24

Анонимен

преди 1 година

До пфффф: Първите,които ще потеглят там, откъдето са дошли, са КирчоКокорчо. Следващият ще бъде алчният за власт Б.Борисов, когото освирепелите от грамадните сметки за парно отопление през декември столичани ще изгонят с камъни от Дондуков1. Дано Урсулата се смили и разреши на Боко да купува газ от Газпром на ниска цена,но тя си е германка и няма да влезе в положението на обръгналия на интриги и машинации банкянски шоп.Ще видим дали вродената шопска хитрост ще превъзмогне шопския манталитет

23

Анонимен

преди 1 година

Р.Радев колкото и да се старае, няма да избяга от участта си: президентът, който докара арогантните и презиращи България и българите Просто Киро и Кокорчо на власт. А те се оказаха некадърни управленци и замалко да фалират държавата. И дойде простият и крадлив пожарникар от Банкя, който имайки зад гърба си германците Урсула Лайен и М.Вебер отново ще вземе властта и ще трупа евра и златни слитъци не за дъщерята, а за внуците.

22

Самолета в Шумен

преди 1 година

показа нивото на ВВС под управлението на ГЛАВНИЯ ИНТРИГАНТ на републиката

21

Анонимен

преди 1 година

"Румен Радев оцени високо все по-доброто разбиране на българската позиция в рамките на Европейския съюз" :)))))))) 100% аахаххахах Цирк!

20

Щирлиц

преди 1 година

Дезинтеграцията на ЕС/ЕС е в пълен ход.Така трябва,иначе няма да има напредък.

19

Анонимен

преди 1 година

Необратимо искаш да ги вкарваш в Ес??

18

Слуга

преди 1 година

Слугинажа на Радев към руснаците е отвратителен. Човек без достойнство, лика прилика с тиквата.

17

пфффф

преди 1 година

Тоя па и той за Македония ми говори?!?!Абе аланкоулу, ти не виждаш ли кво става в държавата бе?Не виждаш ли кви ги надроби с твоето войнишко акълче и юмручето дето го размахваше?Що не излезнеш сега да размахваш юмруче ами си тръгнал за Македония лакърдии да ми разтягаш?Ти си първия дето трябва да бъде изритан с шутове от тая държава!

16

Анонимен

преди 1 година

Тези с промитите сръбски мозъци въобще не ме интересува как се самоопредекят но да не крадат историята нашата и гръцката нека си се наричат македонци щот си нямат тяхна история

15

тъпанар радко

преди 1 година

Радев,сега трябва да вдигаш юмруци,не преди 2 години когато всичко беше ОК.

14

Асан

преди 1 година

Майната и на РМС гледай си РъБъ :)))

13

Бог

преди 1 година

До: номер 10 Успокой се, всичко ще бъде наред, аз ще те пазя и закрилям... пий една стограмка от мене! Ако нямаш лед, ще ти го спусна от Небесата! Следобяд очаквайте градушка! НАЗДРАВЕ!

12

доктор Хапчев

преди 1 година

До: 15 Не си пиеш хапчетата, ах, калпазанино!

11

Анонимен

преди 1 година

Никога не сме били против Македония в ЕС. Ние сме против Северна Македония в ЕС за наша сметка. Няма да си жертваме историята и бъдещето заради някакво обещание, на някакъв харвардски ***. Македония е добре дошла в ЕС когато признае истината и се държи почтено. До тогава вето. А макетата са ми братовчеди и точно като братовчеди ще ги защитя ако ги нападне друг, но ще им опукам шамарите ако посегнат на нас. Абе семейни работи.

10

Анонимен

преди 1 година

Манна небесна за България са Кирил Петков и Асен Василев!!! Господ здраве да им дава, да илядят, амин!!!Те ще спасят България!!!

9

Анонимен

преди 1 година

Леле президента говори че интеграцията на Македония е необратим процес. Балабанов ако го чуе веднага ще го обяви за национален предател.

8

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ, ТИ НИ НАТРЕСЕ КИРО И АСЕН. СЕГА СИ ОПРАВЯЙ БАКИИТЕ! ИЗЛЕЗ И ОТТЕГЛИ ДОВЕРИЕТО СИ ОТ ТЕЗИ МОШЕНИЦИ! СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ. ТИ ПРЕЗИДЕНТ ЛИ СИ ИЛИ ЛУКОВА ГЛАВА? ТИ ГИ НАЗНАЧИ. СЕГА КОЙ ЩЕ ГИ СПРЕ? ЩЕ ФАЛИРАТ ДЪРЖАВАТА.

7

Анонимен

преди 1 година

Леле, какво се случва, защо трябва такива хора да ни управляват, нищо добро не ни чакам! Страх ме е! Бог да пази България!

6

?!?

преди 1 година

Тоя какво направи, докара ни национални предатели. Тъъппанар.

5

анализатор

преди 1 година

Оооооххххх... Понякога се чудя, не съм ли любител на конспиративни теории несъзнателно? Не съм ли параноик, или не случайно долавям навсякъде дългата ръка на Кремъл? Помня навремето още преди да се разпадне Югославия, по тяхната телевизия видях документален филм в който се твърдеше, че български генерал се хвалел, че "на закуска пиел кръв от прясно заклани сръбски деца"! Сега сме приятелски държави със Сърбия и се радваме на кулинарен туризъм...