48

Анонимен

преди 1 година

Значи Гелосания мазньо е чакал от Януари да стане нещо та да го оферират и сега като видя, че е в групата далече от кацата с мед, съвсем нормално е да иска да мине по близо до кацата. Пък и ще вземе ей така от Кирчо и Кокорчо някое и друго милионче. То когато ти смърди душичката на гнилоч и мерзост парите никога не миришат. Тиквун с всичките му далавери и кражби е просто "морален" в сравнение с тия.

47

МУТРИ ВЪН

преди 1 година

ХВАЩАЙТЕ СЕ С ЮМРУКА И ДИМ ДА ВИ НЯМА

46

Реалист

преди 1 година

Тия мазници напускат ИНТ за да останат министри, те и *** си ще дадат за това..

45

Анонимен

преди 1 година

И аз от януари се опитвам да стана 2 метра, ама не става.

44

Анонимен

преди 1 година

Типичен селски тарикат от породата на пиленцата от Монако.

43

Анонимен

преди 1 година

Тоя гелосания е готов на всичко за власт

42

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме с колко талантливи творци и актьори се раздели и ли по-скоро успя да отврати от себе си и да пропъди Дългия още през миналия век и почти веднага,след като стана малко разпознаваем ? Шута на мутрите и краля на развратната чалга,не успя да свърти покрай себе си ни жена,ни приятел,така че напускането на част от депутатите му е едно добро начало за политическата смърт на Гологловия чалгар.

41

Анонимен

преди 1 година

До До 32/37 "АМИ ТОГАВА ЗАЩО ИМАМЕ ПАРТИИ, БЕ, КАТО ДЕПУТАТИТЕ ДЕЙСТВАЛИ И БЕЗ ТЯХ??? ДА ЗАКРИЕМ ПАРТИИТЕ СПОРЕД ТЕБ, ЩОМ СА НЕНУЖНИ???" Защото колкото и да не разбираш, сигурно си наясно, че партиите са структури на мислещи в сходни рамки и като такива имат определена роля. Не съм казвал, че партиите са ненужни. Това не е същото като партиен диктат, за каквото проповядваш.

40

1

преди 1 година

Държава в която Руди Гела е някакъв фактор не може да е държава

39

Hasan

преди 1 година

Игрите на дългия са ясни!!!Първо свали Бойко,сега иска да свали и Кирчо.Да видим.Първият път успя,Вторият път как ще бъде.Според мен ДПС НЕ трябва да подкрепят Кирчо.

38

охохохохохохооо

преди 1 година

Чухме, че си дал пари на Славуца за да си министър и си се хвалил, че ще си министър преди да станеш. Вижте кои са му родителите, крушата не пада по-далеч от дървото (много правилно в случая)!

37

Анонимен

преди 1 година

Руди Гела татуираи си лика на Киро

36

До 37

преди 1 година

НИ НАЙ- МАЛКО НЕ СЪМ РУСКИ МЕГАФОН. ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ ПОРАДИ ОЧНИ ПРОБЛЕМИ. ЗАДАВАМ ЛОГИЧНИ ВЪПРОСИ.

35

Начи

преди 1 година

този е уникум... понеже е от партийна квота, не си подава оставката като депутат но оказва натиск на другата кака тя да си подаде.. моето момче зелен си младичък си имаш още да папаш, но следващия път се явяваш независим и си развяваш кончето както иска, сега на село ае да те няма...

34

До 32

преди 1 година

АМИ ТОГАВА ЗАЩО ИМАМЕ ПАРТИИ, БЕ, КАТО ДЕПУТАТИТЕ ДЕЙСТВАЛИ И БЕЗ ТЯХ??? ДА ЗАКРИЕМ ПАРТИИТЕ СПОРЕД ТЕБ, ЩОМ СА НЕНУЖНИ??? ИРИ ДЕПУТАТИТЕ ДА ПРЕХВЪРЧАТ ОТ ЦВЯТ НА ЦВЯТ / ОТ ПАРТИЯ В ПАРТИЯ/ КАТО ПЧЕЛИЧКИ?

33

Анонимен

преди 1 година

Руските мегафони започнаха да обясняват как в парламентарна демокрация депутатите нямали никакво значение, и че каквото кажела ПАРТИЯТА, това било. Отпратка към едни мракобесни времена, когато ПАРТИЯТА колеше и бесеше. Можеш да извадиш Комуниста от комунизма, но не и комунизма от комуниста!

32

profetey

преди 1 година

Няма значение дали това което казват тези депутати е вярно или не. Ако не са съгласни - да подават оставки. Това което правят не е правилно, защото за съжаление избирателната система е все още партийна, а не мажоритарна. Ако е мажоритарна ситуацията ще е друга.

31

Офф

преди 1 година

Радостинчо го слушах. Бил обещал на хората от Плевен разни Материални придобивки, стадион и т.н. КОЙ СИ ТИ БЕ, ЧЕ ДА ОБЕЩАВАШ ТАКИВА МАТЕРИАЛНИ НЕЩА ТУК И ТАМ??? ДА НЕ СИ МИНИСТЪР- ПРЕДСЕДАТЕЛ ? КАК ЩЕ ОБЕЩАВАШ ОБЩИ НАРОДНИ ПАРИ ЕДНОЛИЧНО И ТО ОЩЕ ПРЕДИ ДА СИ ВЛЯЗЪЛ ВЪВ ВЛАСТТА ДОРИ?! НЕАДЕКВАТНИК ДО.ЛЕН!

30

Анонимен

преди 1 година

Искал,искал,искал в цели три поредни парламента и хоп изведнъж се осъзнал и решил,най вероятно срещу подобаваща сума,смешен си бре малкия и още прозрачен!

29

Анонимен

преди 1 година

Смешка лицемерна, колкото повече се обясняваш като девствена мома, толкова повече потвърждаваш, че си политическа к...ва