101

Анонимен

преди 1 година

До Статистика Това не е уникално за Русия. Уникалното за Русия е, че почти всички от останалите 98,5% буквално мизерстват, независимо от факта, че са страната с най-големи природни ресурси. Уоравляващия режим в Кремъл буквално ги ГРАБИ.

100

Анонимен

преди 1 година

До долния демек не искаш да плащаш а да крадеш.

99

Анонимен

преди 1 година

Тоя Кирчо няма ли да подава оставка днес?!? Значи германците могат да плащат в рубли, а "богата" България чака виртуални американски танкери да и решат проблемите...

98

Анонимен

преди 1 година

До kokorcho Българския интерес е да се откъсне от руския си поробител. Това е ясно на всеки истински българин.

97

Анонимен

преди 1 година

Заглавието иска страните от ЕС и НАТО да получават енергоносители но без пари. Затова водят прокси война с Русия.

96

kokorcho

преди 1 година

Германия защитава своите национални интереси, но не може да се каже същото за България...... за пореден път семе предадени , не о тчужди а от свои !

95

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "За да правиш такова сравнение трябва да имаш достъп до договорите с Газпром, а това е търговска тайна" Точно така. Това означава, че ВСЕКИ, който пише за цени и проценти на различни доставчици, си ги изсмуква от пръстите. Цените на бензиностанциите не са показателни за цените на доставчиците, защото не следват една и съща динамика. Истината е, че русофилите в България се опитват да саботират новата реалност, затова се пишат неверни и непроверени неща за цените на доставките.

94

Анонимен

преди 1 година

Чудя се и се мая на тая Европа. Сякаш там не ни управляват икономисти, а някакви дипломанти, дето им казали да направят дипломна работа на тема пазар и те се пробват ще мине ли номера. За нефта ОК, ще се вдигне производството. Но с газта как ще стане? Кое производство ще вдигаме?

93

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 130 Значи не можеш да покажеш такова сравнение. Следователно си излъгал И за това (освен за това откъде идва газа)..

92

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 128 РАзбира се, че не сме се оттървали от руската зависимост, но с газа руснаците не могат да ни извиват ръцете. Затова сте тук, защото са прави.

91

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 126 "След което получаваме от Гърция пак руски газ, но с 30 % надценка." Това е абсолютна лъжа. Газът, който получаваме от Гърция е от тръбата идваща от Турция и Азербайджан. Дай си източника за цените на Газпром и на новите доставки.

90

Анонимен

преди 1 година

До Кайчо Киряков "А за кражба на 3 млрд рубли от бюджета , активист на путинската партия получава условна присъда." Ами, така е. Навални получи затвор по измислено обвинение в корупция, за да го накажат, че изложи корупцията на Фюрера и неговия кръг. Точно такава корупция, която Фюрера сам признава с това,което си написал.

89

Кайчо Киряков

преди 1 година

В отчета на сметната палата на Русия за 2021 - нарушения и злоупотреби за 10мрлд долара, официални данни друзя. А за кражба на 3 млрд рубли от бюджета , активист на путинската партия получава условна присъда. Май затова драпате към Русия и запада е лош, защото там кражбата на народна пара е доста по трудна.

88

Анонимен

преди 1 година

До Айде "Ние щото сме над нещата, спираме газта тотално, без да сме измислили сигурни алтернативи" Газа ни го спряха руснаците, не сме си го спрели ние, не е хубаво така нагло да лъжеш, а точно защото потребяваме малко газ за нас е много по-лесно да се откажем от руския рекет. Впрочем, газа за България ВЕЧЕ е гарантиран. В България недостиг на газ няма да има, нито сега, нито зимата, нито когато и да било в бъдеще.

87

абе

преди 1 година

тука един льо-льо цяла нощ не спал да хули бати бойко, сега ще му се радваш като се върне, а твоя кирчо предателчето да се качва на самолетчето за скопие, ама едно кръгче отгоре и....посока канада!

86

Митро

преди 1 година

Кирчооо къде си. Киреее ти взимай още съвети от чичо ти Байдън. По негова заповед бая невинни хора умряха. Но виж сега, не знае къде се намира, Байдънчо. Кирчооо и теб това те очаква. Ония отгоре не забравя.

85

Анонимен

преди 1 година

Ако може да се вярва на статията, значи е абсолютно лицемерие поведението на германистан. Аз така го тълкувам, не знам за вас.

84

Ясно е!

преди 1 година

Колко е платила Германия или другите, няма значение. Въпросът е че тези санции не повлияха и няма да повлиаят на Русия с нищо. А само народите от ЕС ще страдат, фалират и студуват. Ама намаляли вноса на горива и минавали на "алтернативи", щото щели да карат на слънчеви панели от Китай! Е? И? Русия просто вдига цените и е ОК, а Китай им произвжда слънчевите панели и вятърните мелници чрез руски горива. Да не говорим че цялата им "зелена политика" и субсидии се крепеше на високи такси в/у горивата

83

Айде

преди 1 година

Още веднъж. Значи ес налага санкции, Германия, Франция и сие забележете не се отказват от газа и плащат по схемата на руснаците и продължават да търсат алтернатива. Ние щото сме над нещата, спираме газта тотално, без да сме измислили сигурни алтернативи. Чакаме 2 кораба газ от сащ. / апропо някой виждалпли ги е?/ да кажем дошли са, ползваме газта от тях, но до кога ще стигнат и на каква цена е загадка? Преди дни бизнеса същото пита правителството за цената на газа.

82

Анонимен

преди 1 година

"аз ям леща за 10 лв тенджерата, а мафиота Борисов се тъпче с пържоли medium raw в новия си джип за 250 000 лв (VW Touareg)" - като няма кой да му сготви леща ще яде квото има. Прецакал се и кола да си купи.. Аз па си връткам с апликацийки и си имам шофер зад всеки ъгъл - "Имах си китара,свирих си дандара, в уста ми цигара и болише ме фара. Колата не е моя, колата не е твоя, не знам не го познавам качи *** зад завоя, ейй го дей го,шофьора ни дойде, тъкмо щях да са качвам да карам без ръце"