23

Анонимен

преди 1 година

Добре поне, че Ботокса сам закопава петата си колона из цяла Европа- разните му там "консерватори", "традиционалисти", популисти от всякакъв сорт. Чуеш ли някой да лае за традиционни ценности веднага червената лампа в надпис "Кремъл" трябва да светне.

22

Анонимен

преди 1 година

До ЕленаИ кой левичар в Европа е за национализиране, бе, Елено, пиле шарено? Говорене/писане наизуст. Национализацията е само в чугунените главици на комитата от бившия соц. лагер, но не целият.

21

Елена

преди 1 година

Не се притеснявайте, Франция е стабилна страна, богатите няма да се оставят Меланшон да им национализира капиталите. Имат горчив опит от Френската революция, оттогава внимават в картинката. За бедните се правт много повече неща, отколкото във всяка друга държава в Европа. Беден във Франция е човек, който има 1000 евро доход на месец и не може да ходи на море през лятото. Така че ако Меланшон засега успява да омае младите с революциоони идеи, това е за кратко.

20

22

преди 1 година

Айде у лево!Франция завива наляво,вън от НАТО,вън от ЕС !Косвено и пряко това е голистка антиамериканска патриотична политика!Нещата вече се обръщат!Край на янки диктата!

19

Анонимен

преди 1 година

Все пак не трябва да се забравя, че пЛандемията избухна няколко дни след като започнаха протестите на жълтите жилетки с по 50,000 - 100,000 човека на площада. Франция беше първата, която забрани на гражданите си да излизат от домовете си именно заради протестите на жълтите жилетки. Няма да е изненада, ако правителството падне.

18

Анонимен

преди 1 година

Брех, каква е тая ненавист към французите? До вчера като фалшифицираха изборите с Льо Пен ги наричахте либералите на Европа, а сега като видяхте, че социалисти, комунисти и всекви там водят почнахте да ги солите, че са комунисти? Хахаха. На края, ако се сбъдне "The great reset" усещам, че много хора няма да могат да преглътнат факта, че са обикновени и с нищо уникални. През последните 20 години единствено не съм видял човек да си закачи четвърта ръка на челото като дори и за това не съм сигурен.

17

Егати избора

преди 1 година

И французите не са за завиждане също като нас. Или куклички на световните спекуланти и обслужващите ги орално-мануално евробюрократи, или изтрещели екосоциалисти, които направо се подмокрят от мечти да закопаят безвъзвратно икономиката и съответно жизненото равнище. Резултатът ще бъде все същият за обикновения потребител с все по-продънени джобове.

16

Анонимен

преди 1 година

Е как как?!Във всяка държава си има Копейкин и партия,която обслужва Москва.Ако тук има избори ще стане същото,че и по-зле.

15

До 18

преди 1 година

Кой сам си е направил? От оффцете нищо не зависи. Овчарите решават, пращат кучетата да ориентират стадото накъде ще върви млеконадоя, стригането и месопроизводството. А сега и ветеринарите много активни станаха да решават коя оффца може да излиза и кога може да пасе при това само с ушна марка qr

14

Анонимен

преди 1 година

Ще сменят едната МаКрионетка с Мелан-рионетка. А иначе подновяваме сертифицирането ви, за целта бийте си бустерите, че много май муняци станахте на клона и трябва да ви съкратим поне с 90%. Зелени сделки, зелен хайвер за всички и вода, ама от Сена, рециклирана и овкусена.

13

Анонимен

преди 1 година

Макрон ,Шулц , Джонсън един по-един заедно с партиите им ще паднат.Тази политика на западна Европа ,която ще доведе още по-голяма инфлация с продължаване ная воината със сигурност Европа и гражданите и няма да са доволни ...Каквото сам си направиш -няма кой да ри го направи ...толкоз за санкциите и инфлацията нагоре...

12

Анонимен

преди 1 година

Макрон е възпитан мъж, но много се заигра с Украйна и от там му идват проблемите. Извинявам се изядох цяла дума.

11

Анонимен

преди 1 година

Макрон е възпитан мъж, но много се заигра с Украйна и от му идват проблемите. И като казах възпитан се сетих за "Възпитан мъж" на френски значи Жерар Непърдийо.

10

@@@

преди 1 година

Един призрак броди из Европа, призрака на ..........ЙК. Маркс

9

К0мунизъмаНеСиОтива

преди 1 година

Спете Спокойно Деца! Меланшон е Истински К0мунист, той не е Социалист или Ляв Либерал, Франция вече е К0мунистическа Държава - Официално!!

8

France 24

преди 1 година

Публикува данни от проучването преди 2часа . Партията на Макрон ще получи мнозинство в парламента с подкрепата на десните и центристи.

7

Анонимен

преди 1 година

Нищо не разбрах. Възкръснал значи.

6

Щерю

преди 1 година

Само подозирам, че в успеха му са замесени Маншон, Полуобувка и Мъхестата брада...

5

Анонимен

преди 1 година

Утре ще го чета това заглавие е интересно, но чета бавно , а от утре съм в отпуск. Ще ми трябва цял ден.

4

Победител

преди 1 година

...ще е партията на Меланшон и сие. Палачинката СЕ ОБРЪЩА. ИСКАТЕ ИЛИ НЕ. У НАС ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДА Заслужено!!!. ИДВА ВЪЗРАЖДАНЕ, БСП И СТЕФАН ЯНЕВ.