17

ПуткинМъзгоч

преди 1 година

Абе добре е палестинците да изчезнат-и те като повечето араби са цирей за цивилизацията...В България също има доста гангренясали арабопоклонници.А гангрената се реже и изгаря!

16

Анонимен

преди 1 година

Но нямаше проблем когато САЩинасите оцепиха голяма част от Палестина и я дадоха на евреите. Сега реват за Украйна. Евреите родина нямат.

15

НАБЛЮДАВАЩ !

преди 1 година

О Аллах ( Господи) нека твоята воля бъде.

14

НАБЛЮДАВАЩ !

преди 1 година

Глупаво изказване на таз сатана, вие трябва да изчезнат вие сте народ без държава, Израел е непризната държава в целият свят.вие сте сътворение на злото, убиват невини хораа Палестина никога не и била еврейска и няма да бъде, това го знае целият свят,както и Израел няма да бъде призната държава. Нипомните ли когато се отрекат от Бог, но Бог за наказание ви разпръснати по целият свят,сащата история е предоставяте но този път ,ще напусните планетата земя освен тези ако ...

13

Кико

преди 1 година

Лицемерие да твърдиш противното!

12

Анонимен

преди 1 година

Мир няма да има там, докато едните или другите не изчезнат.

11

ЦСКАр

преди 1 година

Кои да изчезнат??? Тези които ви приеха в земите си които систематично избиват ли? Нагло и кръвожадно племе което притежава Холивуд и винаги се изкарва жертва. Още от Библейски времена... Нито един град не са построили. Завладяват, колят и безчинстват. След тях трева не расте. И НЕ не съм нацист. Просто "право куме у очи" за "Богоизбраните" (според тях).

10

.

преди 1 година

Точбо израелците ще изчезнат. При това скоро!

9

Teo

преди 1 година

Добре, че са палестинците, че нещо да ги държи сплотени тия евреи, че както ги е тръшнала либерастията щяха да пропаднат. Плашат ги с хамас за лека нощ, ще влязат един път в мазето за година и туйто. Уж се бият, а максимум 100-200 загинали на операция. Тия палестинките там ги цвъкат за ден. Ще им се наложи да живеят заедно, въпреки, че са като олио и вода. Израел ще трябва да се откаже от еврейскатаа си същност и палестинците ще трябва са спрат с пр0стотиите, иначе ги чака мизерия!

8

Анонимен

преди 1 година

Пък един друг израелски комик от украински произход си пожела украинците да изчезнат и усилено работи по въпроса. Украйна каквато я помним преди организирания отвън майдан вече няма да я има. Благодарение на зеления евреин, поТрошенко и кметО кличко.

7

Хм

преди 1 година

Сигурно е от фондацията "Америка за Палестина"?

6

Анонимен

преди 1 година

Аз си пожелавам нашите политици да изчезнат и на тяхно място вносни, примерно немци и сутринта по новините да започват, днес в София бяха глобени 25000 за неправилно паркиране по тротоарите, 5000 хиляди глобени и осъдени за разхождане на кучета без повод и несъбиране на тейните аките и т.н.

5

Анонимен

преди 1 година

Алоуу USA EU?!?! Чухте ли бре?! Нещо за 80годишния еврейски геноцид на Палестина ще кажете ли? Някакви санции за израел? 80г сте слепи и глухи нали?!?!

4

Всъщност

преди 1 година

До Анонимен 6 И арабите не са им големи фенове. Те ги смятат за някакви ***, хибриди, получени от смесване на много народи и не бързат да се мешат с тях.

3

Така

преди 1 година

Този поне е откровен......другите са още по-лоши. Мислят същото, само че искат да е по-прикрито

2

Да бе

преди 1 година

Някой ще изчезне от там ама няма да са палестинците

1

Анонимен

преди 1 година

Хахаха те хората в България от 6 месеца го търсят това копче, да го натиснат, за да изчезнат Киро и Асен.