73

Анонимен

преди 1 година

Кирчо копупавенето на гласове е не законно. Подаи оставка вече .

72

Анонимен

преди 1 година

Дай боже да мине и да приключват

71

Анонимен

преди 1 година

ВНАСЯТ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ В НС. ПРОМЯНАТА ПРИКЛЮЧИ.

70

Анонимен

преди 1 година

До кога ще си траем? Толкова ли е трудно да живеем нормално? Не ни ли писна да ни лъжат банално? Не ви ли писна да живеете бедно? Спите ли, или чакате да дойдат новите спасители? Вече става брутално в тая държава, в която всичко е проституция!

69

Анонимен

преди 1 година

Тия майтап си правят! Искат да се забави падането им докато не продадат България! БСП си остават властолюбиви и не пускат кокала!!! Много предатели много нещо

68

Демократ

преди 1 година

Май ще си ходиш скоро както се появи на протестите с бялата риза на раета и светло сините дьнкиСьжелявам за линда малко свьсена признак за труден харктер но с вид на готин човек

67

Дякона

преди 1 година

Велосипеда няма ***, веригата паднала, Простото Кире ще го бута по баира :D

66

Анонимен

преди 1 година

С хубавата ти жена разбра ли се Киро, или и тя е готова на изневяра, кажи мен :)))

65

101

преди 1 година

Киро сега да ти кажа - ако не си тръгнеш сега с мир ще го направиш след некоя друга седмеца с кютек. Ако не можеш чете Ленчето да ти го изчете

64

Анонимен

преди 1 година

избори до дупка сега и веднага , всеки ден в повече на това правитество е кражба на милярд повече ПОЗОР ОСТАВКА ЗАТВОР

63

Анонимен

преди 1 година

Пълна издънка на правителството начело с мистър кирчо. Само за няколко месеца демонстрираха пълна неподготвеност. Сексаферата на премиерчето беше върха на сладоледа. Няма защо да се залъгваме повече. Единственият изход е оставка. The sooner, the better.

62

Бул гур

преди 1 година

Повръща ми се от Българската вътрешна и външна политика. Толкова може явно българския народ. Все по последни ще сме в Европа.Поне сме си го заслужили.

61

kk

преди 1 година

Какви нови министри, бе? Я подавайте оставка на правителството и ходом марш към следствието!

60

Анонимен

преди 1 година

лъжльо

59

Внимавайте

преди 1 година

Внимавайте какво пишете времената от -90 те се завьрнаха , всички сте чували името на - ген Любен гоцев и с какво е известен след -дс , чухте и руди гела на записа ще испраща хора на неудобнитеЗапознайте се с биографията на - радулов сегаРоден е на 13 януари 1956 г. в град София. През 1975 г. завършва 7 ЕСП Георги Димитров. От 1 септември 1977 до 1981 г. учи Академията на МВР, факултет Държавна сигурност със специалност Управление на обществения ред и сигурност[1]. От 30 октомври 1981 г. е разузнавач към Софийско градско управление на МВР, отдел Държавна сигурност, а от 1 декември

58

Бай Хой

преди 1 година

Имаха коалиция и правиха нещата еднолично, развалиха коалицията, решението ще се взима на коалиционен съвет, БАСИ И *** ПАРЧЕ. Културно казано е след дъжд качулка, грубо казано, мега тъпани, които развалиха правителството с цирк. Ама тъй е като си разкрачен, кой по напред да обслужиш, Прокопиев ли, Божков ли, Американското ли, Зеленски ли, Маркон ли, Бобокови ли и т.н.

57

дедо от село

преди 1 година

На тоя серсемин докога ще му гледаме тъпата муцуна и ще ни навирате просташките изрази?

56

Анонимен

преди 1 година

От Козяк са наредил, това чудо да ни управлява. Щом си траем, значи ни харесва.

55

ПП циркаджиите

преди 1 година

Борим корупцията както мечка пчелен кошер(меда е важен), много сме честни и хич, ама хич не лъжем. Сега отивам с влака до Етрополе да агитирам овцете.

54

Анонимен

преди 1 година

Защо просто Киро не иска да пусне властта? Ангажиментите на премиера са най-вече към олигарха Иво ПрокопиевКирил Петков има 9 милиарда и една причини да не може да се погледне в огледалотоОставаме, оставаме... Едно време с този рефрен завърши Оркестър без име. С този рефрен най-вероятно ще приключи и неуспешното управление на един олигархичен кръг, завладял власт и държава в отровна прегръдка.