46

да

преди 1 година

с него или без него, путин си върви по начертания план - скоро измислената украйна няма да я има, земите ще станат пак руски!

45

Анонимен

преди 1 година

"Да забравим Русия, това са метасази"Ще те посъветвам да спреш пърцуцата, отразява ти се зле.

44

Терорист Гешев

преди 1 година

Главният прокурор Иван Гешев е ТЕРОРИСТ, поръчва убийства срещу неудобни на МВР, ДАНС и Пернишки милиции!

43

Ур.ода Убива

преди 1 година

Главният прокурор Иван Гешев е ТЕРОРИСТ

42

Прокурор Терорист

преди 1 година

Главният прокурор Иван Стоименов Гешев поръчва изтезания и убийства на Пернишки мафиоти, всички институции знаят и се трескат от страх!

41

Анонимен

преди 1 година

Нашият кап'*** Фигуранта, какъв президент е? Явно не е случаен, а мекepe на Кремъл...

40

Различни светове

преди 1 година

Главният прокурор Иван Стоименов Гешев Екзекутира неудобни Българи, покрива всички престъпления на мафиота Бойко Методиев Борисов!В Румъния над 12 министри са в затвора!

39

Анонимен

преди 1 година

ИзкуфелиятКисинджър даде заден, от пропутинската си позиция, от преди няколко дена. Когато призова Украйна да даде територия, "за да се задоволи руския звяр" Путин.

38

Анонимен

преди 1 година

Кисинджър наследи групата американски евреи, които създадоха СССР. Той разби СССР и създаде Китай. Ами, стига му толкоз. Китайският възход започва сега и не може да бъде спрян. Да забравим Русия, това са метасази, тя е загубена завинаги. А Китай може да бъде спрян до граница единствено от бъдеща Голяма Украйна. На някой може това да не му отговаря и харесва, но това е бъдещето.

37

Анонимен

преди 1 година

Той е от старата школа, спаси света от ядрена война :)) Джон Кенеди беше в паника тогава и оведоми 90 милиона американци, че ще бъдат подложени на ядрен удар, докато при нас беше пълна тишина :)))) Но сега е различно, има всякакви типове заплахи и хибридни войни, човек може да се обърка кое е истина и кое не :))

36

Анонимен

преди 1 година

САЩ, пропадат и то много яко, руснаците са свикнали и на малко, американците какво ще сърбат.

35

Дърт изкуфял глупак

преди 1 година

И Обама има приз за мир гори е деветия кръг на АДА

34

Това каза също

преди 1 година

Кисинджър: Урегулирането на ситуацията в Украйна е необходимо с отчитане на позицията на Руската федерация

33

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах историческата мисия на зеленото жуже някои ако може да я сподели Грузия са силно ядосани меко казано че европа пуска украйна и молдова преди тях

32

Влади-Мир

преди 1 година

Скоро завършва 2рия етап от операцията, ще последва 3ти етап....Одеска, Николаевска, Днепропетровска и Харковска

31

Анонимен

преди 1 година

Чела съм много от книгите му. Добър е. Но в този случай не отчита пагубното за запада въздигане на Русия. Всяка една наказателна мярка се превръща в бумеранг. А санкциите превърнаха Русия в самозадоволяваща се икономика. Всички знаем,.че това е гаранция за оцеляване и просперитет. И нещо много важно, на водене на собствена политика. А това вдига самочувствието. Русия се изправя като гигантски колос, а запада се обявява за враг. Ето това ще е пагубно в бъдеще време. Иначе Кисинджър е много прав.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 24 - Кисинджър е най-близкото нещо до супер злодей от комиксите след Хитлер и Сталин!!!

29

R.A.T.M

преди 1 година

Случайни хора няма на такива постове. Финансираха сериала "слуга на народа" преди да почне предизборната кампания. Една от точките в програмата на клоуна беше спирането на войната в Донбас, но на срещата с Меркел, Макрон и Путин, когато руснака повдигна въпроса за минските споразумения доста невъзпитано Зеленски се изсмя. А тогава Крим вече беше руски. В Херсон вече ще учат по руска система и забележете ще се изучава украински език, никой не го забранява.

28

Анонимен

преди 1 година

Абе аз бех дете тоя кога се правеше на съветник неговите набори изгниха а тоя ковчег още броди по земята. Бах маааму еврейска.

27

Анонимен

преди 1 година

Хаха пропадаща страна е САЩ не Русия!