимен

преди 1 година

тоя льо-льо трябва да се държи изкъсо - не се знае колко милиарда ще прехвърли в канада, както у нас раздава на предателите милиони!