12

грозно

преди 1 година

Нищо красиво не видях в снимката! Поне на снимката да се виждаха повече децата, а не тя и нейните боски!

11

Анонимен

преди 1 година

Двата биберона и са хубави, млечни!

10

Окомер

преди 1 година

Плюс сайз моделът Ашли Греъм има много почитатели.

9

Анонимен

преди 1 година

Следващия път да заснеме клипче как близнаците и пълнят памперсите. Изчанчен народ.

8

хт

преди 1 година

Нека ни покаже и как кърми мъжа си

7

Умна е Ашлито

преди 1 година

Ашлито е индустрия. Тя е от малкото по-едри жени, които изглеждат красиво. И прави щури пари от тая работа. Подобно на Кейли Дженър. Кейли милиарди направи само защото е със средно статистическа външност и показва на тинейджърки как с грим и лесни трикове могат да се превърнат в красавици, като демонстрира върху себе си. И Кайли и Ашли са преди всичко предприемачи с много силен нюх

6

Анонимен

преди 1 година

Явно почитателите й са с интелект на фикус щом се удивляват от това как се кърми бебе.

5

Хачо

преди 1 година

Снощи аз я кърмих от моя биберон, доста й се ослади. Така го беше заапала, че щеше да го скъса.

4

Анонимен

преди 1 година

"Мулатка ли е" - уж е предимно англичанка и предимно немкиня. Ама не мисля, че е мулатка... Оказва се, че роднините й всъщност са много против връзката й с черен мъж и дори са скарани в продължение на 6 години докато накрая не приемат мъжа й...

3

Анонимен

преди 1 година

Специално прегледах снимките от преди децата и забелязах, че сега е много по-уверена в своята женственост и че все по-често качва снимки без грим. Доволен съм, че дамата не е типичния американски морж, нито типичния модел анорексик. Определено жените не трабва да си позволяват да падат под 50-55кг, че нещата започват да изглеждат много зле и гледките граничат с тези от лагерите в Полша през ВСВ.

2

Браво

преди 1 година

Мулатка ли е? И в България вече имаме доста мулатки. И без това нямаме футбол след 15-20 години поне ще имаме силен национален отбор по футбол като Франция които са световни шампиони.

1

Анонимен

преди 1 година

Бебетата сякаш са се вкопчили в по един бидон от 10 литра. Горките деца-използва ги за реклама. То пък една моделка! Ако не бяхте писали, че е моделка, нямаше изобщо да разбера.Sorry!