11

Пейко

преди 1 година

Ще продължи да управлява коалицията защото на останалите депутати на Слави е ясно че ако падне правителството се отива на избори иИТН вероятно няма да влезе в парламента ,даже и да успее да влезе то депутатите и ще са много малко ,много от тях ще се лишат от заплата ,Секва дотацията от митниците вероятно и Путин ще ги оттрежи заради проблеми с войната тъй че няма келипир Остава депутатската заплата затуй ще оставят Киро на власт за да продължават да са депутати на заплата а не безработни .

10

гостенка

преди 1 година

Реформи??? Особенно съдебната! Само ги сънувате тия реформи, нищо не сте създали.

9

По същество

преди 1 година

Долу с новата магия, подкрепяна от Еконти, Медиапули, Фондация Америка за България и Божковци.

8

П.К.

преди 1 година

- където пипнем, руква корупция навсякаде... / А вашето напазаруване на тия, омазнените? Не е ли корупция? Това, което премълчавате СИ Е ЧИСТА, ПОЛИТИЧЕСКА КОРУПЦИЯ. Няма друго име. И всичко "оправдавате" със шменти капели? Вие, вашата идеология и самите вие издигнахте в култ лъжата, изма-мата, подло-ста, преда-телството, двойния аршин и всички други мерзки определения. Никой до сега в политиката не е правил това в такива мащаби. И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЩЕ ВИ ЗАДЪЛЖИ ДА СИ ПЛАТИТЕ ЗА ВСИЧКО ТОВА.

7

Аз промяната

преди 1 година

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПЪПЪ УДАВИХТЕ СЕ ВЪВ ВОДОВЪРТЕЖА НО ПОТОПИХТЕ И БЪЛГАРИЯ НЕЗАБАВНА ОСТАВКА ИЗБОРИ НЕЗАБАВНИ

6

Анонимен

преди 1 година

Кои реформи?

5

Анонимен

преди 1 година

Абе сополл, записването е да се види какви продажни жалки човечета сте и да може повече никога да не припарите до НС. Точка!

4

Анонимен

преди 1 година

Дано нямате и да се махате всички. Нови избори и Кирчо обратно с правителственния самолет и любовницата му Ленка в Канада. Като подарък от народът, еднопосочно.

3

Начи

преди 1 година

а бре ...., коги спирате канали следва, къде са парите щот нон стоп се теглят кредити.. понеже сте толкова големи разбирачи бюджета го приехте със закъснение се оказа че подлежи на задължителен ремонт... ,,компетентни" сте от всякъде , за нищо не ставате само лакърдии...

2

ПРОМЯНА=МРЪСНА ДУМА

преди 1 година

РАДЕВ и НЕГОВИТЕ ПРОЕКТИ НИ ДОКАРАХА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА...

1

Анонимен

преди 1 година

Е нали от ИТН вчера казаха че бюджета ще мине на първо четене за да не останат хората без пари. На второ обаче зависело от да това какво ще се допълва. Т е. Бюджета минава, поне в социалната част. Не си измисляйте други нещица.