66

Анонимен

преди 1 година

САЩ защитава интересите си, а колкото до огромната сума - те си печатат доларите. Ползите за САЩ са огромни - направиха Украйна вечен длъжник, изнесоха си старите оръжия, ще пробват новите...

65

Анонимен

преди 1 година

ХЕМ ЩЕ ИЗБИЯТ УКРАИНЦИТЕ ХЕМ УКРАИНА ЩЕ ВРЪЩА И ПАРИТЕ

64

Анонимен

преди 1 година

Байдън, пускай печатницата и без това никой не знае колко солари има в обращение.

63

$1,5 млрд. месечно

преди 1 година

Горките американски данъкоплатци

62

Анонимен

преди 1 година

И "***" не е.Няма черепната структура на монголоидите при него,няма ги гънките на очите...нищо общо.Черният цвят на косата при монголоидите е доминантен алел,а той е светъл.Не знам защо пишете глупости.Не съм му фен,но такива такива очевадни лъжи не е хубаво да разпространявате,защото ще ви се подиграват и ще ви мислят за глупави.

61

Анонимен

преди 1 година

Двойникът му може да е с по-тъмни очи.Истинският Путин като е бил малък е бил с бяло руса коса и сини очи.И сега са му светли.Иначе може и да има малцинство там в Русия от монголоиди.Навсякъде има.Даже в България има малко виатнамци,китайци и т.н.

60

Анонимен

преди 1 година

До 62:Човек,шегуваш ли се?Путин е със светли очи.Отвори някоя негова снимка и виж.Лелеее колко си хипнотизиран...Да си жив и здрав!Господ дано ти отвори очите!Заслепен си.

59

Света се обърка

преди 1 година

Миналата година един германски икономист писа че е много странно как държава като САЩ декларира разходи в пъти по големи от декларираните приходи и си го обясни с неспирното печатане на долари и отказа от всякакво златно покритие на американската валута.Още нещо. От създаването си Американския златен резерв не е бил ревизиран. НИКОГА.Никой не знае колко злато има там и дори дали изобщо има нещо.А ако голяма компания иска заем от там те просто и издавал документ за стойноста на заема и толкова...

58

Анонимен

преди 1 година

През последните три месеца на бендеро-нацистите са отпуснати около $53,6 млрд. помощ. С тези пари и с внасяното оръжие те създадоха най-големия черен оръжеен пазар. Днес всички терористи евтино си пазаруват оръжия от Зе-клоуна.

57

Анонимен

преди 1 година

САЩ винаги са си причинявали щети.

56

xoxo

преди 1 година

САЩ вместо да наливат долари в Украйна,защо не си оправят здравната система и да се погрижат за бездомните американци,дето живеят по улиците?

55

баба мара

преди 1 година

убии-ци по генезис впк на сащ не се ли наяде не се ли нагуши спрете товаоръжие и апелираите за мир толкова млади хора загиват всеки ден толкова семеиствасе зачернят преговори и мир

54

витамин z

преди 1 година

всеки месец да си стреляш куция крак братче

53

Анонимен

преди 1 година

Доларът не е от хартия, бе ***.от смотан. Кога за последно си виждал долар? От лен и памук се прави. Еее Аман от наркомани.

52

Анонимен

преди 1 година

САЩ ще си купят Украйна. А Русия си избра да бъде част от Китай. Идва голямото бачкане, другари! "Великата специална нация" ще гледа ориз и марули.

51

Анонимен

преди 1 година

Дървесината от Русия ,хартията от Китай как шаса пичатат тия долари бали мааму.....

50

Анонимен

преди 1 година

Гледам коментарите...вие знаете ли как изглеждат монголоидите?Те са с черна коса и дръпнати очи.Изкарахте руснаците като китайците,а всъщност те са руси и със светли очи.Даже Путин изкарахте монголоид,а няма нищо монголоидно в него.Надрусани ли сте,хипнотизирани ли сте,пияни ли сте,какво ви е?

49

Анонимен

преди 1 година

На Зелето ще му е малко.Преди време беше казал,че му трябват по 7 милиарда на месец.Какво ги прави толкова много пари?Ясно е,че не отиват за оръжие,защото отделно иска.Май струва много скъпо да купува на всички войници ACUPAN.Ако нямат 3 дни таблетки се осъзнават и се предават.

48

С главен гарант

преди 1 година

До Анонимен....Другаря Путин ли?

47

а путик монголЪ

преди 1 година

предлага безплатен квас наКрепостника.