10

НЕ ЩЕМ В ЕВРАЗИЯ

преди 1 година

ЕТО ТОВА СА РОДЕНИТЕ ОТ КРЕМЪЛ БАЩИ НА ПРОКРЕМЪЛСКИТЕ ПРОЕКТИ ПП ИТН И ТЕ ТАКИВА ПОЛИТИЧЕСКИ УЙДУРМИ ЦЕЛЯЩИ ДА РАЗБИЯТ ДЪРЖАВАТА, ДА РАЗСИПЯТ ИКОНОМИКАТА А ПОСЛЕ ДА НИ ПОДРИТНАТ В ЕВРАЗИЯ- ЗАТВОР ЗА ТИЯ ПРЕДАТЕЛИ. КРЕМЪЛСКИ МУТРИ ВЪН ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО

9

приличаш на Ленин!

преди 1 година

поразителна прилика комунистическа!

8

Амиии

преди 1 година

СЕГАШНИТЕ ПОВЪРХНОСТНИ ЛАЛАДЖИИ ГИ ДЪЛЖИМ НА РАДЕВ, ЧИЙТО ГЛАВЕН СЪВЕТНИК СИ ТИ , ПРОФ. МАРИНОВ!!! РЕАЛНОСТТА ВИ ЦАПАРДОСА ПО ГЛАВАТА И ВЕЧЕ ПРОГЛЕДНАХТЕ!

7

Анонимен

преди 1 година

проф. Александър Маринов като стар кадър на Държавна Сигурност лансиран навремето да компроментира СДС оцелява успешно и при Радев !

6

Ива

преди 1 година

Мутрата,създателя на СИК,агента на ДС -Майстора, Стратегически съветник на селянина от Славяново е политически експерт.Негодник отвсякъде.Трагедия

5

Анонимен

преди 1 година

За парламента агент "Майстора" знае от личен опит. Ако не вярвате вижте го в кардите на двата филма: "Подмяната 10-ти" - документален филм за първите 15 години от прехода България и в кадрите от: "20 години по - късно" - документален филм на Николай Чадаров.

4

Пада влада

преди 1 година

Нема оцеляване, пада. Слава на Путин той прецака Киро и Кокоро ))))

3

Стига бе,

преди 1 година

...Гуруто на Радев се държи сякаш сега е паднал от небето, и сега открил колко била сложна обстановката? Ами нали точно вие , ДС-сектата зад Радев, дестабилизирахте държавата, плюхте на всички институции, и с парите на Черепа и машинките на Мадуро спретнахте преврата! Никога не хващай вяра на дръто Ченге да те баламосва, па ако ще и професор да се пише ! И на сън да го пипнеш , пак ще те излъже!

2

Анонимен

преди 1 година

Агент Майстора Александър Маринов нещо много се активира за два дни два пъти ръси мозък. Работата отива на ужас явно.

1

Пипи

преди 1 година

Тоя *** дето каза ,че на Българите не трябва да се дава право да си изразят правото на глас ,защото тия били много хубави . Сами си копаете гробовете .