300

Анонимен

преди 1 година

Г-н Петков, рано ударихте литаврите! Помислете, че насреща ви стоят онези кандидати да управляват Бг, дето 12 години я управляваха и ни вкараха в ситуация на най-бедните и корумпираните. Вие ни довършихте. Сега трябва да избираме по-малкото зло. За такива партии ще гласуваме, че кабинет ще се избере от 2-ия- 3-ия път и колко време ще изкара ГЕРБ на власт си е негов проблем. Няма да стои дълго и в началото на зимата тутуу при Урсула и Меркел да се оплаква! Да се знае, че ВСИЧКИ много зло ще патим

299

П.К.

преди 1 година

Предателите нямат нито смелост, нито срама. Те просто са предатели.

298

Анонимен

преди 1 година

Лудият Поглед, дава ли си сметка, че тези две популистки и опасни за държавата партийни няма да влязат в следващият парламент.

297

Анонимен

преди 1 година

В политическият елит на една развита и цивилизована страна като България няма място за селяндypи и чалгари като СлТриф.

296

Анонимен

преди 1 година

Смелост? Те просто напускат потъващия кораб. Скоро и в твоята партия ще се намерят доста такива "смелчаци".

295

Анонимен

преди 1 година

Предателите никой в световната история не ги обича, дори п0миарите като Кирил.

294

Ввв

преди 1 година

Огромна смелост на едни предатели, а какво би казал Кирил ако 10тина от неговите се отцепят и отидат някъде - тогава вероятно ще са предатели слуги на мафията и курумпета а групата на гелосания са чисти и непорочно.

293

анонимен

преди 1 година

Нулева корупция Коко, пред очите и ушите на оглозгания от вас народ! Май-ната ви продажна, вече сте аут!

292

Анонимен

преди 1 година

Благодари че ги купиха )

291

Анонимен

преди 1 година

В момента се перат много пари в България, много се краде

290

Анонимен

преди 1 година

За една година и половина една къщичка за птички не е построена в България. Нима очаквате нещо добро от Кирил, Нинова и Радев?

289

Василев

преди 1 година

Киро още като спомена за 20-те сиви кардинала че ще трябва да се осветлят,разледват и откъснат от държавните дела,много хора се запитаха какъв ще е отговорът на ъндърграунда.А то се оказа че ИТН е бомба с часовников механизъм скрита в колелетата на коалиционното правителство.На Славчо само му запалиха фитилът и всичко отиде по дяволите.Сега ще остане само със екипът на 7/8,а може и той да се разбяга.

288

koko

преди 1 година

Някой може ли да обясни как се декларират 1 000 000 000 евро - или как се изпират ?

287

МУТРИ ВЪН

преди 1 година

МУТРИТЕ НА ЮМРУКА ИЗЧАГЪРТАХА БЪЛГАРИЯ- ПОЗОР, РЕЗИЛ

286

Мутри вьн

преди 1 година

Руди гела трябва да е в ареста за заплахи над депутат както човека който заплашваше - ива митева

285

Стамболов

преди 1 година

Значи гласове в махлата не може да купуваме - е престъпление ,а депутати можело ?

284

гост

преди 1 година

НЕКА ДА КАЖА НА КИРО *** , ЧЕ С ПОДКПВАНЕТО НА ДЕПУТАТИ ОТ ЧУЖДА ПАРТИЯ ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ ИТН СИ ПОВИШИХА ПРОЦЕНТИТЕ ЗА ИЗБОРИТЕ . РАДОСТИН ВАСИЛЕВ Е СВЪРШЕН КАТО ЧОВЕК И ПОЛИТИК , ДЕПУТАТ .

283

Анонимен

преди 1 година

Ооо,лицемерния,как баламосва аборигена!Трябва им още време и дупе.да.вци за да изпълнят и другите договорени поръчки които са обещали,договорили и са платени в ущърб на България.Това са из.чадия ядове!Ето вече вчера на Св.Дух ,македонския архиепископ Стефан от Охрид отслужи съвместна литургия с Вартоломей в Истанбул.А Св.Дух е ден на македонските българи,но стана друго.

282

Анонимен

преди 1 година

Заради Асен и Кирчо България загуби още 35млрд.евро пари от ЕС по плана за възстановяване. Всеки ден интриги, лъжи, разходки с Фалкона, с Еърбъса за по 26000 лева на полет. Кой ще плати тези разходи? Като няма бюджет, как има пари за разходка с любовница със самолети? Отиде Киро на кирия. Всеки ден оправдания и мотаене. Нищо не ги интересува. Хората се наводниха.Плачат от безсилие. Киро и Асен не им пука.Тръгнали да оправят олигарсите клиенти на прокуратурата. За 2ст.работа не са свършили за нас

281

Антрополог

преди 1 година

Важно е пари за хуманно отношение към прасетата по фермите да има в бюджета...