10

пияница мистик

преди 2 години

Аз честно казано наистина не виждам начин да си купиш имот, говоря за хубав имот, а не за люлинска панелка на 50 години, ако само разчиташ на някаква работа. Дори и на Запад много малко са хората със собствени имоти, всичко е под наем. А тези искат да отнемат имущество, придобито по престъпен начин. Че то всичкото е такова. Трябва да си изключително талантлив програмист или успешен бизнесмен, за да ти е всичко придобито по честен начин. Ама колко са такива?

9

Накратко

преди 2 години

Алкохолизма и наркоманията е често съпътствана от проблеми в семейството. Да вменяваш вина или слабост на човек със зависимости е израз на плоско мислене. Това са хора предимно от дисфунционални семейства и там трябва се насочат усилията, ако искате да намалите употребата. Войната с наркотиците винаги е била изгубена кауза. Докато има търсене ще има и предлагане. Хванете и си го изпечатайте това в главите.

8

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се регулира употребата им, защото заобикалянето на закона е, и винаги ще бъде, допълнителен стимул за глупаците да си провалят живота, а хитреците да печелят на техен гръб. За съжаление. Но тази битка е загубена в зародиш, и няма смисъл от нея.

7

Анонимен

преди 2 години

забавляват се хората, вие какво искате? само Путин,Сталин и комунизъм? Светът върви напред.

6

ЦСКАр

преди 2 години

Конопът не е наркотик. Питай половината цивилизован свят :))

5

Анонимен

преди 2 години

Кой ще обикаля нивите с индустриаален коноп да проверява за наркотичен коноп? Депутатите приеха най-чистия и лесен начин за криене на наркотичен коноп.

4

Анонимен

преди 2 години

На био наркотиците също расте.

3

ЦСКАр

преди 2 години

Чумата се нарича фентанил. Молете се да не дойде до тук. Но предвид факта че е евтин, а при нас управлява чалгата направо не ми се мисли.... Дано греша. Майната и на политиката, предупредете децата и близките си, най-вече младите.

2

Хамид

преди 2 години

За жалост не достатъчно. Имаме остър недостиг

1

Весо Весо

преди 2 години

СЗО извади марихуаната от списъка с наркотици