231

Анонимен

преди 1 година

До Анонименаз чувам всеки ден, за руски обстрел над училища, детски градини, болници, кражба на деца и филтрация на цивилни в концентрационни лагери. Това е руския фашизъм.

230

Рейгън

преди 1 година

Реално, 200 000 украински войници липсват от фронта по различни причини. Руските липси са около 20 000. Това включва - загинали, ранени, избягали, предали се.

229

Reptile

преди 1 година

Лъжи! Украински ДЕПУТАТ се изпусна и каза реалността - 500 - 1000 загинали и тежко ранени. 200 - 600 са загиналите, а не 100 - 200, но за всички загуби ВСУ дели на 3. До момента ВСУ са изгубили 70 000 човека, от които 35 - 40 000 са загинали на фронта или от рани получени там.

228

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Незнам не съм чул руснаци да обстрелват мирни граждани .... значи си руснак

227

Анонимен

преди 1 година

Въпроса ти съдържа отговора, защото се страхуват че украинците предумно наемници ще ги избият в гръб. Харков е старата столица на Украйна между ПСВ и ВСВ. Киев се плаши от Харков. Иска да го унищожи.

226

Анонимен

преди 1 година

До Шансовете... Имам готовност да се обзаложа просто така че Русия ще извади Москва. Няма невъзможни неща.

225

Анонимен

преди 1 година

До Русия ...не знам да е разделена но Европа и Америка май не са много добре. Украйна е добре, какво и е.Да не говорим бг.

224

Роко

преди 1 година

И как точно клавиатурата ти ще те спаси от ядрената ракета.България е също НАТО, мисли малко

223

Има

преди 1 година

Има кой да ги спре! След война с НАТО педеРассия ще има ново име - ЯдренКратер, хихихи

222

Анонимен

преди 1 година

Незнам не съм чул руснаци да обстрелват мирни граждани както укрите Донецк 300 снаряда за ден оня ден а и според тях те освобождават Донбас, но няма значение там всичко приключва с победа за Русия това е ясно вече въпросът дали ше се задоволи само с Донбас или ше придължи до полската граница бяма да има кои да ги спре.

221

анонимен

преди 1 година

паметник трябва да се издигне на путин, че отървава света от този фашистки змиярник!

220

депутинизация

преди 1 година

Всичко руско е менте като пропагандата им! Русофилския пропаганден мит за "денацификация" направо чупи тъпом _ ра. Колко трябва човек да е неграмотен за да вярва на толкова евтина русофилска лъжа? Нацистка държава е тая която се управлява от парламентарно представени нацисти. В Украинския парламент няма нацисти! Влиянието на крайнодесните в Украйна е нищожно. На президентските избори през 2019 г. те събират едва 1,6 % от вота. На парламентарните избори 2019 г. печелят само 2,15 % от гласовете.

219

Г. С. Раковски:

преди 1 година

"руското правителство, кое лъстеше...българите със...лъжовни обещания, днес открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика срещу тях. То е наумило и труди се...да разори и опустоши милото ни отечество България...всякога проклетата русия...лъгала е...българите че уж за тях отваря такъв бой и че уж тях иде да освободи! Но нейната цел всякога е била да им разори милото отечество...Тя всякога е само своята политика гледала, а собствено за завоевателните си планове е имала грижи

218

Анонимен

преди 1 година

рУСИЯ НИ Е ОСВОБОДИЛА, А ЗАПАДЪТ НИ РАЗПАРЧЕТОСА И НИ НАТРЕСЕ НЕМСКО-АВСТРИЙСКА КОМАРДЖИЙСКА ДИНАСТИЯ, ЗА ДА ВОЮВА бЪЛГАРИЯ СРЕЩУ оСВОБОДИТЕЛКАТА СИ И ЗАЕДНО С ПОРОБИТЕЛКАТА СИ тУРЦИЯ.

217

Анонимен

преди 1 година

аКО УКРАИНСКАТА АРМИЯ принуждава мирните жители да стоят на бойните линии, това драги ми тро ло веее е нищо повече от военно престъпление! А пък ако мирното население само иска да е на фронта, то не е мирно... а воюващо паравоенно население. И В ДВАТА СЛУЧАЯ УКРОПРОПАГАНДАТА ИЗДИША ТОТАЛНО.

216

Анонимен

преди 1 година

До Захари Стоянов:Какво да напише един ЛА КЕЙ НА РЕЖИМА НА ДИКТАТОРА СТАМБОЛОВМИ А ВСТРИЙСКИ ШПИОНИН - НЕГРАМОТНИЯ КОТЛЕНСКИ ЖОРЕВЕЦ ЗАХАРИ СТОЯНОВ... НЯМА КАКВО ДА НАПИШЕ. ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА СИ НАПРАВИТЕ ИЗВОДИТЕ ЗАЩО ИМА ТАЯ РУСОМРАЗИЯ В ЗАХАРИЙ... И ЩО КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДО СВЯТ ВОЙВОДА НЕАЛЧЕН И НЕ ИЗКУШЕН ОТ ВЛАСТТА Е ПРИЗНАТЕЛЕН НА ОСВОБОДИТЕЛКАТА РУСИЯ. НЕ БЪРКАЙТЕ ИСТОРИЯТА С ДНЕШНАТА ПОЛИТИКА МОЛЯ.

215

:-)

преди 1 година

До Дядо ИванеДядо Хасане, пиши си в урските форуми, българските остави на нас...

214

Захари Стоянов:

преди 1 година

"...най-големий ни неприятел днес е...русия. Няма пакост, няма мерзост и даже подлост, които да не е пуснала в ход тая държава...от тоя знаменит ден, когато ние почнахме своето политическо и самостоятелно съществуване...Турили един път те намерение да направят от България Задунайска Губерния, нищо свято не ги спира. "Всяко тържество на България е смърт за русия"...Ще кажат: "русия...ни освободи"...но трябва ли да бъдем благодарни и за това, че русия ни освободи, за да ни зароби отново"

213

Дядо Иване

преди 1 година

Стига си лъгал че си ни освободил! Цял живот сме се наслушали на твоите руски лъжи! Българите са единствения народ който боготвори своите поробители! По Сан Стефанския договор победената Турция се задължава да изплати някаква сума на Русия. Кой знае защо България поема част от сумата която трябва да изплати Турция на Русия! След освобождението България изплаща 27 милиона златни лева на Русия! Пито - платено и кой откъде е! Платили сме ти и не ти дължим нищо лъжливи Дядо Иване, така че айсектир!

212

дядо иван

преди 1 година

чета и се чудя на скудоумието на пишещите. къде бяхте когато бомбардираха донецк и луганск, това са 8 години. оставям настрана, че на нас като нация не ни приляга да говорим срещу тези, които са ни освободили. политиката ни сега на отричане на всичко руско води само до обедняване на хората, да не говорим за евентуалната война. разберете глупави пауни, ние сме загубили войните защото застават начело хора, които се мислят за велики.