12

Анонимен

преди 1 година

:)

11

Анонимен

преди 1 година

Ave vie tupi li ste nikoi ne ti kazva temata na nvoto trq si znaete vsichko

10

АНОНИМЕН

преди 1 година

Вариант 1 ,е първото произведение изучавано в 5 клас ,"Хайдути " на Христо Ботев .На него се пише тезата ,която дава най-много точки .Защо се тегли толкова рано в МОН ,никой не знае .Смятам ,че тегленето от ученик ,непосредственно преди изпитът е по - добър вариант ,но вече няма значение .Не може всички да са директори ,не всеки може да работи под стрес ,тъй като това освен всичко друго се учи и в училище ,а в нашата образователна система това липсва ,тя е да създава стрес .

9

ученичка

преди 1 година

квот и да се падне, довечера сме на линия

8

Ана

преди 1 година

Вече HBO ли правят изпитите в България? Какво още ще продаде това правителство на краварите?

7

Родител

преди 1 година

До АнонименВариантът е един за всички деца, но когато аз бях дете "вариантът"се теглеше от ученик, непосредствено преди изпита (тогава не се наричаше "матура") и всички разбираха 10 минути преди децата да започнат работа. Сега защо се тегли в МОН два часа по-рано? И само да ти кажа, че има берачи на малини, шофьори и склададжии, които не са спряли развитието си в 3-ти клас и спадат също към групата на "човеците".

6

Анонимен

преди 1 година

А какъв е смисълът да се пише статия "изтеглен е вариант 1", след като всички знаем, че а) ще изтеглят вариант и б) няма да се знае какви са задачите преди началото на изпита? Или статията е за информация на тези, които знаят кой е вариант 1?

5

Анонимен

преди 1 година

Спокойно амбициозни родители! Вариантът е еднакъв за всички. Няма да останат дечицата без вариант. Оценяването е с цел да се провери дали детето не със спряло развитие в трети клас (иначе казано бъдещ берач на малини, шофьор или склададжия) или ще стане човек от него.

4

Родител

преди 1 година

И защо вариантът се тегли в 7:45 , след като изпитът започва в 10:00 ? Там, където е изтеглен "вариант 1", много добре се знае какво включва...........

3

Анонимен

преди 1 година

Кой е вариант 1 е държавна тайна. Класифицирана информация. Дано и за учениците не остане тайна.

2

Анонимен

преди 1 година

И кой е "вариант 1"? - изпитът ще започне в десет часа. Наистиан ли очакваш в девет без петнадесет да ти кажат каква е темата?

1

Анонимен

преди 1 година

И кой е "вариант 1"?