58

Мимокмок

преди 1 година

А,щото па е Наоми,требва да я пуснат да мине!!!!!Какво като е черна,нема само нас ,белите да ни еб.ват по границите!!!!!!!

57

емо

преди 1 година

проверена е,защото има регистрации за притежание на марихуана!мамуна!

56

Анонимен

преди 1 година

Тези чер илки за какви се мислят, тази да не е богопомазана, аре да бега у лево!!!

55

Анонимен

преди 1 година

Аз мисля, че проверката е била защото е топ модел и българските мъже са видяли "легална" възможност да я прегледат по-отблизо.

54

Анонимен

преди 1 година

Нека направят проверка, и да наградят заслужено митничарите! Браво ! Няма разлика от обикновения пътник и някаква си там бяла или още по-лошо черна слива! Нищо лично!

53

преди 1 година

И аз като отида на летището в София ми проверяват багажа, само защото съм бяла! Р***систи!

52

Незнайна

преди 1 година

Като е Наоми Кембъл та какво....като неиска проверка да си наеме частен самолет....или и е скъпо знае ли човек....явно надутото поведение и свикненито че като е някаква си му там моделка може да и даде привилегия да минава и на летищата с мазна усмивка сигурно се е подвела горката...би трябвало да разбере че е обикновен човек и като такъв е задължена да бъде третирана като всеки един обикновен пътник ...иначе като иска специално отношение да си наеме частен самолет .

51

Ацо

преди 1 година

Ще си го преместя заради някаква сбръчкана синя слива....!

50

Анонимен

преди 1 година

До Така е .. - Честно да ти кажа и аз да я видя тази на улицата, едва ли ще се сетя, че е Наоми Кембъл. Нищо чудно проверката да си е била абсолютно на случаен принцип. Все пак никой от нас не е длъжен да знае коя е Наоми Кембъл и да я разпознава по улиците, а дори и да я разпознаваме това не означава, че митничарят трябва да я пуска без проверка, защото била известна. Браво за проверката. Другия път пак, но по-сериозна проверка... и на гинеколог да я пратят да я провери хахаха

49

Така е ..

преди 1 година

Проверка на случаен принцип точно Наоми ли удари ? Айде де !

48

Анонимен

преди 1 година

На черното не можеш да кажеш бяло... :) ...

47

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

Американските чеpнилки са най-големите расисти. Всеки черен расист е способен да намери расизъм навсякъде където му е удобно. Служителят на летището обвинен в расизъм може да съди американската расистка за клевета.

46

Анонимен

преди 1 година

Другият път претърсващият трябва да бръкне по-дълбоко. Тогава няма да се оплаква, а ще лети редовно до София хахаха

45

От опит ще кажа, че

преди 1 година

Цветнокожите по света и у нас имат много силен комплекс за расова дискриминация спрямо тях във всички случаи, когато от тях се изисква да спазват закони и правила, а на тях не им отърва. Лично аз се притеснявам от тяхната агресия и нахалство. В бъдеще се вижда, че други раси ще бъдат дискриминирани от тях.

44

manwithnoname

преди 1 година

Според мен се оплаква, щото не и харесало претърсването. Искала е 1 час пълна програма с всички екстри:)

43

Венци Манов

преди 1 година

На мuзepнaтa нeгъpka взе да и изтича гаранционния срок и се опитва да се прави на интересна. Преди години четох как нейната икономка я съдеше за тормоз от вякакъв тип, защото не угаждала на капризите и. Спомням си, че я наказала без заплащане за месец, понеже отказала в 3 през ноща да и донесе пресни плодове. Мaймyнaтa си остава такава, дори да я кръстиш Наоми

42

УЖЪЗТ

преди 1 година

И Наомито чак след 1 месец се сетила,че е била дискриминирана ??! Е пак добре, че не е след десет години, като Митутките ;)))))

41

Анонимен

преди 1 година

Ой, и на мен ми е много стресиращо и разстройващо, когато ме спират всяка седмица от КАТ за проверка, ами не може повече така! После цяла нощ плача и съм сигурна, че е заради снежно бялата ми кожа! Не се живее с такава дискриминация, към кого да се обърна?

40

Анонимен

преди 1 година

А като си бял и те претърсват няма расова дискриминация, егаси глупостите. Всеки ползва за щяло и нещяло "расова дискриминация", по тази логика тях никога не трябва да ги проверяват, така ли.

39

Анонимен

преди 1 година

Явно не и е приятно че може да и напипат наркотиците. И какво излиза, не може нейния багаж да го проверяват защото е черна ли? Някаква специална каста ли са маймуните в перуки?