7

Долния малоумник

преди 1 година

*** системата отдавна е фалирала, България е фалирала от 20г.и кара само на заеми.

6

До Анонимен 2

преди 1 година

Да, пенсионерите определено трябва да благодарят на Слави Трифонов! Не си ли давате сметка, че ако мине тази авантюра с противоречащото на пенсионната система присъединяване на добавката от 60 лв., 10% увеличение на всички пенсии, преизчисляването им от октомври, ПЕНСИОННАТА СИСТЕМА ЩЕ ФАЛИРА И ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ ЩЕ ОСТАНЕМ БЕЗ СЪВЕСТНО ИЗРАБОТЕНИТЕ НИ ПЕНСИИ!!! Имам деца и се надявам, че мога да разчитам на тях, но така ли стои нещата с всички пенсионери!?

5

Хахах

преди 1 година

Каква инфраструктура, бе. Това беше при Борисов. Сега борбата е да оживеем зимата при тези цени. То пътя за Триград и Петрохан са затворени, единият от месеци, нашият бленува за инфраструктурни проекти.

4

Анонимен

преди 1 година

Слави се целуваше в устата с Боко на събиране на СИК. И снимка има. Кой е мутра и кой не е?

3

От хората

преди 1 година

Не ви знам центъра ,но защо едно не се разбере -магистралите помагат,но те не са стока,която можем да изнасяме и печелим.Горчивия опит го има в страни от ЕС.Да, от инфраструктура се печели за собствения джоб,но съм сигурен,че това не го иска голямата част от народа.

2

Анонимен

преди 1 година

Пенсионерите да не забравят да благодарят на любимеца си Славиту, че няма да имат увеличение на пенсиите си от 1 юли

1

Анонимен

преди 1 година

Слави Трифонов е типичен брокер на мафията. Той трябваше да прибере парите на Мафиотите А.доган и Б.борисов....да гушне между 100 и 300 млн ....ама К.Петков и А.Василев му ср. .. в у тата...така трябва!