52

Анонимен

преди 1 година

Световнонеизвестни "светила" изпълзяха та припек и започнаха за ръсят мозък !

51

Анонимен

преди 1 година

Болен мозък

50

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ, СЪБИРАЙ КЛОУНИТЕ !СЪСИПА ДЪРЖАВАТА! НЯМА ДА СТАНЕМ ПРЕЗИДЕНТСКА ДЪРЖАВА И ТИ НЯМА ДА СИ ВЕЛИК КАТО ПУТИН!

49

Анонимен

преди 1 година

Да ви кажа Чао, че ми омръзна да ви чета дивотиите. Пък и некадърните от сайта трият каквото им падне, защото са неграмотни. Айде чао и да ударите по една ракия, че да не сте капо.

48

Анонимен

преди 1 година

Не всички загубиха от 1997 , Румен Гечев си купи къща в Симеоново за няколко стотин долара ( по курса тогава) . На въпросите на медиите отговаряше , че всичко е платил . Просто професора , както и някой другари се оказа финансово далновиден . Само малко неудобно се получи че я купи от банка на която даде лиценз , но това се забрави. Това което ме притеснява е , че сега му е тясно и сигурно търси нови имоти да се разширява

47

Анонимен

преди 1 година

Да благодарим на промяната

46

Анонимен

преди 1 година

Кой ще поеме отговорност? Радеву, кирчо,кокорчо,херо мустафа? Искам да има наказани,най-накаря.

45

анонимен

преди 1 година

какво ви е виновен Радев ,президента в бг е кукла на конци виновен е канадският вълк тои ще ви одере живи нали иска газ демократичен ,търси нефт демократичен,демократични торове търси демократични НО докато ги намери от държавата няма да остане нищо

44

Само споко

преди 1 година

Спокойно бе, какво сте се притеснили? Кораба потъва, има вода за всички в изобилие.Нали махнахте диктатора Борисов, пак според вас гига корумпиран и сега си имате свободен пазар за купуване кой каквото му е кеф. Сега корупция няма, всичко е прозрачно, като гащичките на Лена.

43

анонимен

преди 1 година

днес по Израелските новини съобщиха че Европа иска да купува газ от Израел

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен E ти влизал ли си в магазин през последният месец??Цените се повишават практически ежедневно. Магазинерките не могат да сварят да сменят цените.Радевата зима не е по-добра от Виденовата, със сигурност.

41

М А М А ВИ!

преди 1 година

1997 с една заплата купувах 1 кило сирене... Ако и тия шашавляци направят това - няма да могат вече да избягат! Аз вече нямам какво да губя!

40

Живял-видял

преди 1 година

Слушах интервюто по БНР и мога да кажа, че почти през цялото време дрънкаше нелепици. Да сравниш днешното ни състояние с времето на Жан Виденов е показва, че на този титлата "професор" е по-скоро диагноза. Помня го от 1990 г. когато беше кандидат за депутат на БСП в Младост. Червен професор, ама от Лондон и затова дай да му се вързваме на глупотевините.

39

Анонимен

преди 1 година

Този професор е слаба ракия . Извикайте професора по фалити и кризи Румен Гечев . Той да каже , да пием вода от извора

38

Анонимен

преди 1 година

Правителството на Любен Беров раздаде най-добрите държавни предприятия на определени хора, всичките със заем от банките, като кредитът трябваше да започне да се изплаща след втората година, когато на власт беше Жан Виденов, а инфлацията беше няколко хиляди процента на база 94-та за 3 години. Случайно или не, някой хора станаха олигарси, без да са направили нищо.

37

Анонимен

преди 1 година

Глупости. 1996г-1997г беше най-голямата мизерия навсякъде. Сега няма къде да паркирам от многото спрели автомобили. Курортите са пълни,цените на жилищата растат постоянно.

36

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали ще в по-голяма кризата от 97 , но едно нещо със сигурност ще се повтори - пак няма да има виновни , и Румен Гечев пак ще е във властта .

35

Анонимен

преди 1 година

Сега ще ви кажа що ще стане. 96-97-*** се закопаха едни много пари, на които определени кръгове в България точат лuги от десетилетия. Сега ще започнат да ни обясняват, как ако сме можели самостоятелно да управляваме банановата ни система, колко добри инструменти срещу инфлацията сме щели да имаме и колко реално е подценено левчето спрямо еврото.

34

Анонимен

преди 1 година

През 1997г. за една нощ така се обезцениха парите, че от пари събрани цял живот, за да купиш жилище, на сутринта можеше да си купиш само 1 хладилник или само 1 телевизор. Но в магазините нямаше нито телевизори, нито хладилници, нито перални. Бомба беше сякаш паднала. С трън да завлачиш, нямаше какво да закачиш. Ограбиха България комунистите. Сега внуците и синовете им се върнаха образовани от елитни университети, излъгаха хората и ограбват България по модерни методи.С еврото ще я ограбят отново.

33

Анонимен

преди 1 година

През 97 един пишман професор Гечев , ни докара кризата , сега друг професор Иванов ни обяснява как новата ще е по-голяма . Що се не съберете това професорите и да идете я в Сибир , я в Патагония , че ми дойдохте до гуша