14

фактите

преди 1 година

Потърсете в интернет-оказва се наистина Канада е заявила,че който протестира против ковид мерките ще му отнемат достъпа до банковата сметка. тоест-дори и при легитимен, мирен протест, канадците ,без пари в брой са обречени на глад.Хилядолетие човешка история се основава на парите в брой, които гарантират АНОНИМНОСТ-и да имаш, и да нямаш пари, държавата няма как да го знае, докато има пари в брой.При пари по сметка-ще знаят колко имаш, и когато искат, ще спират достъпа до сметката

13

до 9

преди 1 година

Спомни си в Канада, как по време на антиковид мерки протестите Правителството там заяви,че ще спре достъпа до сметките на протестиращите. При липса на пари в брой-който протестира, недоволства-просто ще му спират достъпа до сметката-като в Канада. Ако има пари брой-винаги имаш решение, но с пари по сметка, без пари в брой ти ставаш кукла на конци към властта. В Канада, след заканите ,че ще им спрат достъпа до парите по сметка, и протестите спряха.

12

до 9

преди 1 година

Пълни глупости. Безкешово плащане значи:-държавата да знае винаги колко пари имаш. При пари в брой-това е невъзможно.-Това е и покана към бандитите. Няма сто процентова защита за парите по сметка. Спомни си как банкерка открадна парите на известен футболист.-Какво правиш, ако банката, или държавата ти спрат достъпа до сметката-включително за недоволство към властта-все едно не могат да го направят, а. Настава гладомор. При пари в брой-винаги имаш решение.

11

Калин Георгиев

преди 1 година

До 9. Кое му е хубавото на безкешовото плащане? Че могат да ти запорират парите когато си пожелаят? Справка протестиращите шофьори в Канада. Да не говорим, че кеша е абсолютно анонимен за разлика от електронните разплащания. Или пък държавата обявява локдаун и парите ти важат само на територията на общината на която се намираш. Готино нали?

10

Анонимен

преди 1 година

Но практиката едно работещо от три гишета в КАТ Варна остава

9

Сосидж

преди 1 година

Много добре. Най- накрая и ние да почнем да влизаме в 21 век. И да не се плаща в кеш ще е добре.

8

Анонимен

преди 1 година

Браво, дано се приеме

7

До 6

преди 1 година

Ми бягай при Бойко.Таман ще смениш Мата Хари.

6

Анонимен

преди 1 година

Бойко вече ми е смпатичен в сравнение с ПП!

5

Анонимен

преди 1 година

АЗ НЯМЯМ ИМЕЙЛ! ИМАМ АДРЕС! И ПОЩА ИМАМ!

4

Анонимен

преди 1 година

От 2030г ли влиза в сила? Щото като забравиш да залепиш стикера на гражданската, те глобяват 10 лв

3

Анонимен

преди 1 година

Това значи ли, че всяка баба трябва да има интернет на GSM-*** си.

2

Страхил

преди 1 година

Браво, крайно време беше да приключим с тези безсмислени стикери

1

Анонимен

преди 1 година

Зубърчето ме кефи. Доста неща направи за кратко време.