95

Анонимен

преди 2 години

До THE EVIL как едно нещо не написахте позитивно за Русия??? ..... да си го измисли ли ве каскет?

94

THE EVIL

преди 2 години

Госпожо Христова, тов вашето е някаква мания как едно нещо не написахте позитивно за Русия???Имам подозрения,че или сте била отхвърлена от някой руснак или рускиня ви е отмъкнала любовта. Такава злоба в жена може да е сътворена само по този начин. Междувпрочем и аз съм жена, та чак ми е мъчно да мисля какви психически трявни сте понесла... за да си чупите пръстите всеки ден с десетки статии антирусия ;)

93

Анонимен

преди 2 години

В Русия милионери, а не такива може да има само в САЩ.

92

Анонимен

преди 2 години

Ще избягат от Русия за да им блокират парите на Запад! Вие като пишете връзвате ли нещата логически? Знаете ли старата поговорка - по добре цар на село отколкото продяк в града! Тъй, че и прогнозата като тоя дето я е правил т ъ п а!

91

Джонсън

преди 2 години

До Анонимен Милионите на руснаците ще се стопят за дни , там няма от къде да крадъд

90

Анонимен

преди 2 години

Да не са луди да бягат ,за да ги окрадат джендърите?

89

Анонимен

преди 2 години

Къде да бягат бе лъжци ?На запад и в Сащ крадат пари,да не са луди милионерите да ходят там?По всяко време могат да ги ограбят

88

Анонимен

преди 2 години

Защо само 3 нули -15 000? можете да нарисувате четвърта нула. Това е много четно число. Милионерите са зле преброени

87

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Да хвърлим един бърз поглед върху богатите личности по държави: САЩ имат официално регистрирани 724 милиардера. От тяха само 7 са черни - за протокола, и над 20 000 000 (20 млн) милионери. //САЩ - 39.1% от световните богаташи //Поднебесната - 9.4%// Островна Япония - 6.6%// Острова - 5% и т.н. >>> Русия въобще липсва от тази класация защото профита на милиардери и милионери е неясен.

86

Анонимен

преди 2 години

Докато бяхме под руско освобождение чакахме 10 години за руска бракма - Москвич. Веднъж годишно, в кино "Комсомол" пускаха американски филм. Направо се избивахме да ходим да го гледаме. После го коментирахме с месеци до другия. Всички дето граничат с пиянгурниците си счупват краката с 200 към НАТО. Само вижте украинците, умират ама не искат Рассия. Същото е с Полша, Литва, Румъния, Швеция и т. н...

85

cekyko

преди 2 години

В интерес на истината имаШЕ подобни съветски имигранти, на които им скъсваха задниците от бачкане при температури под -40 по Целзий, за да си купят Масквич, Вартбург или Трабантела със заработените рубляци. Онези, които отиваха бяха сред най-тъпата и непросветена част от населението на България: шофьори, уволнени преждевременно старшини и сержанти, отчаяни миньори, строители в живота на хората и други подобни. Нормални хора НЕ заминаваха за Коми АССР или за Байкало-Амурската магистрала.

84

Ха ха

преди 2 години

Трай коньо за зелена трева.

83

Анонимен

преди 2 години

Нека бягат. Нас какво ни интересува ?

82

Анонимен

преди 2 години

ЩЕ ИЗБЯГАТ ОТ РУСИЯ ЗА ДА ДОИДАТ ДА ВИ ПОДАРЯТ МИЛИОНИТЕ СИ ОСВЕЩЕННА ПРОСТОТА ШОРОШКА

81

Чугунолеяр

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрер Никой от тази червена гнъс и онези пембяни амеби няма да ти отговори на питането, защо не ще да ходи в Рашистан-Путинистан, а си натиска дирниците в Бегето. В интерес на истината на тях им е ясно какъв ще го ядат там. Муа-ха-ха-ха----

80

Анонимен

преди 2 години

До 84. Да, така БЕШЕ, но ако продължават настоящите тенденции на беззаконие в бившия "цивилизован свят" и беззаконието надмине това в Русия, то Русия ще се окаже по-добро място за живеене, и съответно хората ще се преселват там.

79

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен --- Защо да им конфискуват парите? Те отдавна са усетили какво ще се случи с умопомрачения джуджак и са превъртели "парите" в произведения на изкуството, злато, платина, диаманти, които НЕ могат да бъдат иззети, като "финансови средства на олигарси" и движими имоти, тъй като не са имплантирани в банки, а в частни сейфове, за които имена не се изискват, а само фингърпринтс. Казвал съм го вече и ще го повторя. Богатите имат, защото имат акъл. Простите нямат, и затова са прошляци.

78

Анонимен

преди 2 години

И ще идат на запад, където ще им конфискуват парите?

77

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Статия пропаганда --- Аз бях фен на САЩ, братчеда - на Канада, братчедките - на Федерална Република Германия, както би трябвало да се изписва, мои състуденти фенове на Франция, на Англия, на Австралия и една двойка гаджета - на Нова Зеландия. ВСИЧКИ те (ние) се изнесохме от България. Питане: защо феновете на Рассия не сакат да се изнасят в дайрекшън Матушката, като е толкова прекрасно там, а си натискат бутовете и други работи в България, която няма нищо общо с рашистите и е свободен щат.

76

елита емигрира само

преди 2 години

- остават крепостниците, дето им е все едно къде ще мизерстватТака е било и през Октомврийската 1917гВ България са бягали само елита и благородниците.