49

кико

преди 1 година

Аз вярвам на Кирчо и Кокорчо! Ще се "оправите"!

48

Black Metal

преди 1 година

Каквото и да пишете, колкото и да благославяте Тиквата, фактът е, че: В РУМЪНИЯ, СЕДМИЧНАТА ВИНЕТКА СТРУВА 6 ЛЕВА при наличие на далеч по-хубави пътища от тези в Чалгаристан, а в ***, седмичната винетка СТРУВА 15 ЛЕВА, при тотално разбити и разгембени пътища и супер гаден асфалт и кръпка до кръпка!!! Някой да обясни?

47

анонимен

преди 1 година

С ТЕЗИ :ТАКИВА ПЪТИЩА -ПО ДОБРИ ПЪТИЩА С БОЙКО !!!ЧЕСТИТА ВИ ПОДМЯНА!

46

Анонимен

преди 1 година

След 12 години крадене на парите за пътища, няма как сега пътищата от ден на ден да не стават по-зле. Тези прословути ремонт на ремонта на ремонта на ремонта ... при ГЕРБ, са точно това имитация на поддръжка, за да се дават средства за следващия ремонт. Всъщност, ако ГЕРБ не бяха правили ремонти, пътищата сега щяха да са много по-добре.

45

Пенсионер

преди 1 година

До Анонимен 32 Как кой дявол ни ги натресе...? Всички знаем че е резидента и убавците българи, живеещи в чужбина.Основна роля имат и машинките които изпратиха БСП на пето място и отказаха 600 000 българи от гласуване.Радев прецака жестоко Нинова , а тя горката не се усети.Йотова също предаде БСП и мина към Радев.Та такива ми ти работи уважаеми сънародници.Сега питайте кво стана , та не ядооме ?Ами това стана.Държавността е разрушена.

44

баааа Пена

преди 1 година

Нали искахме промяна, ей ви сега промяна. Кой е казал че промяната трябва да се за добро.

43

Радослав

преди 1 година

До 43: къде ги тия нови пътища? Кажи къде са? Пътя поне е лесно, отиваш и го виждаш с очите си, нови пътища няма! Довършиха се проекти на 60 години и, то без да се вземе на предвид промяната за тия години в трафика. Затова 95% от пътната мрежа в България е от двулентови, двупосочни ( по една лента в посока) пътеки.

42

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ ИЗЛЕЗ И СИ СЪБЕРИ *** ***! Главата на българина ще проумее когато си направи *** от сто пъти настъпилата мотика!КОМУНИСТИТЕ СА НАЙ-ДОБРИ В ПРИКАЗКИТЕ ЗА ДОБРОТО ЗА НАРОДАИ В КРАЖБИТЕ ОТ НАРОДА !

41

Радослав

преди 1 година

До 43: от както се помня пътека Хемус е в перманентен ремонт, Русе - Бяла винаги си е бил отвратителна леш, свещените магистрали на Бойко са просто скоростни зле направени пътчета. Пътя Стара Загора - Ягода е в пъти по добре проектиран и направен от която и да е магистрала в България. Това, че е ремонтирал 20 км около София не означава, че в останалата държава пътищата са добре. Дори и пътища ремонтирани по негово време са без мантинели, без маркировка, без светлоотразителни елементи.

40

Анонимен

преди 1 година

100% е права, стотици милиони се крадат и проформа активност...плюят ни в очите за което им плащаме

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5Кой пътища от Бай Тошо стоят? Виадукта след Витиня готов да се срути. Тунел Топли дол погрешно проектиран. Имам познат, пенсионер от ГУП. Дори на съд го е давал кмета на Ботевград. За какви дивотии и безумия по тошово време ми е разказвал.

38

Анонимен

преди 1 година

До РадославРадославчо, ама ти голем експерт се извъди. Да ти кажа, че от София, до Долна Диканя е на Станишев. От Ст.Загора, до Чирпан също е на Станишев. След Пловдив е на Костов. София-Пловдив е на Живков. София-Правец също. Виадуктите бяха пред сриване. Тунелите също. Бойко ги оправи и постои една камара нови пътища. До 2024 щеше и до Варна да стигне. Сега няма да оправим развалените. Камо ли нови да правим. Заради вашия акъл!!!!

37

Анонимен

преди 1 година

До ДимитърПич, знаеш ли от кога не са ми изправяли джанти? Е, сега трявбаше 2 да ми изправят. Та не сравнявай ББ и сегашните "почтени".

36

Анонимен

преди 1 година

До ДимитърСклери, Кирчо и Кокорчо от кога са във властта? От миналата година! Айде брой месеците по-грамотно!

35

Анонимен

преди 1 година

До БауСега е по-добре. Крадат всичко и няма въобще пътища.

34

Анонимен

преди 1 година

Вече го няма това "Ремонт на ремонта". Сега просто го оставят да си се руши.

33

Бау

преди 1 година

Няма да ядем само асфалт, като при Герб_ на ремонта, след месец пак правят **ремонт**.(крадят пари, а пътищата се скапват за един месец).

32

Анонимен

преди 1 година

Нормално е пътищата да не се ремонтират в момента.Хората са заети със сваляне на правителството.Кога да ремонтират

31

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме Потъването!

30

БС

преди 1 година

Не трябва да се дават тези обекти на БГ фирми, защото не разбират от пътно строителство.