20

Анонимен

преди 1 година

Е то се знаеше и очакваше, като третополовите деггеннерати не искат енергоизточниците от Русия, ще се намери някой друг да ги иска. Само че китайците не са психясали либерастични отпаддъци, и много добре знаят какво правят.

19

ехеее

преди 1 година

Вече не сме зависими и не сме конкурентни. Всичко отива в кофата. Европа ще остане 50 години на зад от Китай. Скоро Китай ще е на Марс и ни ще пеем, кога ще ги стигнем Китайците...Европа е пълна с Арабескки с детонатори в задницците и Негрочи печки на соцялни и Циганочи джепчии.. и дъртаци с никролози в задния джо.. .Европа умира

18

Анонимен

преди 1 година

браво европа е помалко е зависима от рус енергоносители ...а ценета каква е глад високи цени на бензина хр.продукти народа ви страда а вас това не ви интересува важното е на русия да причиняваме болка цената няма значение браво юнаци браво важното е целта

17

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

Другари, какво стана с рублата? Учете китайски и карате, другари! Скоро ще сте провинция Русион.

16

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

Смениха пазарите, но с подробност - вече не продават 100 долара на барел, а 10-20 долара на барел. Честито другари!

15

Анонимен

преди 1 година

До 15 Амва ти наистина си се надрусал след като пишеш такива про с то тии

14

Само питам

преди 1 година

До Анонимен....... АнонименРано си са надрусалГендар !... Няма ли да смениш репертоара бе русофилски и3po Д?

13

Истината

преди 1 година

Нито Китай, нито Индия могат да заменят ЕС като потребител на руските нефт и газ, не само поради логистични причини. Но руските агенти на влияние непрекъснато правят внушения как Русия няма проблеми в продажбите на енергоносители. След няколко месеца, когато започват да затварят находищата истината ще излезе наяве.

12

Анонимен

преди 1 година

До 12 АнонименРано си са надрусалГендар !

11

Анонимен

преди 1 година

Ами ето за това говорим! Че Русия просто ще си смени пазарите и пак ще продава петрол! Ще и накриви шапката измислените ЕС! Ние да му мислим!

10

Анонимен

преди 1 година

100 милиона на ден прави 3 миларда на месец. :)))) И това не са само паричките, които не са влезли в руската хазна, ами и паричките, които проруските марионетки из цяла Европа не са получили чрез комисионни и други такива. :)))

9

Анонимен

преди 1 година

Русия отказва поръчки за нефт (Индия), защото всичкият вече е продаден. Факт.

8

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали България ще се европеизира, но с това ЕК ЕС СЕ балканизира и е като Вуте: "не гледам на мен да ми е добре, а на другите да им е зле"... Но поради вродената си некадэрност и в зле-то се провалят.

7

Ясно е

преди 1 година

До 6- ''Та са какво са тия санкции? Аааа, щели да дадат резултат след 10-15 години. Верно, за това не се сетих''---- Важното е, че за Европа и Света резултатите се виждат още сега. И не е хич за смях! А може и това да е целта на глобалистите

6

Анонимен

преди 1 година

Европейците са толкова горди колониалисти, че с удоволствие ще си отрежат краката и ще реват, че са инвалиди и Русия е виновна.

5

Анонимен

преди 1 година

Само не разбрах каква е файдата от санкциите? Русия продължава да воюва, продължава да прави пари от ресурси, рейтинга на Путин е стабилен.... Е, няма биг мак, ама последното е несериозно. Та са какво са тия санкции? Аааа, щели да дадат резултат след 10-15 години. Верно, за това не се сетих.

4

Анонимен

преди 1 година

До Чурко Печурков Наричай ги както искаш, но са ядрена свръхсила и могат да си позволят с години на трепят уркофашисти без това да им се отрази изобщо на икономиката. Ти, льольо, не можеш да си набиеш даже комшията в панелката без да ти отперат после и на теб шамарите. Усещаш ли разликата.

3

Анонимен

преди 1 година

Еми едните прогресират, другите, където за нещастие сме и ние, скоро ще *** от глад и студ. Буквално.

2

Войната

преди 1 година

...печели този, който дава Енергията! Икономика без Енергия = 00.

1

ЕС

преди 1 година

РУСИЯ В МОМЕНТА ПОЛУЧАВА ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА ЕНЕРГОНОСИТЕЛИТЕ СИ НЕ ВЪПРЕКИ, А ПОРАДИ САНКЦИИТЕ СЕ ВДИГНА ЦЕНАТА ИМ!!