22

Анонимен

преди 1 година

До 20 дето славиш чуждите вериги, там вчера килограм череши беше 6лв за килограм, за половин 3.99. Та кой надува цените от 1.10 на производител до крайния клиент? Продават ни зеленчуци и плодове макар и родни все едно ги внасят от другия край на света. Добре че има и пазари и сергии с по-ниски цени.

21

Анонимен

преди 1 година

За такива рискови стоки е нормално да има голям марж. За един ден забавяне и може всичко да се скапе и да го изхвърлиш. Фирата е голяма при тия стоки.

20

Големия Черешар

преди 1 година

То се вижда че голямата печалба е за посредниците. На пазара черешите се продават за 3,20 - 4,50 лв.

19

Българ

преди 1 година

До Анонимен 1Проблема винаги е бил в упраавляващите!Аз слагам дизел на 3.70 от тая сума в касовата пише,че 60 процента влиза при Петков,Борисов и сие дето обслужват чужди интереси и избиват български животни уж чума,не използват ПВО за превенция на градушки и лапат под масата та по пътищата срещам повече чужди тирове отколкото български!Да живей Кауфланд,Лидъл,Била и т.н. при тях няма чума,менти и ГМО каза българската агенция по храните и защита на потребителите!

18

Селтак

преди 1 година

Кат знам че тез череши после стават на гумна как да дам 2 лева за кило, а?

17

Шаман до Фелдшер

преди 1 година

Апък аз лекувам всичко с урина. Не си опитвал няма и да пробваш, затова ще страдаш от запушени кръвоносни съдове.

16

Беден

преди 1 година

Утре само да видя в магазина 4-5 лв кило череши и вдигам скандал!

15

Фелдшер

преди 1 година

Сокът от череши е полезен за диабетиците и за хората с високо кръвно. Защото черешата има нисък гликемичен индекс. Въпреки че високото кръвно НЕ е болест, а състояние на организма! Това означава, че кръвоносните съдове са запушени и трудно минава кръвта по тях, затова трябва да се изчистят. Черешовият сок е идеално за тази цел, а също и чисти череши! Моята баба навремето правеше мехлем от череши и сливи, които лекуваха рани.

14

Асан

преди 1 година

Сметката е на Киро у Харвард е изучил капиталистическата търговия :)))

13

Станко Станков

преди 1 година

И ние имаме рози в нашата градина, розови и червени, правим сладко от тях, чудно сладко става.

12

Анонимен

преди 1 година

Вие пък се държите все едно ядете по две кила череши всеки ден. Аз сигурно от 10 години не съм си купувал череши, не ми липсват особено. Преди година или две беше - познати нападнаха да ядат череша на пътя. Изядох 3-4 череши. После седях и ги чаках десет минути, ония като невидели, кльопат. И какво му кльопаш? Нито е кой знае какъв вкус, нито е хранително, нито е супер полезно... а да давам по 2-3-4-5-6 лева за килограм?!? Няма да е скоро...

11

Асан

преди 1 година

На ТКЗС-то 1 лв., на борсата 2 лв., на бакалията 2 лв., на партията рушвет 1 лв. = Асан купува череши на пазаря 6 лв. килото :)))

10

Анонимен

преди 1 година

Толкова сигурно плащат на берачките. По-умните фермери товарят, палят колата и идват да продават в София/Перник.

9

Анонимен

преди 1 година

Еми като ви е скъпо защо не отидете до Кюстендил и да си купите 100 кила. Само мрънкалници.

8

Асан

преди 1 година

Тия черешари да ги носят направо на пазаря за 1 лв. че мушениците ги пробуват по 6 лв. килото :)))

7

Анонимен

преди 1 година

Живея в квартал Драгалевци. Имаме къща тук, с голяма градина, имаме череша и ябълка, рози, цветя, минават туристи, някакви *** и ми късат черешата, протягат се от оградата и ми дърпат черешата,....а фана някой, ше му строша тиквата, да си посее череша и да си бере у тях, а да не бара чуждите!

6

За Бога Братя

преди 1 година

Не Купувам!

5

Анонимен

преди 1 година

В слънчев бряг има и по 2.50 лв и не ги купуват развалят се бързо а алчността за бързи пари е голяма

4

Анонимен

преди 1 година

В Пловдив ги продават по 3,50 или 4 лв. Повечето са от зоната около КЦМ, но хората купуват. Днес вече след дъжда качеството се влоши.Имаше и на 3 лева. Прекупвачите слагат 100% минимум без грам труд да са положили. И при черешите може би има картел.

3

Анонимен

преди 1 година

Никой не дава 80 ст за бране!Най-много 30-40!