52

Анонимен

преди 1 година

Месеци наред Русия предлагаше на запада гаранции и договори за мир и ВЗАИМНА сигурност, които бяха приети с присмех ... не знам защо сега не се присмиват...

51

Анонимен

преди 1 година

До До 42САЩ не искаха да нападат Русия, защото цялата власт в Русия по времето на късния Горбачов и след това се контролираше от ЦРУУ, само че мача претърпя обрат и сега ситуацията е друга.

50

Анонимен

преди 1 година

НАТО лае пред портите на Русия по начин, който може да доведе до война. Браво на папа Франциск, който казва истината, за разлика от дезинформатори и фейкнюзаджии. безбожните хора истината не търсят...

49

Папа Франциск

преди 1 година

Аз съм служител на сатаната!

48

Анонимен

преди 1 година

Интересно прозрение на папата.

47

Анонимен

преди 1 година

ПОПЕ ТАКА РУСНАЦИТЕ ЗАЩИТАВАТ РОДИНАТА СИ ОТ УКРОНАЦИСТИ ЕВРОФАШИСТИ И ТЕХНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ГОСПОДАРИ

46

Анонимен

преди 1 година

Папата е по-искрен от цяла Европа взета заедно. Войната беше провокирана, с цел военно-промишления комплекс и всички ивеститори в него да изкарат трилиони на гърба на данъкоплатците, и като страничен ефект, а унищожат Украйна и да фалират Русия. Фалирането на ЕС не знам дали е било част от началните цели, но нещата отиват натам.

45

До 42

преди 1 година

След разпада на империята на злото - СССР Украйна предаде своите ядрени ракети на Русия по настаняване на САЩ, които заедно с Русия станаха гарант на Украйна за нейната териториална цялост.Така, че тези митове, че САЩ иска да напада Русия са пълен ***!

44

Анонимен

преди 1 година

Не останаха мюсюлмани за трепане та за това християните по между си.. То така става който нож вади от нож умира.

43

Rrr

преди 1 година

такой же лжец как и вся европка. ваше мнение Россию уже не интересует. Россия делает то, что считает нужным

42

Анонимен

преди 1 година

Войната я започна САЩ опитвайки се да разположи и в Украйна оръжия, както вече направи с другите бивши соц.държави в Европа, обкръжавайки Русия с цел унищожението на Русия. Очевидно Русия нямаха избор и за да оцелеят трябваше да започнат специалната военна операция в Украйна.

41

3456

преди 1 година

До Анонимен 41. Това е продължение на студената война. ВСВ беше продължение на първата, загубилата ПСВ Германия не се примири и Хитлер започна ВСВ. Загубилия студената война СССР не можа да се примири , че вече не е велика сила , а рагионална и Путин започна украинската война. Историята се повтаря

40

Анонимен

преди 1 година

НЕЩО СПИРАТ "ПОМОЩИТЕ" ЩОТО НЕ ДОСТИГАТ ДО КЪДЕТО ТРЯБВА. "КАЛИБРИТЕ" И "КИНЖАЛИТЕ" ГИ "ИЗЯЖДАТ" ОЩЕ ПО ПЪТЯ.

39

Анонимен

преди 1 година

до 37 - Не, това е продължение на ВСВ защото тогава нацистите не бяха изтрепани, сега Путин ще ги довърши.

38

дяконЪ

преди 1 година

Светият отец да си гледа скандалите със светите педофили и в Северна и в Южна Америка и в ЕС.Католицизма е свързан с изотзадзе за съжаление религията изкривява реалността и бог е високо, а царя е далеко ...всъщност Царя си дойде, поприватизира и си гледа рахата и раята.....63:0.01(в лазарета 63 (укро-католици и от тях един поляк се срещнаха с бог :0.01 - (безименен пръст ляв крак...ще мине като на куче)Скоро Одеса

37

ПАПА ФРАНЦИСК

преди 1 година

Се осъзнава ПАПА ФРАНЦИСК казва истината. А вие които произвеждатЕ и продавате оръжия се за мислете. И вие които поддържате бай-дън и зельо се за мислете. МОГО ТОЧНО. ДРЪНКАТОРЪЖИЯ ПРЕД ДОМА ТИ А ТИ СПИШ. НЕ СТАВА.

36

Анонимен

преди 1 година

Дайте на неадекватен човек оръжие и чакайте резултати. Особено ръководител на подобна държава използваща суровините си за прокарване на интереси.

35

ДДРОнег

преди 1 година

И к'во намеква папата, че путин освобождава Украйна, пък те смело се съпротивляват ?!___Украйна не е станала член на НАТО, така че агресията на рашиститие е необоснована !!!___Освен това рашистан ГРУБО погази договорът от Будапеща 1994 и то още през 2014 !!!___русия е агресор, сравним с нацистка Германия и трябва да бъде УКРОТЕН, иначе ни чака ТСВ !!!

34

Анонимен

преди 1 година

Аржентинския папа не е наред. Още преди да стане папа, кръга от римокатолически свещенници го обявиха агресор и луд. Този по-опасен и от нацистите от Азов!

33

Размисъл

преди 1 година

Точно в добрият тон, папата намеква, защо точно там започна конфликта. Оставаше да беше припомнил, къде бадъна беше в последните няколко години, и къде е синът му сега. Защо една от най-мощните финансови фирми е точно тяхната при укрите, и пъзелът се нареждаше окончателно. Няма случайни работи.