19

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

До АнонименЗащо не вземете да се изметете към Китай,и да ни оставите да си живеем живота ...за три месеца ,откакто отпаднаха мерките ,няма заболеваемост ,и истерията ви отиде в небитието !!Лъжете толкова много ,че ще бъдете съдени за тези лъжи ...с баба Урсула ще горите в АДА!!!

18

Анонимен

преди 1 година

Искам да дойде маймунската шарка в България. Искам всички конспиратори да я хванат и после да ми обясняват пак как се умира от придружаващите заболявания, а не от вируса. Успех!

17

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

До 19Слагай противогаза че иде маймунската шарка ,баламурник !!!Останахте само шепа откачалници ,които още вярват в ПЛАНдемията!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Не е истина какъв материал има в България! Още съществуват отричащи вируса и пандемията. Заслужавате си съдбата на най-бедни и най-прости в Европа.

15

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Гледам по болниците ,вече две седмици едни и същи бройки ,има нещо съмнително ....тия там ли живеят ,или ЛЪЖЕТЕ?Няма Ковид ПЛАНДЕМИЯ,и никога не е имало , а феновете на Пландемията ,да се хващат за ръчичка и към Чайна .Там ЛОКДАУН има постоянно ,та ще им е кеф ......

14

Анонимен

преди 1 година

За последната година 98% от починалите са неваксинирани. Някой има ли да се изходи по въпроса за ваксините?

13

Търчим за ваксина

преди 1 година

Не са починали ОТ ковид. Починали са от ВОДЕЩИТЕ си заболявания с фалшив +пср. Някои може да са имали и лека простуда, но не са умрели от нея. Общият брой на жертвите на пЛандемията е стъкмистика и е писан на колЕно. Какъв е броят на т.нар. "активни случаи"- тия, дето по половин година ги водят уж болни от ковид- нямаме информация. Не е от значение колко са се наболи с "ваксина", а колко народни пари са пропилени, за да се купуват неработещи бклци, наречени "ваксина". Закривай ковидния фарс.

12

До 6

преди 1 година

Колко пъти искаш да ти повтарят новината за зеления сертификат в ЕС? Вече писаха за това днес 14 юни 2022 в 07:00 часа, т.е. преди тази новина за статистиката за вчера.

11

Анонимен

преди 1 година

За последните 7 дни от регистрираните 999 нови случаи, 391 са в област София-град, но от 22 починали само 2 са в област София-град, а в област Бургас са 9, в област Пазарджик са 5 починали. В област София-град има най-голям процент на ваксинирани.

10

Факт

преди 1 година

За последните 7 дни имаме регистрирани 999 нови случаи и 22 починали. Хайде започвайте с "умните" разсъждения за събота, неделя, понеделник, вторник!

9

антиИдиотите

преди 1 година

не ги виждам вече, вирусчето, което не съществуваше според тях ги прибра.....един след друг.

8

Анонимен

преди 1 година

В последните дни 39% от новите случаи са в област София. Явно в София се тестват, а в провинцията много по-малко се тестват и много от новозаразените остават нерегистрирани.

7

Анонимен

преди 1 година

СЗО са престъпници. При толкова малко случаи са длъжни да свалят карантината. Но гадовете чакат да се развилнее маймунската шарка и да свалят карантината за ковид, но да наложат нова. Тотален тормоз и убийство на световните икономики, заедно с тоталитарни и фашистки режими в държавите. Гнус. Сега разбирам защо Тръмп искаше да извади САЩ от СЗО. Прав е бил.

6

Анонимен

преди 1 година

А ще съобщите ли че ЕС продължава с лудостта зелен сертификат като го удължава с още 1 година като законово основание да ни спират да ходим на ресторант, да пътуваме. Напишете то де! Нека хората знаят какво им си готви на есен!

5

аман

преди 1 година

не ви ли омръзна да плашите гаргите с тез измислени стъкмистики

4

Анонимен

преди 1 година

Така си е, 2 години вирусчето си има график. Събота и неделя си почива, малко заразени и малко умрели. От вторник-пак старата песен на нов глас. Да ама, балците отдавна свършиха...

3

Анонимен

преди 1 година

2 години подред хората искат да умират понеделник срещу вторник.. Никога събота или неделя! Само понеделник срещу вторник!

2

до 1

преди 1 година

Да, Киро тества Лена и каза, че всичко е точно.....

1

Анонимен

преди 1 година

Киро и Лена тестваха ли се преди да отлетят за Солун?