40

Анонимен

преди 1 година

До Bogito. Този премиер просто мечтае за момента, в който с негово съгласие, дадено зад гърба на ГЕРБ, агите, Копейкин и ИТН, РСМ ще стане член на ЕС. Измамникът си е измамник и рискувайки поста си и изгонването му в Канада, иска да изживее минутите на слава. Само че обръгналият в мафиотските игри пожарникар ще му отнеме и този момент: ще се получи: за Просто Киро ругатните, клетвите и презрението, за Боце -властта и славата.

39

Анонимен

преди 1 година

За мен Петков се очертава като авантюрист, който иска да използва попътния вятър, та да блесне, преди Гербаджиите+*** да го отпратят към Канада. Имаха двамата американски възпитаници позиции, но с алчността и неопитността си ги пропиляха. Позволиха на неукия пожарникар да ги яхне. И той, алчният за поста премиер, с корумпираните си дружки няма да пропусне моментът да хване властта. Но нали си е ***: не усеща, че в края на годината освирепелите от студ и глад столичани ще го прогонят с к

38

Bogito

преди 1 година

Забелязвате ли как македонците следят всичко какво се случва в България, а ние почти нищо не знаем какво се случва в Македония. Да не мислите, че това е случайно?>

37

Анонимен

преди 1 година

Вие може само да сънувате Тито и Югославия.Българите даже на сън не може да имате живот, какъвто имаше в Югославия.Живота Ви е попфолк.Буквално в някаква чалга живеете.Трагедия сте.

36

Мда

преди 1 година

Европейците да дадяли гаранции - "гаранция Франция", както казват хората ! Продължава Предателството !

35

Симптоматично

преди 1 година

За пореден път политиквеници от РСМ се изхождат по въпроса какво трябва да направим ние, а не те. Ние не молим да сме в ЕС,защото сме там.РСМ молят,но молят западни фактори да ни натискат,а севмакетата нещо не правят,освен да заблуждават западняците за истината за спора между тях и нас.Обидно за народа ни ще бъде нашите политиквеници да се подчинят на чуждия диктат заради личен интерес и партийни партизанщини.Ако го направят ще заслужат само презрение и място на бунището.

34

черния

преди 1 година

И България и измислената Македония съвсем скоо ще се върнем в лоното на Великата Османска Империя и тия измислени кавги ще изчезна, все едно никога не са били. Турците са умни и знаят как да ни управляват, те са го доказали!

33

Анонимен

преди 1 година

30 Ели, ти дай на макетата право да мачкат българите, пък после ги блокирай колкото си искаш. Държавата за това е държава, да защитава населението си. В РСМ има доста българи и няма нищо по-логично от това да ги защитим с договори, Конституция и закони. Това е наше задължение. Всеки българин в чужбина би искал да знае че държавата го защитава, а не след дъжд качулка. А и Европа са ни длъжници. Тоя проблем с макетата е заради тяхната балканска политика. За това ще мълчат и ще се съобразяват с нас

32

Анонимен

преди 1 година

До Некъф Май си режеш клона, на който седиш.

31

Анонимен

преди 1 година

Какво казва този човек? Че ДПС и ГЕРБ щели да гласуват като предатели? Да видим. Идват избори. Гласуването за Северна Македония ще предопредели много от бъдещето на следващия парламент!

30

МУТРИ ВЪН

преди 1 година

ТЕ ТАКЪВ ТОТАЛЕН РЕЗИЛ Е НЯМАЛО

29

Некъф

преди 1 година

Май ще събаряме правителството на Кирчо с камъни и дървета ако предадат националния ни интерес и защита на историята ни!!!

28

Анонимен

преди 1 година

промяната на фиромската конституция е прах в очите. там трябва да се въведе български език като един от трите официални в държавата; има да се възстановяват в оригиналния им БЪЛГАРСКИ вид над 10.000 музеи, училища, църкви, гробища, улици, имена на градове и села; десетки хиляди регистри, земи, фамилни имена и т.н. Тези югославски *** трябва да бъдат накарани да се чувстват навлеци в чужда земя; да значт че не принадлежат там и че нямат нищо; дори и идолът им е хърватин!

27

до 24

преди 1 година

отдавна казвам същото. една брутална преориентация към русия и китай (не съм грам, ама грам русофил) ще върви в комплект с република сърбия, с половин босна, а оттам ще се 'размирише' в черна гора, северна македония и части от гърция. сега руснаците са притиснати в ъгъла, а китай нямат директен достъп до европейските пазари. сетете се едни 1000 и повече км вклинени от черно море в европа, с военни и търговски бази на неевропейски държави! не спре ли ЕС да ръчка в нашата отворена рана Вардарско

26

Ели

преди 1 година

До АнонименТи току-що опроверга сам себе си. Дори да започнат преговори - можем да ги блокираме колкото си искаме, както Нидерландия се е запънала за нас в Шенген. На затваряне на всяка преговорна глава можем да им пречим, дори да вдигнем ветото за старт на преговорите сега.

25

Вето

преди 1 година

Вето

24

честито на мънкедоня

преди 1 година

На 7 юни, ООН направи изявление, че се спира използването на 'македонски език' в документите, а вместо това се въвежда термина 'езикът на република северна македония'. Същото като в нашата позиция, само че постигнато от гърците в ООН. Сега, ако имаме дипломати, ще натиснем за същото в ЕС - че няма македонски и северномакедонски език, а някакъв неопределен. Това е и едно от исканията ни, което не успяхме да обясним добре.

23

Анонимен

преди 1 година

Народа го каза ясно, първо пишат промените в Конституцията си и ги гласуват. После променят реално учебниците си и го виждаме черно на бяло, после пада ветото. ЕС доказа, че не може да е гарант за нищо. От години отговаряме на всички изисквания за Шенген, но не ни приемат, понеже Нидерландия имала резерви. Защо ЕС не стана гарант за нас пред Нидерландия? При условие че отговаряме на всичко и сме членове на ЕС. А макетата нито са в ЕС, нито отговарят на каквото и да било. Не им вярваме!

22

до 7

преди 1 година

да, северно македония се появи като държава преди 4-5 години, факт. част от хората там са северно македонци, също факт. у нас са твърде малко крайните националисти, които искат да ги събуждат от сън и да ги правят българи, факт. от всички балкански държави с по една държава близнак, само ние изгубихме всичко, факт. САМО ЧЕ. аз не искам северномакедонците да са българи. искам като отида там, всички църкви, музеи, всичко под и около тях да е българско. а те да знаят, че живеят назаем в чужда земя!

21

Анонимен

преди 1 година

Токова понятие като "македонци " няма, ако е имало е било преди хилядолетия и те са говорили гръцки и се чувствали част от гръцката общност!Сегашните са еничари на собствения си български род и са фалшификат сътворен от сърбите ,комунистите и коминтерна, чрез терор на всичко що е българско. Не случайно преди дни ООН забрани да се ползва термина македонски язик в организацията,защото такъв няма. И тези еничари чакат България сама да свали взетото,а те да не правят нищо срещу тази лъжа ,е няма да