55

Анонимен

преди 2 години

нечленуващи в парламентарна група народни представители.?А трябва да са: нечленуващи в Парламента група българи!!!

54

Анонимен

преди 2 години

Дългия и Късия са приятели на Дебелия и Отслабналия. Приятели са - разбират се. Политиката си е политика, приятелството си е приятелство. Бизнесът си е бизнес.

53

Чалгунеее

преди 2 години

Тия не подписваха ли при Славуца някакви декларации, че при такова положение директно излизат от парламента?

52

СМЕХ....

преди 2 години

Само слабо умни и отчаяни хора могат да се подчиняват на нлудничевите прищевки на алчния и *** Чалгарин!!..АЗ НАПРИМЕР НЕ БИХ МОГЪЛ...хахаха

51

Анонимен

преди 2 години

До негласуващ-Това,което казваш е грях!! Имаш ли мозък?

50

ПроСоТо

преди 2 години

е не всички самижитурки!!..Има хора с достойнство,на които им е писнало отпростотиите на сакатия манекен на Преизподнята..

49

Анонимен

преди 2 години

За да си направят такова политическо самоубийство, трябва тези юнаци да имат доста сериозен мотив. Защото те повече парламента няма и да го помиришат даже

48

NoirFire

преди 2 години

Аз ви казах да мине проектозакон с мнозинство 1 2 души е смешно, я някой е болен, я някой е в отпуска, идва нова ковид вълна есента, НЯМА ДА СТАНЕ НОВИ ИЗБОРИ !

47

негласуващ

преди 2 години

Сега очаквам продължението на сериала Дългия Чалгар...каква ли програма са му програмирали мутрите?Това ИТН негова частна партия ли е..все още се чудя!След като той никакъв не е а само два пъти в годината си показва чутурата по телевизора нейде от преизподнята!?

46

Анонимен

преди 2 години

Българската мафия загуби своя коалиционен партньор! Браво на отцепилите се!Истински патриоти! След толкова пропиляни години в нищета и мизерия (и умствена най-вече, не само материална), време е България да хване последния влак за Европа! Щото друг няма да има!

45

Евала на отцепилите

преди 2 години

Продавачът на мартеници,,Славуца,, казва на кварталния сценарист,, Тошко африкански,, какво на прави министъра на спорта.Няма такъв народ .Три парламента прецака жалкия чалгар от учиндол.

44

Анонимен

преди 2 години

Преди години един бял автобус отиде да изкара народните представители от народната любов. Сега народа спи дълбок юнски сън. Преди време за 20ст. и излизаха да протестират. Сега с 2 лева отгоре поскъпват стоките и всеки цъка, и търпи. Това, където през 2020г. хвърляха храна на поразия по сградите е на лоша поличба. Който хвърля храна гладен ще стои. Гладът е по-силен от тока. Ще го разберете наесен. Четете си новини и си стойте на диванчето! Времето изтича. България потъва.

43

САМОЛЕТА В ШУМЕН

преди 2 години

Отлетя към Литва.... Товарят още пари, че Путин не може да използва банкови преводи към приятелска България на Киро и Нинова.....

42

12345

преди 2 години

Сега 5 И Т.Н. И Т.Н.

41

Анонимен

преди 2 години

е колко точно независи депутати стават ?

40

гост

преди 2 години

Отцепниците от ИТН са подали заявленията за напускане на ПГ . ДА ПОДАДАТ ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА НАПУСКАНЕ НА ПАРЛАМЕНТА . НА ТЯХНО МЯСТО ЩЕ ДОЙДАТ ЗА ГЛАСУВАЛИ ЗА ИТН . ЮДА , РАДО ПОДАЙ ВЕДНАГА ЗАЯВЛЕНИЯТА ИЛИ ИНАЧЕ ЩЕ ТИ ИЗПРАТЯ ХОРА В ПАРЛАМЕНТА ДА ТИ Я ПОДАДАТ . АКО СИ НЕГРАМОТЕН ЩЕ ТИ Я НАПИШЕМ . БЕЗСРАМНИЦИ НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ ДА ЗАТРИЯТ ИТН . ВСИЧКИ ЧУХА И ВИДЯХА ОТВРАТИТЕЛНИЯ ТЕЛЕФОНЕН РАЗГОВОР С ДЕПУТАТ . НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ . ЮДА . ПРЕДАТЕЛ .

39

Анонимен

преди 2 години

Хората от снимката тапет над статията изглеждат сякаш са попарени с вряла вода.

38

12345

преди 2 години

До АнонименВие прочетохте ли поне една програма? Аз не! Гласувах за хора!

37

Анонимен

преди 2 години

А руди кога ще го вкарат за изнудване и принуда в затвора? Някой знае ли?-----------------------------------------------Когато Калпака Гешко бъде изхвърлен от поста главен баандит на държавата. :)

36

Анонимен

преди 2 години

Има нещо тотално сбъркано в закона за НС. Как така влизаш в НС с подкрепата на 9000 или 10 000 човека, които са те изпратили там заради идеите и програмата на дадена партия и в един момент решаваш, че искаш да ставаш независим, за което си биеш kамшика и казваш: "АЗ СЪМ НЕЗАВИСИМ ДЕПУТАТ"? Тази вратичка в закона за НС е оставена напълно съзнателно. Тази вратичка дава шанс да продажни хора да бъдат купени и да продадат доверието на почти 10000 човека. В случая 5 по 10000 са 50000 излъгани човека.