440

41

преди 1 година

Който сее ветрове, жъне урагани!!!

439

Анонимен

преди 1 година

На българия не са нужни повече от 100 хил души за това цялата паника покрай тая демография не знам за какво е. Трябват ти хора да поддържат международните пътни артерии, хора да работят в хотелите, и хора да управляват администрацията висяща над последните две. Отвъд това за какво са ти? Да копаят по полето ли?

438

Анонимен

преди 1 година

Ама защо песимизъм? Вижте, един канадец, завършил Харвард се върна - про100 Киро. Бат ви Боко направи дете на една мис Бикини. Е, верно че живее някъде в Испания, ама може да се върне един ден. Абе има основание за оптимизъм.

437

Анонимен

преди 1 година

ниски са заради великия българин *** бизнесмен лаянарски нчма банка в света в която да оставиш депозит и великия лаянар български банкер да си взима такси, само в републиката на великите българжски лаянари

436

Реалист

преди 1 година

Глупости са това, сума ти наистина бедни и беззаконни страни растат главоломно. Бг се топи щото в съвременната култура децата не са безплатна работна ръка и пенсионна осигуровка, а много скъпа инвестиция която често се проваля поради лошото възпитание които им се дава.

435

Пеци

преди 1 година

Путин създаде "гениален" модел който се саморазруши. Доган иска да управлява още 100 години и ако може да му дадат целия ЕС за да има мегдан за некадърното си управление. Погледнете в какво превърнаха България. Алчност и разруха, това е.

434

Щази

преди 1 година

даже и ромите бегат в Германия, което е добре за всички. ако социалист управлява да знаете че следва национална катастрофа. макар че основните избиратели в България останаха павианите защото умните и можещите българи избегаха.

433

Пешо

преди 1 година

ами пишете че 30 години бяхме по руски модел - само кражби, упадък, руини... бойко и доган са гепили поне 100 милиарда. и затова в България всичко е в отпадъци и разруха.

432

Ганьо

преди 1 година

Проблема идва от така наречените бизнесмени , които са по скоро робовладелци. На тях им трябват роби , а не квалифицирани работници.

431

Анонимен

преди 1 година

До Не се топим ---- " Топят се българите. Ромите не се топят. " Ама ти тях за хора ли ги броиш?

430

Ттт

преди 1 година

Не познавам милионер с три деца, но познавам с едно, най много с две!

429

Пурко

преди 1 година

Докато чакам да се Оправим и Щъркела се амортизира.

428

55

преди 1 година

Никога не сме имали повече от сега. Богатството пречи на раждаемостта! Така е даже в Германия - те бедни ли са?

427

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Като паднат визите за САЩ 3 4 милиона българи и българки ще си намерят мъже и жени и ще настане рай, а руснаците ще ги е яд отритнати от света.Ако не им пратят някоя ракета дотогава и не са изчезнали от планетата тия пияндурници ))))

426

Джони

преди 1 година

България няма да изчезне, просто българския етнос ще намалее значително. Ще сме 50% българи и 50% други. За мен това е окей, защото напоследък се убеждавам, че сме доста ***, циничен, арогантен и неорганизиран народ. И заради това ми е все тази кой е тук стига да е нормален. Аз си взимам 8 бона заплата и не бих се занимавал да хващам българка и да правя деца тук.

425

Димо

преди 1 година

Като руснак живеещ тука, бих искал да ви кажа, че България е страхотна държава. Тя има всичко което може да трябва за живота. А най вече безопасност. Щастлив съм че имам възможността да живея и работя тук и според мен хора често подценяват плюсове на България и ги вземат като даденост.

424

Гадняр

преди 1 година

Аз съм син на бивш комунистически директор. Бяхме добре при бай Тодор, сега сме още по-добре. Тати го извикаха нашите хора през 90-та година и му дадоха едно куфарче с долари. Отделно приватизирахме складове и други помещения на смешни цени. Мутрите не ни закачаха, даже тати уреди сестрата да бачка в един офис на застрахователи. Какво не й харесвате на България?? Не разбирам..

423

Сова

преди 1 година

Масово емигрират към Русия и Беларус, Венецуела и Северна Корея не издържат на либерализма в тая американска гейропа и по специялно България като такава!!!! Или точно обратното не им се седи в тая руска *** с каскети и *** на всякъде оскотяли крепостни о.р.ки и се махат на запад

422

И кво?

преди 1 година

Ако се стопи напълно няма да е голяма загуба.

421

До паралепипеда

преди 1 година

Изобщо не е свързано с пари. Просто на повечето хора не им се гледат деца,въпреки че са материално осигурени.