180

Анонимен

преди 1 година

на славчо министър председателят добре че ни се размина

179

Аз

преди 1 година

До 4700Искатисе да е така ама нее

178

бай Даньо

преди 1 година

В момента се случва по голямо крадене от времето на бацо и на барагараците никой не им е виновен за екзотичните политически избори от последната година докарали безпътната революция на "промяната" ... Ами честито!

177

.!.

преди 1 година

Значи крадеца вика дръжте крадеца! Само да напомня как ей тоз м.дил продаде БТК за никви пари! И взе комисионни като за 5 продадени БТК! И сега ми седнал да ми реве Еми кажи ти какви гуйна сътвори гато ни опрявяхте с царчето! Щото сега ама ич не ти вярваме да знаеш! Крадец измамник и лъжец си ти! Та почни първо с твоите кирливи ризи!!! Щото те не са никак ама никак малко!

176

Хах

преди 1 година

Малкото човече е отмъстително ....

175

Koko

преди 1 година

Малкия Мук изпълзя и заговори за кражби, вярвайки в късата хорска памет...

174

4700

преди 1 година

Щом на този но му харесва бюджета, значи бюджетът е перфектен.

173

Дид

преди 1 година

Тоя ходи и реве под прозорците ,като селска гюдерия.Не става Василев,не става.

172

Кой

преди 1 година

Кой открадна 9 милиарда?

171

Анонимен

преди 1 година

Василев ти първо изкарай на печалба фондовете на Експат, че всичко там свети в червено. Оправи си първо своя бизнес, после давай акъл

170

Анонимен

преди 1 година

Василев ти първо изкарай на печалба фондовете на Експат, че всичко двете в червено. Оправи си първо своя бизнес, после давай акъл

169

Непозната

преди 1 година

Защо не каже колко милиарда потънаха по време на правителствата на НДСВ и на тройната коалиция след това, чийто член беше и той? Сега разбира се пак трябва да се търси отговорност, но не е Николай Василев човекът, който има моралното право да прави това.

168

АНОНИМЕН

преди 1 година

Използвани са за лява ръка- десен джоб!

167

Анонимен

преди 1 година

Скрий се, лъжжец дребен. Можеш да лъжеш само просстти тиккви като Слафчо и Тошко. Съветите на Ники василев са подходящи за Африка, Индия, Латинска Америка. Либертарианец, който иска да храни паразитния бизнес с държавни пари.

166

Анонимен

преди 1 година

Девет милиарда са потънали с флагмана "Масква".

165

Анонимен

преди 1 година

Слави да си прибере експертите по мошеничества, които е събрал накуп в партията си, обратно във фалиралото шоу. Скечове, маймунджилъци да прави във Фалиралото шоу. Мошеник-експертите му са против увеличаване на пенсии и заплати и за даване на държавни помощи на богатите и бизнеса. Ники Василев го съветва и Певецът на мутрите повтаря либертарианските му лъжи.

164

счетоводител

преди 1 година

Този бил завлякъл 1 милиард, другия повече . Абе няма ли кой да им каже , че идват голи и боси на този свят и така си отиват. Къде ги мъкнат тези милиарди бре ? Ще си палят печките ли с тях ?

163

Гарабед

преди 1 година

Николай Василев ще е по-добре, ако каже какви са цените за дяловете на Експат. Това с милиардите, може да попита и друг ог бившите финансови министри, Владислав Горанов. Като например, къде са 16-те милиарда облигационен заем, емитиран от правителството на Борисов, както и кога предстои за се изплащат. Честито на финансисти като него и Дацов.

162

пияница мистик

преди 1 година

Комунистическите *** навремето тръбяха как Бойко Борисов бил откраднал уж 1 милиард, после станаха 2 милиарда, накрая казаха, че бил откраднал 10 милиарда за 12 години :)))) Тези, Харвардските шампиони само за месец откраднаха 9 милиарда, а се оказва, че досега са 32 милиарда за няма и година, а до края ще са 40 милиарда. А честита ви промяна, дрогаре и дрогарки

161

ДДРОнег

преди 1 година

Абе кой ги изравя тези политически трупове , и софиянски, и никитувасилев ?!