74

Миро

преди 1 година

Руснаците винаги ще си останат прости уродливи хора

73

Anonimen

преди 1 година

Боже този форум е пълен с руски п..../Не знам-нешо не си падам по руското!30

72

Анонимен

преди 1 година

Руските военопрестъпници ще отговарят за ВСИЧКИТЕ си престъпления в Украйна. Колкото повече такива извършват, толкова по-висока ще е цената, която ще трябва да плати Русия след това.

71

Teo

преди 1 година

Днес ВСУ обстрелваха центъра на Донецк, като целта не бяха военни цели или събиране на военни, ами гражданите. Една от първите цели е отрит пазар. С първия снаряд, изненадвайки хората, уб1ват майка с 11 годишния и син. Но това няма да го видите тук. И после да няма изненадани, когато от ДНР казват, че украински ботуш няма да стъпи никога вече там!

70

Анонимен

преди 1 година

Да и ще стават все по изненадващи Русия има оръжия за които дори не можем да си представяме и това че не ги е изплзвалзвала досега е защото е искала по малко жертви за разлика от Зеленски който си погуби държавата и най вече хората

69

отец Нафърфорий

преди 1 година

Нравиться , не нравиться , империя развалиться !!!!!

68

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Вакуумните бомби използвани от Русия са голем проблем за либералидиотите, въпреки че не са забранени, но забранените касетъчни снаряди и противопехотните мини използвани от Украйна са ОК ! Ето за това двуличие Запада бива мразен от разумните хора !

67

Анонимен

преди 1 година

Я да проследим събтията и логиката от последните няколко месеца...... Кой имаше най-голям интерес от този конфликт (риторичен въпрос, намира се на друг континент), кой има интерес този конфликт да е най-кървавия след края на втората световна....... прочети пак в скобите. Само, че на руснаците не им пука какво мисля и ще си помислят им бецилите управляващи европа и отатък европа. Ще платят висока цена, но ще си я платят и ще си вземат платеното.

66

Анонимен

преди 1 година

Днес бг нещо за Донцк днес, укрите са изтреляли над 300 ракети по цивилни, затова ли им изпращат оръжие?

65

Анонимен

преди 1 година

САЩ ще завърши войната с една от специалните бомби в бункера в Урал .

64

Анонимен

преди 1 година

Да почнем да ревем за бандеровските *** ли?Путин ще ги вкара в пътя,ще им избие русофобията и евроатлантизма от чуторите.

63

Не фен на Путин.

преди 1 година

""Ние подкрепяме Украйна с все по-тежки оръжия. А от друга страна, Русия също започна да използва много мощни оръжия"-- Разбирам Путин да ни ви бе предупредил! Ама вие мислехте че шегува и се ловите на войнсвените думи за "победи" на нашмърканото по-ниско джудже! Дето знае само "Дай, дай, дай"! А народа на Украйна и самата Украйна загиват и изчезват със всеки ден. Обаче "Победоносно"! И затривате Европа и света също "победоносно".

62

Анонимен

преди 1 година

"Ние подкрепяме Украйна с все по-тежки оръжия. А от друга страна, Русия също започна да използва много мощни оръжия, термобарични бомби, които всъщност са оръжия за масово унищожение" ----- Спред логиката на тоя, срещу по-тежки оръжия, Русия трябва да ползва по-леки - най-вероятно арбалети и прашки.

61

Смяяях

преди 1 година

78 изкара 5 копейки, бравооо!

60

Влади-Мир

преди 1 година

По принцип трябват, около 10000 танка, 10000 гаубици, 2000 системи РСЗО, 1000 системи ПВО среден и далечен радиус , 3000 самолета,...а и най-важното поне милион обучени войници, микробритания може да окаже помощ със своите 240 танка, Германия със същото количество....

59

Анонимен

преди 1 година

Хитрите нацита-бандеровци се евакуираха успешно в Русия и сега доволно пръцкат в килиите радостни затова, че са спасили кожите си. Сега укрите хващат 18-19 годишни бедни деца от селата на Украйна, и необучени ги пращат за курбан на САЩ. Досега не съм прочел за нито един убит украински генерал или някой роднина на Зеленски, Порошенко или дори на някой депутат. Украйна отдавна трябваше да моли за мир, а не за оръжия - нацитата провеждат геноцид над собствения си народ.

58

инж. Илиев

преди 1 година

100 милиарда за отбрана и германски технологии. Какво по-страшно за Русия?

57

Европа

преди 1 година

Част от запада умишлено нагнетява обстановката. Искат с огън да изгасят огъня. Няма как да стане.

56

Кървавият Комик

преди 1 година

Укрите да се предават,ако им е мил живота.Но май са промити мозъци ще умират за интересите на САЩ.

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 72 хахахааааа,на кви хапчета си ?